Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (609)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak nízké hodnocení si návrat pana Beana určitě nezaslouží. Mně se to totiž opravdu líbilo. Pan Bean mě dokázal rozesmát jako tenkrát a to je účel, se kterým hodlal natočit tento film. Přitom řikal, že už nikdy nechce s jeho alter egem mít nic společnýho. Jsem rád, že svůj cíl nesplnil. Jeho průjezd Francií za to totiž určitě stojí a néé že ne! A i když je tam pár scének humorně nic moc, převyšují je ty podařené a zábavné. Jediné co mi opravdu vadilo, tak snad ten opravdu bláznivý příběh, ale u něj je to nejspíš povinností. U těchto prázdnin věřím, že se na ně s radostí znovu a rád pokud budu moci podívám. Jeho přiblblý úsměv mi za to určitě stojí. Mimochodem Willem Dafoe režisérsky fakt válel... --- K čemu je policista se zlomeným srdcem? Bez tebe nejsem nic, nic, nic, nic, nic....NIC! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Smutné, jak Mr. Bean skončil. Dokud nevlezl na filmové plátno, byl prostě úžasný. Největší filmová katastrofa už nebyla to pravé ořechové, ale byla rozhodně koukatelná a mně se líbila; nebyl to sice ten starý dobrý Bean, byl však vtipný a scénář měl hlavu a patu. To už se však rozhodně nedá říci o Beanových prázdninách. Scénář, dá-li se to tak nazvat, je zoufale slabý, zápletka zase neskutečně hloupá. Vtípky jsou dost pochybné, spíše křeč a nemohoucnost vymyslet něco kloudného, semtam se však člověk zasměje. Je to jedna velká recyklace toho, co tu už bylo, zasazená do bídného příběhu. A Roden nemá vůbec tak velkou roli, jak jsem si myslel dle toho haló kvůlivá jeho obsazení. Objeví se na začátku, kde ztratí synáčka a pak až na konci, kde ho zase najde, žádná sláva... Normálně bych šel s hodnocením snad ještě níže, ale trhalo by mi to srdce, takhle Beana tupit; už tak je to nedůstojné... 50% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud si člověk dá na čas pauzu od Mr. Beana tak se v tomhle kousku občas i zasměje. Bohužel ani několik povedenějších scének nezakryje fakt, že už jsme je viděli většinou v lepším provedení v minulosti. Jedná se tedy spíše o film pro celou rodinu, kterou příjde navštívit chlapík, jehož prakticky všichni znají a přehlídnou jeho inteligenční nedostatky. 55% ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Mr. Beana mám rád. Proto jsem se potěšil, že je celovečerní film. Vypadalo to slibně. Trampoty Mr. Beana během cestování. Naladil jsem se a spustil film. BOŽE - "TO BYLA HOVADINA". Ségra u toho zaspávala a já se nezasmál ani jednou!!! Nechápu, jak někdo na to může jít do kina??? Já bych tam asi všechny povraždil. Ve filmu není nic nového! Mr. Bean se opakuje a opakuje.... Tento film nedoporučuji - pokud se chcete zasmát, pusťte si raději Cameron Diaz ve filmu "THE HOLIDAY""! ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Rozhodně jsem čekala víc. Není to však vůbec špatné - bývalo by to bylo lepší, kdyby se film sestříhal tak na 60 minut... Beanův pitvořící se obličej totiž po nějaké té půlhodince poněkud začne nudit. Co se ale filmu upřít nedá je fakt, že některé pasáže skutečně umí rozesmát. Otázkou zůstává, zda by se na tento film dalo dívat bez Dafoea, Rocheforta, Rodena, krásné Emmy de Caunes a roztomilého ruského hošíka. Já si myslím, že ne... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (26)

  • Keď natáčali príchod Mr. Beana, Stefana a Sabine na filmový festival v Cannes, ľudia v dave volali skutočné meno Emmy de Caunes, neuvedomujúc si, že herečka nakrúca nový film a v skutočnosti sa nezúčastňuje filmového festivalu ako herečka, ale ako postava. (Arsenal83)
  • Když Bean (Rowan Atkinson) jede na kole, hraje „Crash“ od Matta Willise. Při cestě do Cannes zazní znělka ze seriálu Hawaii Five-O (od r. 1968). Při závěrečné scéně na pláži hraje „La Mer“ od Charlese Treneta. (SONY_)

Reklama

Reklama