Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Film je bez úvodu, a přímo diváka hází do děje, který je hluchý v každé minutě. Na to, že to má pouze 100 minut, je to "delší" než Návrat krále ve speciální edici, vůbec to neutíká a milion WTF momentů, ze kterých mě bolí obočí, jak jsem ho pořád zvedal. Příběh jako takový určitě není špatný a věřím, že román Nesvadbové je dobrý, ale jako film to moc neobstálo. Ale i tak je to rozhodně jeden z těch lepších filmů, které jsem za poslední léta z české produkce viděl. Za Danicu Jurčovou jsem rád, trošku něco nového a nekonvenčního, ale svojí proměnu v bestii nezvládla vůbec, což na druhou stranu vůbec nevadí, jako by to tak mělo být. __ Na druhou stranu mám chuť dát celkem vysoké hodnocení. Ale nedám. ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Poměr kvalita/ kvantita dopadl opět v neprospěch kvality. Po utrápené hodině sledování, kdy jsem pořád čekal, co se z toho vyklube a zda to bude víc než jen pouhé klišé o ženském nelichotivém smýšlení o chlapech. Žel opak byl pravdou a film mě celkem dokonale otravoval, ale vlastně nevím proč. Nevím ani, zda mi měl otevřít oči nebo mě měl přimět zamyslet se nad ženskýma mužským světem nebo měl film přinést něco docela jiného, na což jsem evidentně nepřišel. Zbytek filmu jsem přetrpěl a doufal jsem, že přijde odměna v podobě pointy nebo alespoň rozuzlení. Taky nic. Není mi vůbec jasné, proč se takové filmy natáčejí. Ta jedna hvězdička je za výkon Vašuta a jeho paví číslo... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bestseller Barunky Březinové aneb bídný bolehlav Bestiář.. Česká kinematografii se posunula na žebříku vedoucím do smrduté jímky zase o stupínek níž. Autoři jako by nevěděli, co chtějí natočit, protože nejdříve řeší v docela vážné rovině partnerské vztahy, načež prudce přeladí na komediální notu, které se však nikdo nesměje a vzniká tak absolutně nefungující spojení, jenž za pár minut vyšumí jako Celaskon. A zbude jen další Vašutův Pažout v mutaci Románu pro ženy. Tentokrát na hřadle.. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Irena Pavlásková .. Naivkář. Tak tohle je kopanec do koulí. Jenže do ženských (obrazně). Ona totiž spisovatelka spolu s Pavláskovou udělala z hezkých českých holek doslova blbý děfky aneb jak se ve filmu říká, i slepice jsou na tom lépe než ženy. A já doteď myslel, že to je obráceně. Docela hloupý a otravný film bez větší porce humoru či cynismu. To už je i Román pro ženy lepší film a to po všech stránkách. 30%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Snad jeden z nejhorších českých scénářů za poslední roky, se kterým si neví rady snad nikdo ze zúčastněných. Sonda do života hlavní hrdinky se moc nepovedla a spíš než fandit ji budete přát, aby ji některej z těch chlapů nějak ublížil. Takhle silně nesympatickou postavu už jsem dlouho neviděl. Příběh není pomalu žádnej a kromě kamery F.A. Brabce to nemá vůbec čím zaujmot. A s herci je to taky špatný. Jurčová je nesympatická stejně jako její hrdinka, Vašut je směšný, Roden se trápí a Matonoha ani neví která bije. Prostě nuda, to i ten Román pro ženy byl lepší. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Filmovalo se v Praze, Londýně a Itálii, kde se štá podíval do města Viesta a ke známé skále Arco di san. (M.B)
  • V úvodu filmu, kdy je hlavní hrdinka v dešti a větru, ulétnou jí papíry. V dalším záběru jí však ulétnou znovu. (Pepy)
  • Během první schůzky Karolíny (Danica Jurcová) s Alexe (Karel Roden) v letní kavárně, objeví se z ničeho nic na stole láhev mattonky, přestože ji nikdo nepřinesl. (Pepy)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama