Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (369)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Počítačové želvy mají dynamiku, neotravují na plátně dlouho a nehrnou se ze své škatulky jednoduchých báchorek pro kluky nižšího věku. To všechno je dobře, a proto je lze označit za neškodnou klukovinu, která ve vás probudí trochu nostaligie a zase odkráčí do zapomnění. Buďme za tenhle výsledek rádi. ()

Silence 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně svižné a zábavné. Stylová animace postav v nádherně vytvořeném prostředí. Proto mne mrzí, že návrat hrdinů mého dětství uteče jako voda a dává prostor v podstatě jen dvěma z želváků. Ve stejném tempu bych klidně toto dobrodružství vydržel sledovat i při dvouhodinové stopáži - kdyby tak Donatello dostal více než tři minuty prostoru. Také April, sidekick Casey i mistr Tříska se nadmíru povedli, a tak se sakra ptám, nemohlo to být delší? Teď mě omluvte, jdu přivolávat pokračování ve stejném stylu pomocí voo-doo rituálů.... 7/10 ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

ach jo,ach jo!s jakou radostí bych dal pět hvězdiček,ale prostě nemůžu.film je to naprosto bombastickej,moc sem se na něj těšil a moc se mě taky líbíl ale pár chybiček tvůrci bohužel udělali,první a největší chybou je,pro mě nepochopitelných 87 minut!!!zoufale málo!takových 110 by mě naprosto uspokojilo.tvůrci by tak mohli dát větší prostor soubojů kterých je ve filmu zoufale málo,když hlavní kvarteto utíká směrem k tomu mrakodrapu nepochopitelně se se zástupi ninjů vypořádají během pár vteřin a hned utíkaj,další chyba byla to lovení příšer,mohli dát pár akčních záběrů jak jich pochytaj aspoň pět nebo šest,ne vole,voni udělaj souboj z jednou!a to jich měli třináct!!!!prostě ta největší chyba byla,že se tvůrci moc vjenovali mluvení a nemyslely na souboje,což mě opravdu mrzí.nový protivnící a jejich příběh potěšil,ale trhač byl prostě trhač!ale protože želvy fakt žeru dávám z úcty čtyři. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Solidní oživení vzpomínek na oblíbený seriál mého dětství. Grafika se mi moc líbí, trapas s živými herci v kostýmech se už snad nikdy opakovat nebude. Doufejme, že se příště povede lepší a nápaditější scénář, aby želvy konečně dostaly důstojný filmový pomník. Takhle je to příjemné, ale mohlo by být i líp! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle bylo celkem v pohode. Rozhodne prijemna zmena oproti tradicni animovany tvorbe. Co se tyce animace, ta byla celkem v klidu, ale postavy vypadaly krapet zvlastne. Co se tyce samotnejch zelv, prekvapilo me, jakej je Raphael drsnak a zaroven me potesilo, ze se nekona zadna infantilita. Celej film je takovej krapet drsnejsi, ale samozrejme v mezich a jsou tu i nejaky komicky sceny. Skoda, ze se tu neobjevili tradicni zaporaci, ale ani tyhle nebyli spatny a i kdyz je pribeh krapet preplacanej, porad je to jeste v poho. Je tady prakticky jen jeden jedinej problem. Strasne douho trva, nez je z zelv opet tym a nez vyrazi do akce. Samozrejme, ze je tu akce i predtim a je ji tu dost, ale neni to proste ono, podle me se dohadovali zbytecne moc dlouho. Celkem slusna zabava s pohodovou hudbou, ale ze bych film musel videt znova, to asi ne. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme sa objaví 13 príšer, ich pôvod je možné vystopovať v rôznych mýtoch. Hneď prvé monštrum, ktoré sa vo filme objaví, má svoj predobraz v Yettim, ďalší v Kyklopovi a iný napríklad v diablovi z Jersey. (riso677)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)
  • V roce 2003 dostali zelenáči znovu šanci, když je jako producent dostalo do ruky Mirage Studios, tedy vydavatel první komiksové série z roku 1984. (Rodriguez)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama