Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Neverím ale je to tak.Ten film sa my normálne že ľúbil.Keď som videl asi cca prvých 10-15 minút, tak už v tedy som sa začal nudiť, pretože vtipy takého kalibru ako boli tu sa nájdu skoro všade.No keď sa dej posnul do obchodu kde si náš Michael Newman ľahol na postel to začínalo byť čoraz viac a viac zaujímavejšie.Ale stále to nebolo tak zaujímavé, aby ma to dostalo.Aj keď ma film celý čas nevedel dostať do úžasu, posledných 20 minút bolo skvelých natoľko, že som mal neskutočnú radosť, že to pozerám.Záver filmu bol neskutočne citovo perfektne zvládnutý, sám nechápem ako mohol byť pre mňa začiatok tak nudný a nezaujímavý keď záver bol tak skvelý.Čo sa týka hereckého obsadenie tak Walken skvelý, Sandler zrovna tak a moja obľúbená herečka Kate Beckinsale zvodná a sexi ako vždy(čo vám budem hovoriť však ste počuli Walkena vo filme či nie? :-) 70% - 3* ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

V několika posledních letech se k mnoha filmovým kategoriím přidala jedna nová - takzvaná "sandlerovka"...ta totiž zahrnuje filmy, jejichž děje se točí kolem profláklého úsměvu Adama Sandlera a jejichž posláním je diváka bavit a moc mu do hlavy nevtloukat pïtomoučký děj...od Clicku jsem nečekal vůbec nic nového a možná právě proto jsem z kina odcházel s přesvědčením, že se tomuto druhu snímků začíná blýskat na lepší časy...Click totiž není tak úplně stejný jako ostatní Sandlerova díla...především zdůrazňuji, že je opravdu vtipný...není mnoho scén, při kterých byste neplivali smíchy pop-corn po sedačkách a nevytáčeli bránici do nejvyšších obrátek...invence gagů, kterými je scénář důkladně prokládán, je výborná(scény barevné metamorfózy Sandlerovy kůže či digitálně upravený David Hasselhoff jsou famózní), vtipné dialogy jsou přesně načasované a fungují skvěle...Příběh o ovladači ovládajícím celé univerzium beru s nadhledem, stejně jako s nadhledem hraje Christopher Walken, jež by své charisma mohl půjčit polovině Hollywoodu...Film je dobrý jako celek, výrazně slabší chvilku nemá, krom několika x-krát omílaných klišé, kterým se v tomhle typu filmů zřejmě nevyhne nikdo a tradičního závěrečného ponaučení se z vlastních chyb, nicméně Click vcelku slušně ustojí i tyto pasáže a když přihlédnu k roztomilé fešandě Kate Beckinsaleové a libozvučnému hudebnímu doprovodu, vychází mi 80% 82,5 miliónů dolarů(rozpočet)/232 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku opravdu výborná komedie, Adam Sandler nijak nepřehrává a daří se mu dobrý fórky i hlášky, bohužel zhruba po hodině kdy se pořád opakuje to stejný, tak to začíná docela silně nudit ,a le naštěstí to je tu a tam proložený vtipnou nebo zajímavou scénou, takže to nakonec celkově nevyzní tak špatně a konec je vtipnej a dokonce dojemnej, jenže na mě to moc nepůsobilo, protože mi kámoš ještě než jsem to viděl vykecal celou pointu filmu, což je jeho oblíbená disciplína, že mi mezi řečí vykecé všechno o filmu, kterej sem ještě neviděl, ale stejně si myslim, že i kdybych to nevěděl předem, tak to je hned od začátku tak jednoznačný, že bych stejně nepochyboval jak to asi bude. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nápaditý film, který sice oplývá řadou vychytaných legračních momentů (teda až na to s těma špekama, ale na to si člověk musí u Sandlera zvyknout, že tam má aspoň jednu podobnou scénu), navíc ale dokáže oslovit i v nekomediální rovině. Přetáčení scény s loučícím se otcem bylo nečekaně působivé. Musím pochválit i herce, hlavně CHristophera Walkena. Scéna mlácení šéfa mi připoměla Klub rváčů. "S kým by ses popral? - S Davidem Hasselhofem." Docela symbolická v těch všech vychytávkách ovladače byla ta nemožnost vrátit se zpátky. P.S. Hezkej vtip na blondýny. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nenápadná americká komédia s nádychom sci-fi fantasy. Variácie na cestovanie v čase mám rád, takže tento film mi prišiel celkom vhod. Využíva túto tému jednoducho a s humorom. Adam Sandler v hlavnej úlohe odviedol taktiež dobrý výkon, čo možno tvrdiť i o ďalších hercoch, vrátane Davida Hasselhoffa. Nie je to však komédia pri ktorej sa budete zadúšať smiechom, ale je to podarený príjemný film. *** ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Hlavní části filmu se odehrávají v letech 2006, 2007, 2017, 2023. Při návštěvě roku 2023 vidíme v televizi Věž svobody, která stojí v New Yorku místo tragicky zničeného Světového obchodního centra. (imro)
  • Komedie za 82,5 milionů utržila během prvního víkendu (23.-25. 6. 2006) promítání v USA 40 mil. dolarů a tím se pro Adama Sandlera stala osmým filmem debutujícím na první příčce žebříčku. Také to byl jeho sedmý film, který překročil magickou hranici 100 milionů. Nakonec celosvětově utržil 240 milionů. (imro)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama