Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem věděl, že od Wayansů se člověk jen málokdy dočká něčeho skutečně zábavného (byť naposledy mě trochu chytli s Někdo to rád blond), nebyl jsem nakonec ani nijak zásadně zklamán. V Pidihajzlíkovi se nedočkáte ničeho převratného ani překvapivého, nezbytná část fórků je založena na..., no však víte, jak to jen slušně... vyměšovacích záležitostech :-), což by u nich spíše zarazilo, kdyby někdy natočili film bez těchto úchyláren. Ale celkově to nebylo zase až tak tragické, byť jsem chvíli váhal mezi jednou a dvěmi hvězdami. Největší negativum tohoto filmu je to, že to byl pro mě zase po několika měsících konečně film, který jsem předtím ještě nikdy neviděl (mám teď částečně bezfilmové a částečně reprízové období) a tak jsem byl přeci jen natěšený trochu více než obvykle. No nic, tak příště to snad vyjde na více hvězdiček... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úprimne, toto je snáď jeden z najhorších filmov, čo som kedy videl i keď som tomu nedal zlé hodnotenie. Hoci ide o zaujímavú myšlienku (dospelý ale trpasličí muž sa vydáva za batoľa), film ako celok ma vôbec nezaujal a úprimne som u neho ledva vydržal. Humor mi prišiel až moc absurdný a jednoduchý a podľa môjho názoru herci moc prehrávali. Bratia Wayansovci sú skvelí komici ale keď je proste zlý scenár tak sa s tým nič nedá robiť. To už lepšie bolo aj Niekto to rád blond (2004). ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jak ten čas letí. Technologii, kterou jsem obdivoval u Společenstva prstenu, si může dovolit i podprůměrná americká komedie. Celé to stojí na malém Calvinovi, který se pitvoří, šišlá a mlátí ostatní do rozkroku. Wayans a spol. nikdy nebudou útočit na Oscary, oni chtějí jen pobavit diváky a to se jim více méně daří i tady. Teď jde o to, jak vysokou míru fekalit jste schopni tolerovat. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Kuku-keke! Podarená bláznivá komédia pri ktorej sa človek dobre zabaví. Bratia Wayans výborný, najmä počítačové zmenšenie Marlona nemalo chybu a ja som sa nie raz dobre pobavil. Nechápem ľudí čo dávajú tomuto odpad. Asi nemajú zmysel pre humor. Uznávam je to strelené, ale prečo nie? Celkovo to neurazí, je to pozerateľné a ten nápad je originálny! ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu některé komentáře ??? Jsou daleko větší sračky, které tady mají úspěch jenom proto, že to někdo někde více protlačil. Mě se to líbilo moc ...konec trochu slabší nicméně si to zaslouží více pozornosti TI DVA (Marlon Wayans a Shawn Wayans) PROSTĚ NIKDY NEZKLAMOU. Určitě registruji pár nových hlášek, které se ujmou. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně když Darryl (Shawn Wayans) v noci ohřívá mléko pro sebe a Calvina (Marlon Wayans), tak vyndavá jeho kelímek a položí ho dnem nahoru. Pak je střih a kelímek je dnem dolů, aniž by ho obrátil. (Mr.Hudson)
  • V roce 2006 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší remake. Marlon Waqans a Shawn Wayans získali stejné ocenění pro nejhoršího herce a Shawn Wayans a Kerry Washington/Marlon Wayans byli ocenění jako hejhorší pár na plátně. (Pepinec)
  • Když děda vezme sušenku Kelvinovy a dá jí na talíř, je jich tam 5, ale když ji Kelvin vezme a otírá o tělo, sušenek pořád zůstává stejně. Když pak Kelvin položí otřenou sušenku na talíř, je jich tam zase 5. (prochy10)

Reklama

Reklama