Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Bestiář je bestiální příběh. O tom tedy nemůže být sporu. Bestiální v tom smyslu, že chlapovi se na to koukat opravdu zlehka nebude, a taky hlavně proto, že je hlavně o tom, jak ze ženských vznikají bestie, a jak je to všecko vlastně o zkušenostech a ničím jiným. Nemůžu si pomoct, ale Vašut a Roden tomuhle filmu rozhodně nepřidali. Řeší se tu vztahy asi tak jako ve Vékávéčkách a k tomu hrají docela solidní herci, kteří si teda tímto filmem u mě rozhodně snížili reputaci. Český film, ať se takovýchto témat vyhýbá véélikánským obloukem, protože od toho jsou seriály degenerující lidský mozek, které vídám v televizních programech dennodenně. Toť můj názor. Vidět to všechno sesumírované v celovečerním filmu už je docela dost i na mě. A ať se na mě nikdo nezlobí, postava Danici Jurčové byla vysloveně blbá, a to tak že úplně. Chápu že vztahy jsou choulostivá záležitost, ale tady už to spělo skutečně k demenci. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Bestiář není tak špatný film jak jsem čekal. Premisa je sice příšerná, ale Irena Pavlásková je obklopena schopným kolektivem, který z příšerného nápadu dokázal vykřesat funkční film. Z čistě řemeslné stránky je totiž Bestiář jeden z těch povedenějších filmů. Většina scén má šmrnc, Brabcova kamera je výtečná, ovšem jako vždy a herci, světe div se, ve většině případů přesvědčivě hrají. Feministické hlavní téma mi vůbec nevadilo, to spíše ta absence jakékoli myšlenky. Scénář je napsán na velmi chabé úrovni a sám se divím, že se tvůrcům podařilo stvořit vcelku uspokojivý celek. Za zmínku stojí například dialogy, které musely herce dostávat do opravdu krušných chvilek, protože to co občas vypouští z úst je tak neskonale hloupé, že by na to nepomyslelo ani dítě v předškolním věku - špatné přirovnání. Křečovité, nevtipné a bez myšlenky. S větší úderností bych dokázal pár závad odpustit, ale Bestiář se připomíná psa, který honí vlastní ocas. Film o ničem, absolutně bez příběhu, který se svíjí v mohutných křečích od začátku do konce, aby skončil přesně tak jak začal. A to konečné 'morální ponaučení' o bolesti z opouštění? To už si přeberte sami. ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad je slabé slovo. Dílo zbytečné spisovatelky, která si díky otci udělala jméno a díky svatbě s hvězdičkou rudého nebe konexe, neuvěřitelně debilně natočila zbytečná režisérka, která raději měla dělat v reklamce, než se snažit točit filmy. Ze všech trapných kravin paní Pavláskové je tahle s přehledem nejslabší, a účast českých" stars" to nemůže zachránit. Zvlášť když jejich role i výkony jsou zoufalé. Totální sračka! ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Není to jen nějaká průměrná milá blbůstka na sobotní odpoledne. Je to film vyloženě špatný a hloupý. Je tomu tak především vinou nechutně blbého scénáře. Obzvlášť na dialozích se holky vyřádily. Působí to na mě, jako kdyby Nesvadbová s Pavláskovou nikdy neprohodily ani slovíčko s žádným mužem, ba dokonce ani s žádnou ženou, prostě s žádnou lidskou bytostí. Věty jako "Nedokážu být někomu oporou. Neumím to!" nebo "Pojedu sám. Někdy je lepší být sám." a další pitomosti, co by nikdy žádný normální člověk (muž) z pusy nevypustil nebo neustálé oplzlé mudrování o tom, jak souloží slepice a jak zlaté rybičky, to vše pronášené děsně pateticky a přehnaně vážně, tak tohle všechno, už tak dost hrozné, je navíc ještě korunováno příšernými postsynchrony. Nevím, jak to Pavlásková dokázala, ale i slušní herci tu hrají špatně, neskutečně se ponižují. Vrcholů ubohosti je tu hned několik - například rozbor a následný zpěv lidových písní, páv Marka Vašuta nebo vysvětlující retrospektivy z dětství. Vlastně celý ten příběh pokulhává - žena, co se snaží být stejná mrcha jako chlapi? Laciná cosmopolitanová slátanina. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

V rámci každoměsíčního rituálního výplachu konečníku jsem místo obvyklého klystýru nasadil do irigátoru tento skvost. A udělal jsem dobře, své k svému, shit ke sračkám. Tento blábol obsahuje tak velký počet nudných a nesmyslných scén, že pouštět ho odsouzeným na smrt, sami by tloukli lžící na mříže, aby na sebe upozornili oblastně příslušného mydláře. Po zelené míli by pak sprintovali radostně s vyhlídkou, že nic horšího je už čekat nemůže. Tímto na nějakou dobu odkládám sledování ,,ženských filmů", které jsem si naordinoval v rámci akce Poznej svého nepřítele. Některá tajemství by měla zůstat nevyslovena. Například fakt, že Nesvadbová - a bohužel i řada jiných krasavic- jsou pěkný krávy. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Při nahrávání postsynchronů ne každý herec namluvil svou roli. Danicu Jurčovou a Andreu Novákovou nadabovala Andrea Elsnerová, jelikož Jurčová je Slovenka a u Novákové se tak sjednotil hlas postavy. Michala Dočolomanského nadaboval Ladislav Županič, opět kvůli tomu, že je Slovák. Evu Sitteovou a Báru Nesvatbovou nadabovala Dagmar Čárová. Sitteovou kvůli jejímu dlouholetému exilu v zahraničí a ztrátě českého akcentu a Nesvatbovou kvůli nezkušenostem s dabováním. A Barboře Beťákové propůjčila hlas Nikola Votočková ze stejného důvodu, jako u Jurčové a Dočolomanského. (funhouse)
  • Při nočním koupání Karolína (Danica Jurčová) a Alex (Karel Roden) doplavou až k bezpečnostním bojkám. V následujícím záběru však není po bojkách ani stopy. (Pepy)
  • V úvodu filmu, kdy je hlavní hrdinka v dešti a větru, ulétnou jí papíry. V dalším záběru jí však ulétnou znovu. (Pepy)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama