Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Že vařit umí, to se jaksi předpokládá. Ale že vaří s takovou radostí a stále, a ještě jsou to sympaťáci, tak to KLUCI V AKCI před vámi smekám. Proč tedy jen jeden bod? Takové pořady nepatří na veřejnoprávní televici. Slovácí mají kanál PAPRIKA. Takže takové pořady do podobných kanálů a ne na veřejnoprávní televizi, kterou jsem nucený si platit. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je úžasné, jak dokáže marketing a šoubyznys vzít naprosto průměrné blby odnikud a mávnutím ruky z nich udělat celebrity, i když neumí nic víc, než každý šéfkuchař v každé lepší restauraci (Babica, dement Hruška,...). Pořad jako takový je docela v pohodě, ale prostě nemůžu, kvůli výše zmíněnému, jít s hodnocením výš, protože mě to fakt sere. 25% ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Zaleží díl od dílu. Jindy kluci mají povídaní svižné a zábavné , ale mnohdy se zarazí i ten host co tam s nima je. Každopádně někdy se mrknu copak zajímavého vaří a konkrétě jim zavidím , že si mohli na náklady čété jezdit po světě a žrát tam lahůdky. Není to špatné jen ti dva fungují jako sůl. Někdy je jí moc (a kyselý ksicht je na místě) ,někdy málo a někdy tak akorát. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Než jsem začal čas od času podvečerní čas ztrácet Prostřenem nebo pozdější večerní hodiny věnovat MasterChefu, tak tu v rámci gastronomických pořadů byli dlouhou dobu pouze Kluci v akci a i když jsem o jídle věděl úplné nic (což se do teď prakticky nezměnilo), tak jsem minimálně dostával permanentní chutě na jídla všeho druhu a za to můžu pořadu děkovat i jej za to nenávidět. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si tohoto pořadu až v roce 2012, kdy mě na něj upozornila manželka. Takových pořadů bylo, je a bude v TV vysílání hromada. Ale tihle dva jsou v současné době na rozdíl od těch ostatních i vtipní a kreativní. Alespoň nyní po těch letech jejich zkušeností to tak vnímám. Nemám v oblibě pořady o vaření, ochutnávání apod., obzvlášť ty upjaté na TV PRIMA a TV NOVA. Ale tihle "obyčejní" dva "lidoví" z ČT1 si mě získali až natolik, že si některé pořady nahrávám a recepty z netu tisknu. No, ... a manželka má podle čeho vařit skvělé poživatiny. :-) Také má ty dva ráda. Hoši, držíme Vám palce, protože to není jen u toho kuchařského stolu, ale třeba i na chvíli venku na lyžích nebo např. mezi parohy jelenů či na horské chatě. A hlavně, nejde o show za každou cenu. Jen se špetkou, jako toho koření. Skvělé, díky hoši. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama