Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

kinej 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprostá elita mezi motoristickými pořady. Dívám se ne to strašně rád a to nejsem vůbec fanda do aut. Top Gear totiž funguje velice dobře i jako zábavný pořad. Navíc, tihle týpci dokáži o autech básnit tak, že i v takovém motoristickém frigidovi jako jsem já, zažehnou plamen touhy. Naprosto bezkonkurenční záležitost, po jejímž shlédnutí mi přijdou veškeré ostatní moto-pořady zbytečné. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by ste v živote mali sledovať len jeden program o autách, tak by to mal byť jednoznačne TOP GEAR. Navyše sa zabavíte, aj keď nie ste fanatik do motorov. Krása je v tom, že trojica týpkov si môže robiť čo len chce a majú k tomu veľkorysý rozpočet. A ako pomoc pri zvyšovaní sledovanosti slúži dnes už kultový bonus STIG. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Takhle dupe 512 pádících německo-italských koní pod kapotou." Patřím mezi odvážné motoristy, kteří se netáží za kolik sekund, ale zda vůbec dokáží zrychlit z nuly na sto. A jako takový adrenalinový jezdec jsem naprosto spokojen s pořadem plným rychlosti, informací, sarkasmu a šílených zkoušek. To zkrátka musí potěšit každého jedince, který odmítá či nemůže dospět. Jen kdyby chlapci některé situace nahrávali o něco méně okatě, to bych byl asi maximálně spokojený. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Především se nenechte zmást obalem. Nejedná se o klasický automobilový magazín, a tak vysoké hodnocení tu nerozdávají jen blázni do superrychlých aut! Jedná se o zábavnou show s hvězdnými hosty, sympatickým a hlavně vtipným triem moderátorů, kteří mají k dispozici neomezený rozpočet BBC. A tak se bez sebemenšího poklesu formy demoluje, upravuje, testuje, kritizuje a především závodí. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách britská záležtost se skvělým britským humorem, kterej já prostě můžu. Asi bych měl důrazně upozornit, že nejsem fandou do aut a neměl bych být tudíž cílovou skupinou pro kterou je tento seriál vyráběn. Přesto si s gustem každý díl vychutnám. Jeremy, James, Richard a samozřejmě Stig... tahle parta mně baví a je jedno zda testují nová Porsche, nebo na samohybech vlastní konstrukce přejíždějí Thajsko. Top Gear je bomba a s touto bombou se s vámi loučím ... * * * * * ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Ve druhém díle patnácté série při vyhlašovaní času Alastaira Campbella (celebrita v cenově dostupném autě) umístil Jeremy Clarkson pásku s časem na výsledkové tabuli na druhé místo, ale v dalším záběru páska s časem na tabuli chybí. V dalším záběru je páska opět na svém místě. (Illuminare)
  • Trojice Jeremy ClarksonRichard Hammond a James May se po odchodu z Top Gearu vrátila, ale jen na chvilku. Objevili se ve speciálním půlhodinovém díle věnované zesnulé řidičce Sabine Schmitz, která je také známá jako královna Nürburgringu, jenž zemřela 16. března 2021. Sabine byla nejen závodnice, ale také jejich kamarádka a kolegyně. V Top Gearu pracovala 15 let a také jej moderovala. (Leopard105)

Reklama

Reklama