Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

vendy63 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se tak nenasmála,musím skložit poklonu počítačové animaci protože co provedla s Marlonem Wayansem to opravdu nemělo obdoby. Po letošní lavině komédijí a parodiji mně tohle opravdu pobavilo . Nejzajímavější a nejspíš nejnáročnější roli měl Rob Schneider:-) coby ružový dinosaurus ,jistě semnou souhlasíte . Jen doufám že nebudou točit další pokračování myslím že tomuhle snímku by to neprospělo. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tady se dá pozitivně ohodnotit snad jen odvaha českých distributorů film poslat do oběhu s názvem Pidihajzlík. Když však za hlavu hodím všechny mé předsudky ke tvorbě bratrů Wayansových, nešlo o úplný průser. Pár zábavných momentů komedie nabídla a Wayansovi mají štěstí, že mezi sebou mají Marlona, který umí dělat s obličejem až neuvěřitelné věci. Pidihajzlíka jsem si pustil jako nenucenou a jen podkresovou záležitost a svůj účel splnil. Párkrát jsem se zasmál a házím dvě hvězdy. ()

Reklama

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Všude kde jsou Wayansovi je neskutečná sranda. Někdo to rád blond je naprostá klasika, kterou miluji a vždy se směju na celé kolo, tohle byla úžasná náhrada. Polovina herců hrála i v někdo to rád blond a jde vidět, že jsou skvělá parta, která dohromady funguje i v jiných filmech. Natáčení je muselo evidentně bavit. Opravdu velmi dobrá komedie, nebylo tolik míst, kde bych se smála, ale když už byl nějaký vtip, tak jsem se smála na celé kolo. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Troška primitívna vecička ale čo sa dá robiť. Je veľká škoda, že Wayansovci odišli od tímu, ktorý robil na Scary Movie. Prvá časť je v poriadku ale ďalšie sú na prd. V týchto ľahkých komédiách sa možno našli a budú ich točiť kým sa bude dať. V slovenskom znení: BORIS AL KHALAGI, MARTIN KAPRÁLIK a iní. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nechutné, odporné, hnusné, protivné, ošklivé, ohavné, odpuzující, děsné, hanebné, na zvracení, hrozné, bídné, mrzké, opovrženíhodné, nepříjemné, rozčilující, jdoucí na nervy, špatné, strašné... a tak dále - přece víte jak tahle řada pokračuje. A Pidihajzlík je ocejchován všemi těmito výrazy. Ale občas člověk má potřebu odpočinout si od těch Tarkovských, Kubricků, Scorseseů a zhlédnout pár přesně mířených kopanců mezi nohy, kterými jinak celý rok intelektuálně a povýšeně pohrdá. Zajímalo by mě, zda si jsou i autoři vědomi toho co stvořili či zda "tohle" byl záměr. 20 % - 80 % ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)
  • Lochlyn Munro, představitel postavy jménem Greg Phillippe, měl to samé jméno i v prvním Scary Movie. (ČSFD)
  • Když je Percy (Tracy Morgan) mafiánem přitlačen na stůl, tak se Percymu mění poloha čepice. V jednom závěru mu spadla, v druhém ji má zpět na hlavě. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama