Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

saaaky 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že ze všech pořadů o vaření jsou Kluci v akci (snad ještě společně s Ridim a Babicou) to nejslabší, co se dá v televize okolo této " kategorie " nalézt. Recepty i nápady dobré, avšak spousta zbytečných komentářů, chlapci často zadrhávají a není jim rozumět a vůbec, je to takové nemastné neslané :-) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Že vařit umí, to se jaksi předpokládá. Ale že vaří s takovou radostí a stále, a ještě jsou to sympaťáci, tak to KLUCI V AKCI před vámi smekám. Proč tedy jen jeden bod? Takové pořady nepatří na veřejnoprávní televici. Slovácí mají kanál PAPRIKA. Takže takové pořady do podobných kanálů a ne na veřejnoprávní televizi, kterou jsem nucený si platit. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí i jiných kulinářských pořadů zvedám hodnocení, vidím to něco mezi 3-4*, ale vzhledem k malé konkurenci se držím více při zdi. Kluci jsou šikovní kuchaři, jde jim to od ruky, pokaždé se dozvíte něco nového. Jsou zábavní a vždycky je napadne nějaká vtipná poznámka, ale mluví k věci a nejde o nějaké zbytečné okecávání. Recepty jsou hodně rozličné a zajímavé, vaří jak ve studiu, tak jezdí po světě. Třeba epizoda o rakouských dortech - no mňam. A vlastně je fajn, že vidíte, jak se i oni něco učí, když to vaří poprvé. A kluci mi připadají jako sympaťáci, ok, nejsou to žádní krasavci, ale proto by se na to snad dívaly jen nějaké puberťačky, kdyby vařil hezounek s americkým úsměvem. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Zaleží díl od dílu. Jindy kluci mají povídaní svižné a zábavné , ale mnohdy se zarazí i ten host co tam s nima je. Každopádně někdy se mrknu copak zajímavého vaří a konkrétě jim zavidím , že si mohli na náklady čété jezdit po světě a žrát tam lahůdky. Není to špatné jen ti dva fungují jako sůl. Někdy je jí moc (a kyselý ksicht je na místě) ,někdy málo a někdy tak akorát. ()

Trucker odpad!

všechny recenze uživatele

Další z otravně nekonečného přívalu hovadin o vaření placených koncesionářskými poplatky. Tentokrát v podání dvou nesympatických "kluků", kteří vaří snobácké nesmysly, u nichž by jenom nákup surovin obvykle zahrnoval návštěvu asi tak pěti nebo šesti úzce specializovaných obchodů a samotná příprava by pak trvala zhruba tři hodiny. Navíc své výtvory odporným způsobem hodnotí s plnou pusou. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama