Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (210)

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se ta kočka nejmenovala Garfield a neměla by tedy s tím geniálním komixem Jima Davise nic společného, ani si tohoto filmu nevšimnu. Jenže, ona se tak jmenuje a já tenhle film považuji za zneuctění tohoto jména. Nechápu, jak mohl Jim Davis (pokud měl tu moc) něco tak odporného schválit. Vždyť tohle není ten líný a cynický kocour, kterého znám! Tohle je jen nějaká tlustá, hnusná, líná, "vtipná" kočka, která si hraje na strašného amerického frajera! ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Druhý hraný film s tlustým nenažraným vtipným oranžovým kocourem. Garfielda zbožňuji a tak jsem si tento film, nemohl nechat ujít. Zápletka je zajímavá, pro mě byla překvapivá. Zasazením druhého oranžového kocoura, mě trochu rozladilo, pro film byl ale důležitý. Rozhodilo mě to proto, protože podle mého názoru, Garfield byl, je a bude pouze jeden! Navíc mi připadá, že dvojka nemá takový vtipný šmrnc, jako měla jednička. Proto ode mě 2 dostává o jednu hvězdičku méně než jednička. ()

Reklama

Véča 

všechny recenze uživatele

Nevim,co mě to napadlo,nechat se přemluvit jít na tohle do kina.Inteligentní a sarkastický Garfield se změnil na hloupou tlustou kočku,Jennifer Love Hewitt hraje veterinářku,která svým chováním spíš připomíná pubertální dívku.Základní motiv příběhu je silně obehraný(jak záměna dvou téměř identických postav i zvíře,které zdědí bohatství),ale všechno je doraženo zbytkem mluvícího zvířecího osazenstva.To všchno by ale byl solidní základ pro lehce podprůměrný dětský film,ale nedokážu si představit,proč by se děti měly dívat na Garfielda,jehož oblíbenou činnotí je si každou chvíli říhnout.Neníc co víc k tomu dodat,než ,chvilkami vtipné,ale většinu času nudné a ani vzdáleně nepřipomínající komiksovou předlohu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

V anglické královské rodině vždy po svém majiteli dědí jeho kocour. To ale nechce lord Dargis dopustit, a dělá vše pro to, aby se starého kocoura zbavil. Shodou okolnosti do Londýna míří i Jon (Breckin Meyer), aby požádal svoji přítelkyni Liz (Jennifer Love Hewitt) o ruku. Možná je to jejím povoláním (veterinářka) nebo vrozenou žárlivostí, jede s Jonem i jeho kocour Garfield, aby mu sňatek rozmluvil (rozmňoukal). A jakto tak už bývá, nastane zmatek a Garfield je zaměněn za královského kocoura, který musí snášet "lidské" zacházení a naopak Garfield musí zabránit zrádnému Dargisovi, aby se jej zbavil ... První Garfield vycházel ještě z podstaty samotného Garfielda, ale dvojka je už jen hezky animovaná pohádka. Od prvního okamžiku je naprosto (do detailu) jasné, jak vše dopadne, takže se nelze ubránit určité nudě. Což o to, kocour i ostatní zvířátka jsou docela hezká, ale všechno je takové .. statické. Víc než dvě hvězdičky a to jen za krásnou Jennife Love Hewitt.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Porušil jsem si slib a na druhý díl Garfielda jsem se z čiré zvědavosti podíval. A víte co? Nezklamal. A stejně tak nezklamal i dabing, který jediný je na filmu to dobré. Zbytek je divná hraně-animovaná srajda, kde Garfield opět tvoří rádoby kůl piruety, ze kterých Vám bude blivno a ještě si s radostí vzpomenete na sarkasmus ze stripů, který tady prakticky neexistuje. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Stejně jako v předchozím díle a následujícím pokračování dá vždy Jon Arbuckle (Breckin Meyer) pěstí hlavní záporným hrdinům. (tequilla)
  • Práca na digitálnom kocúrovi začala vytvorením makety, ktorá dala kameramanovi a hercom určitú predstavu o tom, kde sa kocúr nachádza a ako je veľký. Po dôkladnom preskúšaní každej scény bol natočený ostrý záber bez makety (alebo akéhokoľvek iného zástupného objektu), aby tvorcom vizuálnych efektov v zábere neprekážala. V tretej fáze celého procesu bola na miesto, kde sa mal Garfield nachádzať, umiestnená najskôr neutrálna šedá, a potom lesklá zrkadlová guľa. (Greenpeacak)
  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama