Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

wohna 

všechny recenze uživatele

Ach jo já nevím co by na tom mělo bejt tak vtipný. Dobře. 2x, 3x sem se možná zasmál ale od komedie se teda čeká víc.. Jedna hvězdička je za Lindu Cardellini a druhá za Allena Coverta kerej byl trošku vtipnej.. Natože to produkoval Sandler nic moc.. Sandlera mám rád, ale od tohohle měl dát ruce pryč.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že mě tahle komedie pobaví víc, když už je teda o hrách. Sám jsem půlku života propařil a tak jsem se těšil na tisíc tun narážek na hráče, což by se v klidu dalo. Jenže ono to je nakonec všecko uplně jinak. A i když to měl pod rukou Adam Sandler, prostě je to jeden velkej průměr. Herci nic moc, příběh klasicky komediální, pár zajímavých štěků, ale to je tak asi celý. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková nenápadná komedie, která více řekne někomu, kdo někdy něco hrál, ať už na počítači anebo na televizi. Je fajn, že romance je zde spíše v pozadí a nedere se do popředí, protože v tu chvíli to funguje docela dobře. Jsou zde vtipné scény, pěkně ujeté a nudné, taková celkem americká klasika, ale spíše se kloním k pozitivnímu hodnocení. ()

Mickalle 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si kdo v tom filmu našel a kdo si co z toho odnesl. I když je to komedie plná pro mě neznámých herců je prostě skvělá. Navíc je v ní krásně ukázáno že ač má někdo "všechno" (J.P.) a druhej nemá takřka nic (Alex), má vlastně Alex takřka dokonalej život a o to přeci jde... jointy, hry, párty, proč né, hlavně si žít po svým :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som liberálnym zástancom legalizácie marihuany. Avšak tejto americkej komédii nemôžem dať viac ako len jednu jedinú hviezdičku, aj keď sa v nej vyfajčí kopec kvalitného konopí. "Král videohier" je nudný, nezaujímavo natočený, plný nesympatických hercov a trapne nemožných omylov. Ak si totiž niekto myslí, že sa dá dostať do raušu z marihuanového vývaru, tak by asi mal točiť filmy s inou tématikou, pretože je úplne mimo. * ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Panenka, na kterou Alex (Allen Covert) masturbuje, je ve skutečnosti modifikovanou panenkou Barbie předělanou do podoby Lary Croft. To vše kvůli licenčním podvodům. (orkadimenza)
  • Přestože film v kinech vydělal necelých 6 milionů amerických dolarů, prodej DVD vynesl více než 50 milionů dolarů. (orkadimenza)

Reklama

Reklama