Reklama

Reklama

Božský Evan

  • USA Evan Almighty (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Evan, bývalý televizní moderátor, je zvolen kongresmanem. Okamžitě bere rodinu a stěhuje se z rodného Buffala do Virginie. Zde vydá prohlášení, že jeho cílem a také volebním slibem je změnit svět. Poprosí Boha, aby mu s tím pomohl. Bůh ho vyslyší a nařídí mu, aby postavil archu. Evan je z toho v šoku, odmítá uvěřit, že se setkal se skutečným Bohem. Všude se mu ale objevuje číslo 614 jako odkaz k příslušné části Bible, vousy a vlasy mu začínají příšerně rychle růst. Evan je jako v kleštích, na jedné straně práce, na straně druhé archa. K tomu všemu se za ním začínají stahovat zvířata v párech. Začíná pomalu věřit, že stavba archy je tím jediným možným řešením... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (447)

Falko 

všechny recenze uživatele

Mozno je to na moj vkus prilis nizke hodnotenie, ale tym nechcem povedat, ze by sa tato komedia neoplatila vidiet. Samozrejme to zavisi aj od toho, do akej miery mate radi komika Stevea Carella, teda ci vas svojimi gagmi dokaze rozosmiat. Ja som si uz na neho celkom zvykol, aj ked ho nepovazujem za jedneho z najlepsich komikov (to uz mam radsej Stillera) ale s chuti som sa na niektorych dialogoch nasmial aj nahlas. ,,Ak toto dokaze vyjst z tohto zvierata spredu, tak ani nechcem vediet, co moze z neho vyjst zozadu" Treba vidiet, nechcem vela prezradzat. Najviac ma zaraza prehnane drahy rozpocet tejto komedie, kedze najväcsie efekty sa odohrali az takmer na konci filmu a na takyto styl komedie je to podla mna zbytocne plytvanie penazi, ale na druhej strane boli vizualne efekty nadherne... 24.11.2008 ____ Steve Carell - (Evan Baxter) +++ Morgan Freeman - (Boh) +++ John Goodman - (Kongresman Long) +++ Lauren Graham - (Joan Baxter) +++ Produkcia: Tom Hanks, Tom Shadyac +++ Hudba: John Debney +++ ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $175miliónovTržby USA $100,462,298Tržby Celosvetovo $173,418,781Tržby za predaj DVD v USA $44,916,030 //počet predaných kusov 2,640,671║ Túto predraženú pohromu nezachráni ani Steve Carell, škoda toho márny pokus a riadny prepadák. /videl v kine: 35%/ ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Zatímco v Božském Brucovi byly Bohovy pohnutky logické, zde do konce nevíte, vo co mu vlastně jde. Tam, kde v Božském Brucovi nastoupily originální a vtipné fóry, a Jim Carrey řádil, tam se v Božském Evanovi mlátí do prstů, do hlavy, padá z výšky a Carell je nejlepší při scéně s holením. Tam, kde se v Božském brucovi utírala podlaha, tam s ev Božském Evanovi tancuje. Božský Bruce byl vtipný. Božský Evan není. Film za dvě hvězdy, i se super ultra ega trapnými tancovacími závěrečnými titulky ale jen za jednu) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nechápu tu obrovskou popularitu páně Carella, vždyť jeho pitvořivé grimasy jsou příšerné a především málo vtipné, zvlášť když se pořád dokola opakují. V případě, že má dublovat za Jima Carreyho v jakémsi nastavovaném sajrajtu o tzv. vyvoleném, otvírá se mi rybička v kapse. Přitom nápad o novodobém Noemovi si vysloveně říká o dobrý situační humor. Zde bohužel zprzněný právě výše jmenovaným pánem. A tím, že se tvůrci chtěli napakovat na úspěchu filmu Božský Bruce, to ještě více zazdili. Pro mě osobně špatný a hlavně zbytečný film. Ale i v takovém průseru se občas najde nějaká legrační věc. Pokud si potrpíte na humor generovaný cirkusovými zvířaty, máte svého favorita. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Zásilku dřeva od Boha (Morgan Freeman) doručí společnost AlphaΩ Hardware. Jde o narážku na "Knihu zjevení", kde Bůh praví: "Já jsem Alfa a Omega, počátek i konec." (xjane)
  • Film sa vo svojej dobe stal s rozpočtom vo výške 175 miliónov amerických dolárov oficiálne najdrahšou komédiou v dejinách kinematografie. (genetique)

Související novinky

Remake Nedotknutelných našel režiséra

Remake Nedotknutelných našel režiséra

02.03.2013

Předloňský francouzský zázrak o ochrnutém aristokratovi, který najde nejen pečovatele, ale i přítele v zdánlivě asociálním černochovi, utržil ve světových kinech famózních 416 milionů dolarů. Avšak… (více)

Reklama

Reklama