Reklama

Reklama

VOD (1)

Jay a Silent Bob právě přišli kvůli soudnímu podvodu o svou identitu. Tím, kdo oba podvedl, je filmová společnost, která o nich natočila několik filmů. Jay a Silent Bob to ale nechtějí nechat být jen tak a rozhodnou se zajet přímo do Hollywoodu a vše tam vyřešit. Žene je k tomu i informace, že filmová společnost právě začala natáčet nové filmy, ve kterých sice budou Jay a Silent Bob, ale nebude se jednat o ně. Hlavní scéna nového filmu má být dokončena na každoročním setkání fanoušků Jaye a Silent Boba, které se nazývá Chronic-Con. Jay a Silent Bob jsou přesvědčeni, že natočení závěrečné scény zabrání. Cesta do Kalifornie nevede ale přímo. Jay a Silent Bob nejprve dorazí do Chicaga, kde Jay z televize zjistí, že se jeho bývalá milá Justice stala moderátorkou počasí. Jay se Silent Bobem Justice vyhledají. Justice oznámí Jayovi, že s ním má dceru a že se vdala za přítelkyni. Jay slíbí Justice, že jejich společné dceři Milly neprozradí, že je jejím otcem. Justice tedy Jaye s Milly seznámí. Milly se svou kamarádkou Sopapillou chtějí využít informace, že Jay a Silent Bob míří do Hollywoodu, a vydíráním je donutí, aby je vzali s sebou. Aby dívky Jaye a Silent Boba donutily ke spolupráci, zdrogují je… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Absolútny meta zážitok, ktorý vyžaduje od diváka plnú zaangažovanosť. Čo treba poznať? Obsahovú náplň Smithových filmov, obsahovú náplň filmov, ktoré sa spomínajú v Smithových filmoch (aj tých vymyslených), kritický ohlas a (pop)kultúrny dopad Smithových filmov, Smithovú umeleckú prácu (scenáre, komiksy, podcasty), filmografiu hercov, ktorí sa vyskytujú v Smithových filmoch (obsah filmov je vítaným bonusom), informácie zo Smithovho a Mewesovho života a to je myslím všetko. Ak toto teda všetko poznáte tak máte pri tomto filme garantovanú zábavu a príjemné ohliadnutie sa za celou Smithovou kariérou. Teším sa na ďaľšie Smithové výlety s Jayom a Mlčanlivým Bobom. Veľa krát som tuším spomenul slovo Smith, ale keď ja si nepomôžem a úplne si fičím na jeho štýle humoru. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

To, že si film uvedomuje svoje hranice nie je úplne ospravedlnením. Smith síce ponúka fun service - máme tu takmer všetky postavičky z jeho univerza a niektoré vtipy, ktoré odkazujú aj na real life stories hlavných predstaviteľov a tie potešia tiež, ale celé je to vyplnené strašne zlým príbehom. Pozliepaným dokopy aby sa nepovedalo. Prvý Jay and Silent Bob prišiel v dobrej dobe. Bol okolo neho vytvorený celý vesmír a bol to príjemný film s množstvom fajn odkazov aj keď to celé bolo pritiahnuté za vlasy. Sedelo tam aj moralizovanie aj akási hodnotovosť. Tu to pôsobí samoúčelne a nezaujímavo. Áno, následne príde vtip, že sa Smith vykráda a že nič dobré aj tak nenatočí a že obsadzuje všade svoju dcéru a bla bla... ale je to predsa tvorca Clerks, preboha!!! Držal som mu palce vo veľa veciach. Dokonca mám rád aj jeho Red State, aj jeho bizarnosti Yoga Hosers a Tusk. Jersey Girl mi nevadí ale toto nie. Tešil som sa na to. Trailery ale mali pravdu. Nie je to dobrý film. Má pár skvelých nostalgických momentov ale inak je to skôr pretrpené než užité. ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Když si Kevin Smith, který posledních 20 let točil čím dál tím horší filmy, jakože dělá srandu z toho, že Kevin Smith točí marné filmy, zdaleka to z jeho promenády dřívějších spolupracovníků a připomínání sekvencí z jeho úspěšných filmů nedělá nějaký důmyslně sebereflexivní počin. Sebereflexe je zde stejně bezzubá a povrchní jako šprochy na účet Hollywoodu, komiksových blockbusterů, franšíz a rebootů, ale také jako i zdejší rádoby obhroublý humor. Paradoxně jediné, čím třídní sraz po infarktu zaujme, zůstává na Smitha nezvykle procítěné zamyšlení nad rodičovstvím, a co s sebou přináší. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku silné, vtipné, aj keď hlúpe ale čakáme tu niečo viac? Podľa mňa to začína super od samého začiatku. Tupe ksichty fungujú, ale scenár je napísaný naozaj ešte lepšie, tie dialógy sa mi zdali dosť humorné. Škoda len, že ten film nejak negraduje, tá stredová časť zaostáva a záver je taký trápnejší. Keby si to udržalo počiatočnú úroveň tak tu máme komédiu možno aj roka. Takto žiaľ len priemer. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Jay And Silent Bob Reboot" ma teda celkom pobavilo. V prvej polke som sa síce smial viac, no potom sa film rozhodol, že do toho musí zapojiť aj nejaký reálny príbeh a nielen robiť fóry filmové referencie. A prekvapivo ma to skutočne bavilo. Neviem ako je to možné, ale ja som sa na tomto reálne bavil. Myslím si, že to bolo herecky dobre zvládnuté, humor šlapal, film mal myšlienku a dokázal ju aj celkom schopne podať. Nečakal som od filmu žiadnu dávku inteligencie, no prekvapivo ma dokázal skutočne dostať. A mimochodom, nikto nerobte to, čo na letisku robil Ted Underhill. To je podľa mňa dobrá rada pre všetkých. Ale pobavilo. Má to obrovské množstvo hviezd, známych tvári a proste si to robí čo chce. A dokonca to bude asi posledné cameo, ktoré si kedy Stan Lee mohol užiť. To som ani nevedel, že sa tu ešte na konci objaví. Odsledoval som to až po záverečné titulky a reálne som sa pri tom nejako moc nenudil. Občas mi to prišlo uletené, no ako som povedal, toto nebol film, od ktorého som čakal veľkú dávku inteligencie. No na druhú stranu do toho aspoň dali nejaké to srdce. A vzťah medzi Jayom a Millenium Faulcon (to som sa skutočne rehotal, že niekto takto pomenuje svoje dieťa) je podľa mňa dobrý. Začne to nijako, no potom to prerastie do dobrých momentiek. Minimálne ja som si to užil. Nemôžem povedať, že tento film ocenia všetci, no ja ako divák som mu svoj čas venoval rád. A ako malá popracovná komediálna jednohubka mi to stačí. Hodnotenie: B ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Orleans (Louisiana, USA). (ČSFD)
  • Když Holden McNeil (Ben Affleck) říká po odchodu Jaye a Boba své dceři: „They gone girl,“ odkazuje tím na stejnojmenný snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli – Gone girl (2014). Když dceři poví: „It's just us leaugue,“ opět tím odkazuje na snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli, a to Justice League (2017), kde ztvárníl Batmana. (Habansz)

Související novinky

Reklama

Reklama