Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (609)

Fr 

všechny recenze uživatele

Ksichty, ksichty, starý ksichty...já už jsem na to asi moc starej... Chová se jako idiot, chodí jako idiot, párkrát se mi naskytla příložitost k pousmání - bohužel to není zásluha Beana. O scénáři se nemá cenu zmiňovat, jen vzpomínám na dobu, kdy poprvé přišel mr.Bean na obrazovky - pane to byl šrumec !!!! A proč jsem se díval? Kvůli svým dětěm. Ty se bavili náramně. Hlavně ten sedmiletej !!! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dávno před filmem mě neskutečně pobavilo jak někteří odborníci a kritici v naprosté shodě dali filmu dvě hvězdičky a záporné recenze navrch. Ovšem je všeobecné známo, že práci filmového kritika si čte jen jiný filmový kritik a nebo člověk, který má průjem a musí být dlouho na záchodě. Filmoví kritici a odborníci jsou jistě i odborníci a experti na postavu a humor Mr.Beana. Ovšem přes jejich neuvěřitelnou odbornost jim možná utekl jeden prostý fakt. Postava Mr. Beana musí především umět rozesmát dětskou tvář a nebo tvář člověka z duší dítěte. Jak to udělá už je jedno. Film je velmi příjemná, milá a zábavná jizda napříč Francií. Proč to nepřiznat, jsem člověk z duší dítěte a takovéto prázdniny v době podávání daňového přiznání jsem si rád s panem Beanem užil. Návštěvnost filmu svědčí o tom, že hodně lidí považuje usměv za lepší hodnotu než práci filmového odborníka. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud si člověk dá na čas pauzu od Mr. Beana tak se v tomhle kousku občas i zasměje. Bohužel ani několik povedenějších scének nezakryje fakt, že už jsme je viděli většinou v lepším provedení v minulosti. Jedná se tedy spíše o film pro celou rodinu, kterou příjde navštívit chlapík, jehož prakticky všichni znají a přehlídnou jeho inteligenční nedostatky. 55% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Je to trochu slabší než jsem čekal, je zde dost vtipů, ne všem se ale zasměju a navíc mě štvalo, že některé scény jsou vytaženy z krátkých klasických dílů o Beanovi. Jinač to byla celkem slušná komedie, potěší herci Willem Dafoe a Karel Roden. Hudba dobrá. Nejlepší scénou bylo jak Bean obědval. 74% = **** ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jo a jo a jo, tohle můžu. Díky opět skvělým Rowanu Atkinsovi sem se nenudil ani na chviličku, ba co víc, úžasně sem se bavil. Jeho cesta na pláž je fakt nabitá nejrůznějšíma fórkama a některý z nich jsou skoro až geniální. Sice jě tady Bean až trošku moc retadovanej, ve velký filmový katastrofě na tom byl líp, ale nijak to filmu neškodí. Takhle sám táhnout komedii dokáže fakt asi jenom Atkinson a když se k jeho grimasám a pohybovým kreacím přidá slušnej příběh s příjemným obasezením a skvělá svižná muzika, tak nemůžu jinak než za 5. Taky potěší Roden v jedný z vedlejších rolí, ale ne zas tak moc vedlejší. Tenhle film mi fakt dokonale zved náladu o 100% a o tom by to mělo být ()

Galerie (34)

Zajímavosti (26)

  • Film obsahuje krátkou potitulkovou scénu. (SONY_)
  • Beanovi (Rowan Atkinson) se do jedení ústřic nechce pravděpodobně kvůli špatným zkušenostem, které získal v epizodě Pan Bean v pokoji 426 v původním seriálu seriálu Mr. Bean (od r. 1990). Tehdy snědl ústřice, které byly zkažené, a udělalo se mu poté špatně. (SONY_)

Reklama

Reklama