Reklama

Reklama

Komparz

(seriál)
  • Velká Británie Extras
Velká Británie / USA, (2005–2007), 7 h 24 min (Minutáž: 30–84 min)

Kamera:

Martin Hawkins

Hrají:

Ricky Gervais, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Shaun Williamson, Shaun Pye, Katherine Parkinson, Rob Brydon, Ben Stiller, Ross Kemp, Vinnie Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Ricky Gervais v tomto komediálním seriálu ztělesňuje frustrovaného Angličana na prahu čtyřicítky Andyho Millmana, který se marně snaží proniknout na výsluní a proslavit se jako herec.  Není mu nic platné, že většinu dne tráví převlékáním kostýmů, že spěchá z místa na místo a věší se na každého, kdo by mu mohl poradit nebo se za něho přimluvit. Pro Andyho zkrátka role nejsou. Jeho hloupý a namyšlený agent (Stephen Merchant), který ostatně nestojí za nic, ho dokonce přemlouvá, aby si našel jiné zaměstnání, ale Andy se nevzdává. S kolegyní Maggie Jacobsovou (Ashley Jensenová) vymetá alespoň večírky, kde kyne naděje, že se setká s nějakým režisérem, producentem či scenáristou nebo se vnutí do přízně skutečné celebrity. Maggie se přitom snaží najít vhodného manžela... Seriál natočený v americko-britské koprodukci režírovali Stephen Merchant a Ricky Gervais, jako hosté v něm vystupují známí herci, kteří představují sami sebe - např. Kate Winsletová, Patrick Stewart, Samuel L. Jackson, Ben Stiller a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (150)

Firebug 

všechny recenze uživatele

Asi ne úplně adekvátní hodnocení, ale po první sérii jsem nadšen. 4* za to, že je tak skvělá zábava a ta pátá je za účinkující stars, které si svou roli v některých případech maximálně užívají a nebojí si ze sebe dělat srandu a taky za pro mě velmi atraktivní prostředí z natáčení velkých filmů. ____ update: Druhá série není taková pecka, jak jsem z komentářů čekal. Andyho sit-com je strašná pruda a jeho stále se opakující catch frase už napotřetí hodně irituje. Maggie a agent jsou mnohdy tak blbí, že jsem se Andymu až divil, že je v některých situacích prostě nepošle do hajzlu. Škoda že se více děje neodehrává na place při natáčení filmů. Bloom a Radcliffe byli skvostní! 4* z původních 5* ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Rickyho Gervaisa mam rad. Extras je viac nez dobrym komedialnym serialom, s niekolkymi vynikajucimi momentami, ktore vsak bohuzial vyplna miestami trapna a nevtipna vata (najma cela postava Andyho "manazera", ktory dostava v druhej serii vela priestoru). Epizoda s Kate Winslet je v mojich ociach jednoznacne najlepsia. Samostatny pol bod davam za vynikajuci zaverecny special. ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Další várka trapných, nevhodných situací a rozhovorů z dílny Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta. Podobně jako u The Office se zde těžko vyjadřují pocity z koukání. U Gervaise člověk moc často nevybouchne smíchy, ale má celou dobu na tváři ten úsměv vyjadřující naprosté opojení. Díky tomu, že zde hraje "kladnou" postavu a výskytu nějaké slavné osobnosti v každém dílu, můžete mít konečně Rickyho vděčně rádi a seriál udržuje různorodost. Trošku mě zklamal vánoční speciál, který byl více sentimentální než vtipný. Opravdu kvalitní zábava... /Clive Owen, když mu představí postarší komparzistku-prostitutku, se kterou má mít postelovou scénu/ - "Ou fuck, I am Clive Owen. That's mental!" ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Vkusný, vtipný seriálek ze zákulisí světa komparzistů při filmovém natáčení. Se suchým anglickým humorem si dělá srandu z velkých herců a velkých režisérů, kteří se na té srandě osobně zúčastňují a vlastní sebezesměšnění s nadhledem trpí. Ze všeho čiší rozverná nadsázka, ale současně je člověku jasné, že v podstatě je snímek vlastně pravdivý. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Gervais v sitcomu (EXTRAS) o natáčení sitcomu (When a whistle blows), ve kterém evidentně zúročuje své zkušenosti ze svého předchozího sitcomu (KANCL)? To už je slušná haluz. Sitcom se skvělým Gervaisovým humorem střílejícím si z filmových hvězd s jejich naprosto luxusními a úžasně vtipnými cameo rolemi a s PŘÍBĚHEM s jasným dramatickým obloukem a vývojem hlavní postavy, vrcholícím epickým a dojemným finále (vánoční speciál). A opomenuti by neměly být ani Ashley Jensen a Stephen Merchant ve vedlejších rolích hrdinovy nejlepší kámošky Maggie a jeho mimózního agenta Darrena. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (8)

  • Každá epizoda nese pojmenování po celebritě. (J*A*M*A*L)
  • Jude Law se měl objevit v jedné z epizod seriálu, ale na poslední chvíli z toho vycouval. Následně se tvůrci Gervais a Merchant pokoušeli neúspěšně kontaktovat Leonarda DiCapria, aby ho nahradil. (HappySmile)
  • Jména dvou postav, Damon Beesley a Iain Morris, jsou vypůjčené od dvou slavných britských producentů. (HappySmile)

Reklama

Reklama