Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (496)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Ano tento snímek by se dal označit z prominutím za neskutečnou píčovinu, za prvé žánrově rozháraný, nejdřív se tváří jako vážný příběh o nešťastné lásce, pak přijde Vašut a je z toho groteska, pak Tomáš Matonoha a jeho statek a v tom všem se příběh snaží tvářit reálně, prosímvás:) ALE já se u toho gebil, nevím jestli tím jak je tento film blbý nebo co, scény s Vašutem mě dostávali do kolen, nevím zda je to úmyslně, ale to jak přehrává a gestikuluje je geniální, Denica Jurčová je moc hezká a líbil se mi její projev, i když místy spíš působila jako lehká děva, než nešťastná žena hledající lásku, ovšem tato složka filmu se mi také líbila, nejvíc ty prostřihy soulouží na statku (na pračce, ve chlívě..:) nemohu dát méně než 3, já se totiž místy opravdu bavil. PS: pokud tohle měl být feministický film, tak já nevim, ale tohle je podle mě pravý opak:) Chrocht domluvil sem... Myslím, že Hitman_47 to vystihl dokonale:) ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

2** a 1/2 Tenhle film je divny. Chvili Vas bavi, a hned tu dalsi Vas nudi k smrti. Jednu chvili vite presne, o co jde, pak nechapete hloupost a stupiditu hlavni hrdinky. Nutno rict, ze tento film delaji hlavne vykony hercu. Netusim, zda Pavlaskova po tak dlouhe pauze zapomnela rezirovat, natoz napsat poradny scenar, nebo predloha Bary Nesvadbove byla bestsellerem jen z omylu. Nutno poznamenat skvely vykon Marka Vasuta a Tomase Matonohy, kde ministr hrajici pava je k popukani v prvnim pripade a az prehnana laska ke vsemu prirodnimu v pripade druhem Vam s branici taky dokaze udelat poradny pruvan. Kdezto hlavni hrdinka zaostava daleko za nimi. Navic diky tomu, ze je Slovenka, tak byla predabovana Andreou Elsnerovou, a to tak desne, ze i nektere telenovely maji lepsi dabing. Kratky part Etzlera je jen potesenim pro zenske oko ;). Naivni a dobrotivy Krystof Hadek jako vzdy presvedcivy, aby taky ne, hloupoucke doraky on umi zahrat skvele... A hvezdny Karel Roden neni vubec hvezdny. Nebo mozna je, ale jeho postava mu to nedovoluje ukazat. Od tohoto filmu nic necekejte. Zasmat se zasmejete, take budete bedovat nad jiz zminenou hlouposti a naivitou hlavni hrdinky a z kina budete odchazet s velice rozporuplnymi pocity. ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad je slabé slovo. Dílo zbytečné spisovatelky, která si díky otci udělala jméno a díky svatbě s hvězdičkou rudého nebe konexe, neuvěřitelně debilně natočila zbytečná režisérka, která raději měla dělat v reklamce, než se snažit točit filmy. Ze všech trapných kravin paní Pavláskové je tahle s přehledem nejslabší, a účast českých" stars" to nemůže zachránit. Zvlášť když jejich role i výkony jsou zoufalé. Totální sračka! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Opravila jsem své hodnocení, které ani nevím jak mohlo vzniknout, jelikož si z Bestiáře nepamatuji vůbec nic. Nyní jsem si udělala čas a shlédla jsem jej celý bez přestávek. Prvním důležitým bodem pro mě byla hlavní postava Karolína v podání skvělé Danicy Jurčové - žena, která je pořád v kolotoči mezi muži, prací a školou a všechno se jí tak nějak plete dohromady. Genialita snímku pro mě spočívala ve výborně načasovaných komentářích Karolíny, která své počínání komentovala perfektně realisticky a vtipně. Byly i momenty, kdy jsem se opravdu nasmála - třeba u scén s Vašutem (páv, komentování politiky nebo vztah mezi mužem a ženou). Karel Roden mě překvapil ani ne tak herecky(protože už dávno vím, že je to herec s velkým H), ale fyzičkou, že byla i radost to sledovat :-). Kryštof Hádek byl opět roztomilý, Jitka Čvančarová skvělá......Ty, které jsem vyjmenovala jsou na filmu naprostou výhodou a zbytek...no je dejme tomu prostě raději jen zbytek. Knihu Bestiář jsem přečetla už dříve jedním dechem a musím říct, že přesně takhle bych si ji představovala na plátně. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nijak světoborný film, který snad díky obsazení sympatickými herci byl nakonec i sám o sobě sympatický. Jsem rád, že ho nikdo nevydává za komedii, protože se sem tam i pobavíte (ale s podtitulkem "komedie" byste právem čekali humoru více), je to takový malý bonus. Mile mě zaujala (pro mě) dříve neznámá Danica Jurčová s hlasem Andrey Elsnerové. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Během první schůzky Karolíny (Danica Jurcová) s Alexe (Karel Roden) v letní kavárně, objeví se z ničeho nic na stole láhev mattonky, přestože ji nikdo nepřinesl. (Pepy)
  • Název filmu byl prý zvolen jednak podle středověké knihy o zvířatech a jejich chování a jednak podle sbírky básní Guillauma Apollinaira. (Olík)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno