Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Mám rád takové film, kde jsou taková videa obsahující takhle šílené kousky. Navíc v komediálním podání. Pro Jackass mám slabost hned po tomto dílu. Vlastně ještě nedávno jsem o nich nevěděl skoro nic. Opravdu perfektní a šílená komedie, u které jsem se fakt pobavil... až na tu babičku, co dělala děvku a sraní do barbie domečku :-). ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Je to podle mě pěkná blbost. Ukázka nechutností a přiblblých nápadů partičky poněkud výstředních „týpků“. Když je to baví a někdo se je na to ochoten dobrovolně dívat tak prosím, ale já mezi podobnou sortu lidí rozhodně nepatřím. Za co tedy dávám tu jednu hvězdičku? No řekněme, že mám smysl pro humor a „postelová“ scéna mě celkem pobavila. A největší nechutnost? Raději bez komentáře. Pokud si nechcete zkazit den, tak se filmu raději vyhněte. Mohlo by se vám stát, že vás bude ze spaní strašit kůň, pijavice nebo hadi. :-) ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Je tohle možné? Banda úchyláků předvádí několik opravdu nechutných scén a také scény, ve kterých si způsobují bolest. Například scéna, ve které si čtou něco na srdci v hotelu a ze srdce se vynoří pěst a ti chlápci se smějí, až tam lezou po zemi, tak bohužel ten smích mi připadá velmi nucený!!! Jinak abych jen nekrizitoval. Je samozřejmé, že se zde najde i pár vtipných scén při kterých se prostě zasmějete ale ty nechutné scény, například s koněm. To je prostě hnus, jenž se nemůže libit snad nikomu a nebo jsem možná nepochopil tento fekální humor!!!Dále mně potěšila velmi krátká účást skateové legendy Tony Hawka a bmx legendy Matta Hoffmana . Prostě průměr!!! ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

(môj všeobecný názor na jackass; dvojku som videla ako prvú) Jasné, celý Jackass je o vyvádzaní blbín, ktoré by sa bežnému smrtelníkovi ani nesnívali. Ale aj na také blbiny, musí mať človek odvahu. (*If you're gonna be dumb you gotta be tough*) A úprimne, nemyslím si, že tí, čo tomu dali odpad by na niečo také mali gule (žeby závisť ;) A čo, niekoho stimuluje intelektuálna kniha, niekoho zasa hudba atď a niekoho poriadna dávka adrenalínu. Je to každého osobná preferencia, a odsudzovať to, je ako nerešpektovať niekoho napr. obľúbené filmové/hudobné/knižné žánre atď. Jackassáci sú síce šialení, no nie sú iba nejaké vymleté hlavy (ako niektorí na YT sú, čo stvárajú podobné kúsky). Myslím, že aj preto sa mi to páči. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Partička "magorov" okolo Johnnyho Knoxvilla neprestáva šokovať. Niekedy sú ich kúsky vhodné do iného filmu (pitie konského semena), niekedy vyslovene "mimo mísu" (vylučovanie do barbie domčeka) a niekedy poriadne k zblití (prilba na prdy). V podstate sa im ale stále darí nás ostatných šokovať a uvedomovať si, čo by sme za žiadne prachy neurobili. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)
  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)

Reklama

Reklama