Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Takhle už jsem se dlouho nezasmál, opravdu dlouho. Sice se nejedná o film, ale o řadu na sebe moc nenavazujících bláznivých scének, které rozhodně nejsou pro slabé žaludky. O blití, pojídaní fekálií a jiné hnusy nebude nouze... Nechci spoilovat, ale pítí koňského spermatu zvedlo mandle i mně. Přesto je to opravdu sranda, ale při snídani (jako já) nebo při jakémkoli jídle se na to nedopuručuji dívat. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Sranda musí být, i když nechápu, jak dokáže někdo dělat takový nechutnosti jako dělá parta Jackass. Skvěle jsem se bavil, i když mi u některých scénách bylo trochu špatně, hlavně s koňským semenem. Obdivuju, že dokážou dělat tak bláznivé věci, ale na druhou stranu prostě nepochopím, jak to můžou dělat. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ať si mně má někdo za úchyla, ale jednoduchým poměrem vtipné a nevtipné scénky musím dát zkrátka vysoké hodnocení. Hošani jsou magoři o tom žádná. Je zázrak že jim chybí jen zuby, případně že na sobě na trvalo mají jen jizvy. Každej jinej by byl mrtvej už nejméně třikrát. Kucí jsou taky slušný prasata a je škoda, že nerozlišují mezi tím co už je za čarou a co není. Přetočíte-li si však na DVD všechny ty klystýry, prdící scénky atd... zůstane pár geniálních nápadů a kupa srandy. Osobně jsem se strašně nasmál u rodeo houpačky, větrného tunelu s kobrou a snad nejvíc u teroristů jedoucích taxíkem odpálit letadlo (tam jsem dokonce odpustil i ty ,,vousy'' :-). Obdivuji jejich rodiče. Každá jiná máma by jim lyžování doma asi zatrhla... Čtyřii gumové projektily. * * * * ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Rad bych vedel podle jakych kriterii by se toto melo hodnotit? Ja davam 3 hvezdy,obcas mne to dost rozesmalo,obcas jsem mel snahu si zavrit oci napr kdyz si propichoval jeden tvar hackem na ryby, to bylo dost ostre.Nasledne plavani na udici mezi zraloky mi prislo take jako originalni kousek.Prvni pohled na starou pani nahatou na ulici mi prisel dost silny,avsak po case kdyz si nani clovek zvykne to jde.Nejvyse nebezpecni mi prisli byci. Pijavice na oku to byl doopravdy ulet i pro mne o piti konskeho spermatu ani nemluve.Kdyz bych si mel neco sam skusit asi by to byl let raketou na mesic. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Je to podle mě pěkná blbost. Ukázka nechutností a přiblblých nápadů partičky poněkud výstředních „týpků“. Když je to baví a někdo se je na to ochoten dobrovolně dívat tak prosím, ale já mezi podobnou sortu lidí rozhodně nepatřím. Za co tedy dávám tu jednu hvězdičku? No řekněme, že mám smysl pro humor a „postelová“ scéna mě celkem pobavila. A největší nechutnost? Raději bez komentáře. Pokud si nechcete zkazit den, tak se filmu raději vyhněte. Mohlo by se vám stát, že vás bude ze spaní strašit kůň, pijavice nebo hadi. :-) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)
  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)

Reklama

Reklama