Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti novinářky, která se stala terčem útoků v sociálních médiích, začnou zkušená detektivka a její technologicky zdatná pomocnice odhalovat krutou pravdu. (Netflix)

Recenze (108)

makakus 

všechny recenze uživatele

...a přitom stačila helma na motorku, plynová maska, respirátor, včelařský klobouk, tričko přes hlavu...  :-)  Taková zásadní díra v logice nepotěší. Navíc naprosto zbytečný závěr, konec měl přijít už v okamžiku vzletu roje za všemi těmi hejtry. Jinak v zásadě dobrý příběh na téma - cesta do pekel je dlážděná dobrými úmysly. 70 %. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak byl předchozí díl nablblý a předvídatelný, tak tento je především strašně nudný (a ok, nablblý je taky. V druhé půlce při útoku včel mě napadlo přirovnání k takovým Zombeavers či Sharknadu, ale tyto snímky se aspoň neberou vážně.). A k tomu přehnaná stopáž. A ještě mě k tomu napadá, že toto "korporátní prostředí" Black Mirroru moc nesedí... Introspektivní příběhy o jednotlivcích či z jejich pohledu mne zaujaly a bavily mnohem víc. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

#SherlockBezSherlocka. Skandinávská kriminálka uhlazená pro masové publikum. Hodina a půl hodně kvalitní televizní filmařiny, které podráží nohy uspěchané finále, které sice nedává při hlubší analýze smysl... ale já si opravdu užila jeho drsnou pointu. Každý čin má následek, i když si to kvanta anonymních chudáků na internetu ne a ne připustit. Tenhle hlavní nápad se mi velmi líbil, stejně tak úvodní mysteriozní půlhodinka, kdy opravdu nevíte, o co jde. Druhá polovina už je dramaturgicky trochu slabší, ale i tak udrží pozornosti do konce. Poslední dvě minuty si odmyslím, ty byly naprosto zbytečné a díl funguje lépe bez nich. ()

havLord 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající premisa nejen o technologii zneužité ke konání většího zla, ale také nastavující zrcadlo jednotlivcům/společnosti - jak to v Black mirror ostatně bývá (více bývalo v 1. a 2. sérii). V závěrečné, delší epizodě bo-hu-žel zastřená do hávu mizerné kriminálky s nepřesvědčivými herci, jejichž postavy konají začátečnické chyby a asi nad děním kolem nich příliš nepřemýšlí. 50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase raz dobrý námet, čo sa týka gadgetu. Rád by som ho videl v hororovom spracovaní v ktorom by sa robotické včely zbláznili a začali zabíjať ľudí. Bohužiaľ pre mňa je to pojaté ako klasická trojpísmenková nekonečná seriálová detektívka, ktoré ja tak strašne nemusím a robotické včely neužíva na zabíjanie nejaký maník s podobným motívom ako bol v úplne prvom diely Black Mirror. Takže až na ten gadget sa nič nového nedočkáme a aj keď je vyústenie znova odvážne a temné tak to nie je zďaleka tak šokujúce ako u spomínaného prvého dielu. A bohužiaľ to nie je ani tak vtipné a tempo je vzhľadom na 1,5 hodinovú stopáž dosť pomalé. Takže celkovo je to zase len mierny nadpriemer. 6/10. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (14)

  • V této epizodě je opět zmíněna postava premiéra Michaela Callowa (Rory Kinnear) z epizody Národní hymna (2011). Jeho jméno je v hashtagových trendech na Twitteru. (hansel97)
  • Epizoda Zkušební verze (2016) je zmíněna skrze novinkovou lištu na televizi, která informuje, že Shou Saito (Ken Jamamura) oznamuje spuštění nového herního systému, který byl v epizodě testován. Znovu se pak v liště objevuje zmínka této postavy ve spojitosti s vypuštěním hry s názvem „Harlech Shadow VI“. Tato hra je pak i mezi hashtagovými trendy na Twitteru. (hansel97)
  • Když Karin Parke (Kelly MacDonald) sleduje televizi, je na ní zmínka o spuštění MASS Projectu armádou. Jedná se o projekt z epizody Muži pod palbou (2016), který upravoval realitu vnímanou vojáky. (hansel97)

Reklama

Reklama