Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Akční béčko se zápasníkem wrestlingu Johnem Cenou v hlavní roli. Byl na špatném místě v nesprávný čas proto musel bojovat s partou zlodějů diamantů, aby zachránil svoji unesenou ženu. Žádný extra příběh, na který člověk po shlédnutí asi zapomene a víc si na něj nevzpomene. Akční scény byly povedené a John Cena se z ničím nepáral a byl doslova nezničitelný. Ale více se mi líbil Robert Patrick v roli vůdce zlodějů. Párkrát mě i pobavil. A to je vše. 55%. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Už asi po třiceti vteřinách jsem ten film začal milovat. John Cena má velký bicáky, hned ze začátku vystřílí celou Al Kajdu, a nosí kevlar v ruce aby tim mohl odrážet kulky. Jo a ještě vůbec neumí hrát, ale to neva. Jen škoda, že nepřišlo nějaké megalomanské finále. Btw Robert Patrick je ultimátní bůh. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé, ten český název je špatný. Měl by to být "Mariňák", ale vzhledem k tomu, že zde už film s takovým názvem je, česká distribuce raději zvolila obecné "Voják". Je to ale celkem jedno, protože snímek rozhodně nepadá s tím, jaký je, nebo není překlad, padá spíš s tím, že je film sám o sobě tak neskutečně špatný. Mohou za to hlavně herecké výkony, které jsou nesmírně toporné. V případě Johna Ceny, který je především wrestlerem, kde se vyžaduje trochu jiné herectví, je to i proto, že ani Robert Patrick zde nehraje nějakou první třídu, ale proč by měl, když se to po něm ani nechce. Spíš mám pocit, že režisér opravdu chtěl, aby všichni hráli jako lemry. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/vojak-2006-20.html ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Akční průměr. John Cena je takový trošku o charisma ošizený Van Damme. Každopádně jako pro wrestler (i když je to prcek a v ringu vypadá spíš srandovně, plus jeho MC image) je to postavou slušná mlátička, bohužel ale tenhle film je jako kdyby částečně natočený pro jeho dětské fandy... To znamená minimum krve, minimum nadávek a spousta hezkých výbuchů. Navíc moderní kamera znamená dost zmatečné záběry na bitky (pro mne nepochopitelný trend). Za ty prachy to prostě mohlo být dvakrát lepší. Herecky nejzajímavější je známá tvář Robert Patrick jako stylový záporák. Cena sám o sobě nemá potenciál stát se nějakým větším akčním hrdinou, už vůbec když bude točit takhle měkké filmy, no ale kouká se na to hezky a je pravda že jednou za čas něco podobného neuškodí. Buďme dneska rádi za každý takový film... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Mattdamonovský (pozrite sa mu do ksichtu) x-man (pozrite sa mu na nohy - zakaždým, keď sa objavila v zábere jeho celá postava, dostal som záchvat smiechu) John Cena v ultrabéčkovej pripomienke áčkových klasík 80. rokov, ktorá je trápna v okamihoch, keď sa snaží tváriť vážne (našťastie ich nie je veľa), a neskutočne zábavná v akčných a nadhľadových scénach (ktorých je hojne). Robert Patrick je bravúrny a predvádza tu asi najlepšieho béčkového záporáka za posledných bohviekoľko rokov (spomínaná hláška s Terminátorom). Ešte lepšia je však postava černošského člena gangu - pri jeho príbehu z detstva o táborovom vedúcom, ktorý sám seba nazýval Honza Bičík, som plakal od smiechu. A toľko výbuchov ste nevideli vo všetkých akčných filmoch nového tisícročia dohromady. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • DVD verzia obsahuje niekoľko akčných scén, o ktoré boli diváci v kinách ukrátení. (m.a.t.o.)
  • Píseň "If It All Ended Tomorrow", která hraje v závěrečných titulcíh, nazpíval sám John Cena. (Chris Masters)
  • Vo filme sa pilo len jedno pivo, a to Miller Genuine Draft. (Zeker)

Reklama

Reklama