Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Jedno dlouholeté přátelství výrazně ovlivní videohra. Mediální společnost a krize kolem rukojmí. Dospívající dívka se sblíží s digitální verzí svého popového idolu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (50)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne najslabšia séria s prvou epizódou, ktorá bola jednoznačne najslabšou v celom seriály vôbec. V podstate jediným osviežením bola epizóda Smithereens s trochu novou pointou, v ostatných dvoch možno za zmienku stálo to, ako si deti predstavujú dokonalé životy svojich idolov a že v skutočnosti by mohli byť za svoje dokonalé životy doma, kde pre nich väčšinou ich rodičia robia to najlepšie. Ostáva iba s nostalgiou spomínať na epizódy ako National anthem, Hated in the nation alebo Shut Up and dance. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najslabšia séria ,no pre mňa stále chválihodná. Pokles kvality som tu až tak veľký nevidel. Séria je omnoho skromnejšia a na príbehoch je to aj videť. Hodnotenie: (1) - 78% výzorom pripomína epizódu "Strmý pád". Pokiaľ čakáte niečo troška viac strelenejšieho ste na správnom mieste. (2) - 75% ,zo sci-fi prvkov ,ktoré robili Black Mirror tým čim je ,nám tu nezostalo veľa ,ale príbeh je vierohodný a dobre odráža súčasnú spoločnosť. Zlý koniec ako u väčšiny epizód zaručený. Atmosféra Black mirror ,ale naďalej ostáva. (3) - 70% ,taká Hannah Montana pre staršie publikum (a nie len kvôli tomu že tam hrá Miley Cirus). Nie je tu sex ,nič poriadne šokujúceho a ani smutný koniec. Čiže nič ,čo väčšinou tvorí klasickú epizódu BM ,čo vyložene nie je zle ,ale nie všetkým sa to bude páčiť (pokaľ sa vám páčila Hannah Montana tak sa vám bude páčiť aj toto 😂 ,jednoducho epizóda pre úzku komunitu ľudí). Verdikt: 5. sezóna si z predchádzajúcich berie len to najlepšie a snaží sa byť ako predošlé ,aj keď so značne skromnými podmienkami. Niekomu sa 5. séria páči a niekto ju nenávadí. Ja patrím k prvej skupine a preto dávam v priemere 75% (ako by povedal súdruh Dyatlov "Not great ,not terrible). Dôstojné ukončenie seriálu.....zatiaľ. Myslím ,že som si našiel nového serialového favorita. ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, není to to ohromující Black Mirror, jako tomu bylo doposud. To vážně čekáte, že si to tu základní atmosféru udrží až do páté série? Ale no tak. Pořád to stojí za zhlédnutí a vzhledem k tomu, že jsou jen tři díly si ani moc nestěžuji. První má zajímavou myšlenku, druhý skvělého Andrew Scotta a poslední je spíš sranda. To nejlepší jsme stejně pravděpodobně už dostali, tak proč se trápit. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

STRIKING VIPERS. Anthony Mackie má doma Nicole Beharie, což je samo o sobě výhra. Má slušnou práci a evidentně mu toho moc nechybí. Ovšem vyzkoušet se musí vše, a zatímco face to face se s letitým kamarádem příliš nevídá, po síti jim to jde náramně. Obzvlášť když se na trhu objevila jedna intenzivní novinka. Podmanivé, pomalé, herecky velmi solidní. Nečekané vyústění je pak tak trochu o morálce každého z nás (75 %). SMITHEREENS. Londýnský taxikář chce vozit jen určité lidi. Teď má na zadním sedadle vyděšeného stážistu, okolo pole ho obkličuje několik policejních aut a on čeká na telefon od hlavouna společnosti provozující sociální síť. Spíš kriminální psychologické drama, než futuristický příběh. Reálný kus, solidně napínavý, ale zase s trochu přetaženou stopáží. Policie marná, Andew Scott herecky na jedničku (65 %). RACHEL, JACK A ASHLEY TOO. Miley Cyrus má zobat uklidňující prášky, nepsat vulgární pocity do deníčku, poslouchat tetu a vypouštět do hudebního světa jen další nasládlé songy. Do toho ještě na základě jejího zevnějšku vznikla robotická společnice, která má bavit teenagery. Včetně osamělé Rachel, které dělá do hlavy nebezpečnou díru. Celé je to kýčovitě ulítlé, jízlivé, parodické. Zneužívání technologií zase trochu jinak, až na zrychlený závěr funkční (65 %). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Podobný styl domů a oblečení naznačuje, že se epizoda odehrává na stejném místě a ve stejném čase jako epizoda Pád střemhlav (2016). (hansel97)
  • Scéna, kedy je zrútená Ashley pripútaná k posteli, sa točila hneď potom, ako sa jej predstaviteľka Miley Cyrus dozvedela, že vďaka rozsiahlym požiarom zhorel jej dom v Malibu do tla. Jej záchvat plaču je tak v scéne autentický a sama povedala, že v tom momente nemohla myslieť na nič iné, len na tragédiu, ktorá sa práve udiala. (matthew.17)
  • V jednom z konců interaktivního filmu Black Mirror: Bandersnatch (2018) se objevil na novinkové liště zpráv název této budoucí epizody „Smithereen“, což je také název sociální sítě používané v této epizodě. (hansel97)

Reklama

Reklama