Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (179)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Opět film, který se snaží být komedií tak úporně, až se zadřel. Zdá se mi, že se scénárista do komediální polohy nutil, protože mnohem víc než násilně rádobyvtipné momenty na mě působil nenápadný smutek, který se filmem prolínal. Hodně to bylo vidět zejména na zprvu nepřiznaném přátelství mezi Vincem a jeho portorikánským pomocníkem - ze začátku odsunutým do šarže hloupého poskoka, ale později se ukázalo, že byl jedinou oporou a přítelem chlapíka s tak prázdným životem, že pro něj vítězství v anketě o zaměstnance měsíce bylo to jediné, pro co žil. /26. 1. 13./ ()

sledge 

všechny recenze uživatele

Americka komedia obsahujuca viac nez male mnozstvo mladych b-ckovych hercov + jednu spevacku, to neslubovalo nic dobre. Ako dobre ze som sa mylil. V poslednej dobe si holywood akoby zacal uvedomovat aky odpad vytvaral v niektorych zanroch (teen komedie a filmy o roznych sportovych zazrakoch napriklad) no a vznikaju celkom originalne kusky. Co sa tohto filmu tyka, jednotlive postavy su dobre zadefinovane, humor je celkom originalny (najma v podani kratkozrakeho Andyho Dicka) a zaver tiez nie je taky jasny ako by sa zdalo. Dobra oddychova komedia co neurazi. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Jessica Simpson jako atraktivní věšák na šaty, o nějž a o titul zaměstnanec měsíce soupeří dva supermarketoví rivalové, sympatický flákač Dane Cook a ambiciózní podrazák Dax Shepard. „Něco“ mezi sladkou romantikou a buranskou komedii ocení především ti, co měli stejně jako já co dočinění s marketovým průmyslem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dane Cook, herec, kterého si všímám poslední dobou častěji a častěji. Z průměrné komedie udělá jeho příjemný hlas něco zvláštního, co donutí diváka sledovat film a hlavně díky němu. Tak mi to příjde. Dane Cook je prostě sympaťák. První film, co jsem s nim viděl se nazýval Klikař Charlie a stejně jako on, má Rande měsíce podobný průběh jen rozdílný příběh. Nic zvláštního tedy, ale s radostí se na něj podívám znovu a rád. Skvadra herců se v tomto filmu setkala docela dobře a chvílemi jsem se s radostí pousmál. Komedie jak má být. Nic zázračného, ale své cíle rozhodně plní. --- Jediný problém je, že jsme přišli o Janet na kase číslo tři. Vždyť měla být už v práci. Kde je? Najdi ji. - Umřela včera v noci. - Takže nepřijde? - Nemyslím, pane. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

zack je strasny povalac a praca ho velmi nebavi, az pokym do supermarketu nenastupi nova pokladnicka. tu vsak moze jedine ziskat, ak sa stane zamestnancom mesiaca. nebude to lahka uloha, pretoze proti nemu stoji 17 nasobny majster vince. namet strasny a podobne je to aj s celkovym vysledkom. avsak nechcel by som zhadzovat cely film, to nie. sceny v obchodaku su niekedy az dokonale zabavne. no pridu na rad emotivne situacie a pan boh chran nas. este nakoniec nieco k hercom - rivaly zack a vince boli super, jessica simpson tam bola, aby ukazala kozy co sa jej darilo, ostatny bud retardaci alebo homosi, telesne postihnuty mi tam nesadli. takych po biede zarobenych 45% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Obchod, v ktorom je film natočený, je Costco v Albuquerque v Novom Mexiku. (Raccoon.city)
  • Dane Cook (Zack) je skalným fanúšikom Bostonu Red Sox. Vo filme hrajú Super Club proti Maxi Martu bejzbal a Super Club má červené dresy (na počesť Sox) a Maxi Mart má šedé a modré (na počesť Yankees). Dvoch najtradičnejších rivalov. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama