Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (168)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by byl v podstatě hrozná blbost a pravděpodobně by nebyl ani moc zábavný, nemít v hlavní roli Belmonda, který tu řádí jak utržený ze řetězu. Ano, Belmondo táhne celý film, lže, dělá podfuky, svádí ženy, krade obrazy a jeho charismatu a šarmu nic a nikdo neodolá, navíc je alergický na štafle :o) ()

Květula 

všechny recenze uživatele

I ve čtyřiceti má Belmondo jiskřivé oči dvanáctiletého rošťáka. I zabalený v prostěradle nebo převlečený za děvku strčí se svou elegancí do kapsy všechny gentlemany v obleku. Tomuhle člověku uvěříte opravdu cokoli a navíc je to jeden z mála herců, který dokáže rozesmát a zahřát u srdce jen tím, že se sám směje. Chcete-li na chvíli zapomenout na všechny problémy a ještě se dobře pobavit, asi neexistuje lepší film než Nenapravitelný. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pavlika natáhli klíčkem, po první klapce ho vypustili a jestli se mu neudělalo blbě, točí se dodnes. Takovou energii nedokáže vyvinout ani náhradník při oslavě gólu, kterým po půl minutě pobytu na hřišti rozhodne prodloužení finále mistrovství světa. Jestli si letos k Vánocům něco přeju, tak hlavně to, aby bylo víc takových Nenapravitelných. ()

Belmondicek 

všechny recenze uživatele

Další společná spolupráce Jeana-Paula Belmonda s dvorním režisérem Philippem de Brocou, má tentokráte podobu lehké komedie. Sotva Bébel opustí brány vězení už zase vymýšlí sérii podvodů, střídá převleky, lže kudy chodí, vymýšlí si neuvěřitelné historky, chvilku je neodolatelný svůdce žen, za chvíli zase nablblý zahradník.... Film poměrně rychle uteče, mám problém jenom s tím koncem, je takový nemastný, neslaný. Belmondo zde podruhé spojil své síly s kanadskou herečkou Genevieve Bujold (předtím se sešli ve Zloději z Paříže), která často točila ve Francii. Bébela tady poprvé namluvil a to trefně Miroslav Moravec, potom ještě několikrát. "Když člověk není na prachy, je to přece jen inponující!" ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem neznal, tudiz jsem nevedel, co od nej ocekavat, ale nakonec jsem byl spokojenej. Celej film tu tahne Jean-Paul. Uplyne nakejch tricet sekund, behem kterejch vypadne z vezeni a uz rozjizdi jeden podvod za druhym. Ale ne zadny pomaly planovani, JP tu lita jak nadopovanej a jede fakt kurevsky ve velkym. Skoda, ze ke konci to jeho skakani od jednoho podvodu ke druhymu ustoupi do pozadi a jde uz jen o jednu velkou kradez, ale i tak je film neskutecne sviznej, hodne zabavnej a Belmondo je tady fakt dokonalej. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Ukradený triptych údajně pochází od umělce El Greca. Ten ve filmu se mu však ani zdánlivě nepodobá. U malíře je uváděn jediný triptych, a to „Modenský triptych“ z roku 1568. (sator)
  • Dlouholetí přátelé Belmondo a de Broca se při tomto natáčení natolik rozkmotřili, že se spolu nebavili celých pět let. (Locksley)
  • Viktor (Jean-Paul Belmondo) jezdí vozem Jaguar E-type. Jedná se o sportovní automobil britské automobilky Jaguar vyráběný od roku 1961 do roku 1975. Patří mezi nejslavnější modely značky a zároveň je mnohými odborníky považován za nejkrásnější. (sator)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama