Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

kery- odpad!

všechny recenze uživatele

Asi 2 roky se mi to tu válelo. Původně jsem měl v záměru se ožrat jako prase a pak to zkouknout. K tomu jsem se ale nedostal, tak jsem včera sesbíral všechnu odvahu a dal to za střízliva. No co dodat, jsem sakra rád že to mám za sebou a jelikož to má 13%, neumím si představit že existuje ještě něco horšího...Jo a ty "akční" záběry na budík, na kterém je pořád nula a na nehýbající se páky a pedály budu mít v hlavě asi hodně dlouho! ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě naprosto dostalo. Stavební partička si půjčí prokletý buldozer a ten pak začne řádit. Každou chvíli pak zmizí nějaký zaměstnanec, což však jeho nadřízené a kolegy nijak nevzrušuje a pokračují ve své práci. Buldozer sice není úplně z nejrychlejších, ale však ono už se nebohé oběti vždy stane něco, aby ho ten mohutný stroj mohl svými pomalými těžkopádnými pásy rozcupovat. Ani se nemusí moc snažit, neboť oběti jako by se mu samy nabízely. Já jsem se bavil dobře, ostatně tvůrci takovým námětem nic jiného ani nezamýšleli. Ovšem s tím chaotickým střihem a s dialogy, které nedávají pražádný smysl, si trochu vyhrát mohli. Ovšem zlatým hřebem filmu je absolutně se k němu nehodící hudba, pokud se to mačkání zvuků ze zvukové banky strings na levných samohrajkách dá vůbec hudbou nazvat. Film doporučuji. Ať už mu budete dávat pět hvězdiček nebo odpad, obojí budete dělat s úsměvem a radostí. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pozrite sa už len na minutáž. Tu chcel niekto podať blud, do epických rozmerov a dať mu aj psychologický podtext ( až mi ti pripomenulo scénu, návratu Slya v CLIFFHANGEROVI do miestnych lovíšť - ty za to nemôžeš, f@ck). To že sladká Rita, nieje len obyčajný buldo(g)zér, sa dozvieme po nekonečných minútach a snímok, tým pádom zmení polohu, žáner a kvality. Existuje mnoho sexuálnych polôh hororového žánru, tento film mi príde ako milovanie sa panny a panica vydávajúceho sa za skúseného predátora. Každý z nich z toho výjde zo sklamaním ( samozrejme každý to svoje predstiera ). ()

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

"Bob the Builder! Can we fix it? Bob the builder! Yes we can!" Ty vole no to som si zasa dal. Pozerať film o nasratom, niekoľko miliónov rokov starom organizme ktorý sa maskuje ako buldozér, vypúšťa zo seba hrnce v tvare mužských pohlavných orgánov, omaciava svoje obete chápadlami a pri tom všetkom sa ešte dokáže pohybovať tak maximálne 10km/h. To si naozaj nedovolí každý stavebný stroj. K tomu pridajme Karčiho ktorý ten humus z hrncov pije for fun a následne sa nechá odpáliť pretože čím viac sa vaša hlava rozprskne tým viac cool a máte príjemnú romantickú komédiu o hlavných postavách ktorých mená si už nepamätám. Keby to malo tak o polhodinu menej mohla to byť výborná komédia, takto to bola asi taká zábava ako strkať si kaktus do riti. 1*,10% za to, že ma ešte nikdy tak neznechutil 200-kilový týpek natretý blatom pľuvajúci kremžskú horčicu. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Strašlivá ptákovina, ale jako zetkovej horor je to celkem "sranda". Doporučit se to dá asi jen těm hororovým fandům, co milují, když ve filmu vraždí buldozer. Osobně nikoho takového neznám, ale jelikož jsem už viděl horor, kde vraždil věšák a snad, jestli mě paměť neklame, ještě lustr, tak budu mírný :-D ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama