Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Elia Cmiral: 1. Goodness of the Girl - Intercooler ,2. Delay the Wait - Overnight Lows ,3. Josh's Secret ,4. Lost Soul in Library ,5. Ghost in Bath ,6. Computer Center ,7. Izzy Deceased ,8. Mattie Walks Home ,9. Stone's Death ,10. Alone With Ghosts ,11. Suicide ,12. Remembering Izzy ,13. Video Diary ,14. Mattie Has a Dream ,15. Leaving ,16. Mattie's Hallucination ,17. Dancing Ghost ,18. Sad and Scared ,19. Phantoms Attack ,20. Printer ,21. Dexter Gets a Visitor ,22. Crazy Ziegler ,23. Wall of Pipes ,24. Mattie's Nightmare ,25. Escape ,26. Not Over Yet ,27. Esto Es Lo Que Hay - Los Amigos Invisibles , ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, ve všech směrech podstatně horší než japonský originál Kairo (2001). Asi nejvíc mě iritovali představitelé omladiny, přehlídka nesympatických kreatur v čele s tak protivnou a nanervylezoucí blondskou, že kdybych s ní ztroskotal na pustém ostrově, hned první den ji zabiju, naporcuju a nasolím do foroty, aby z ní byl aspoň nějaký užitek. Jak se mi najednou stýskalo po tichých nesmělých introvertních Japoncích včetně hlupáka Kawašimy... I děj, ačkoliv rámcově shodný s originálem, působí banálněji, nudněji, nezáživněji a má pitomější finále. Je ovšem dost možné, že tak zklamaně soudím srovnávaje s předlohou, kterou jsem viděl včera. Ale i ona skvostná scéna skoku ze sila, která mě u Japonců tolik uchvátila, je tu jaksi nepůsobivá, odfláknutá, prostě hůř natočená. Ztráta času, do koše s tím, asijský specifický styl u mě vede nad hollywoodskou bezduchou komercí na celé čáře. Malé bezvýznamné plus - štěk pro Brada Dourifa. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa veľmi tešil z dôvodu, že som si ho naivne pomýlil z adaptáciou rovnomennej knihy Stephena Kinga. Až keď sa mi dostal do rúk, zistil som, že to bude niečo iné. A čoho sa mi dostalo? Nuž, "Pulse" je zčasti zaujímavý filmovými trikmi, kamerou a strihom, ale jeho dej dokáže vydesiť jedine zakomplexovaného adolescenta, ktorý večne sedí pri PC. Keď na to pozrem ako na celok, vychádza mi jasný horrorový podpriemer. ** ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Polopaticky podaný vývar z vynikajícího Kaira. Depresivní atmosféra je fuč, strašidelné plížení vystřídaly primitivní lekačky, tajemný příběh byl okleštěn na prostoduchou zápletku vysvětlovanou jako kdybyste četli návod, naprosto idiotský závěr a směšní digitální duchové na každém políčku. Původní apokalyptická premisa Kaira byla eliminována pro potřeby západního diváka a to i přes některé shodné záběry z originálu (letadlo). Bod jen za milou Kristen Bell a dobrou kameru s filtry. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je odporná amatérská sračka. Nic jiného. U něčeho, co by si rádo říkalo horor už jsem se skutečně velmi dlouho takhle nenudil. Totální průser je děj, který strašně připomíná všechny nepovedené teen sračky. Další průser jsou ,,herecké" výkony. Slovo ,,herecké" není v úvozovkách omylem. Neposledním průserem jsou virtuální příšerky, které vzbuzují pouze soucit. Pan ,,režisér" Jim Sonzero se totálně minul povoláním. Musím říct, že by mě hodně překvapilo, kdyby po tomto průseru vytvořil ještě něco dalšího. Budu se znovu opakovat. Takovou sračku už jsme dlouho neviděl. Mohl by mi někdo říct, co mu v tomto nesmyslu přišlo alespoň mírně strašidelného? ODPAD! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama