Reklama

Reklama

VOD (1)

Horský kmen lovců mamutů Jagalové se obává hladovění, protože zvířata, která jsou jejich zdrojem obživy, přicházejí stále později a je jich méně. Když najdou v horách mrtvou ženu a u ní modrooké děvčátko, prorokuje stará šamanka, že dívka, která dostane jméno Evolet, je znamením velkých změn. Současně však slibuje, že ze středu Jagalů vzejde válečník, který se ožení s Evolet a povede Jagaly k novému životu. Do dívky se zamiluje DeLeh. Když je přepadnou bojovníci na koních, mnohé zabijí a další včetně Evolet odvlečou, rozhodou se KaRen, DeLeh a TikTik vydat po stopách nájezdníků a zajatce osvobodit. Po vyčerpávající cestě dorazí k Hoře bohů, kde tisíce otroků stavějí pod dohledem kněží a válečníků pyramidu pro všemohoucího vládce. DeLeh a náčelník Nakuů proniknou na stavbu, aby se pokusili získat podporu otroků v boji proti jejich utiskovatelům, ti však váhají. Dosud se totiž neobjevilo znamení, které by zvěstovalo příchod bojovníka osvoboditele, kterého se i všemohoucí bojí. (TV Nova)

(více)

Diskuze

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

brectanIvy

No ne kdyz si vezmes, ze ve starovekem Rime se k popravam pouzivala nafetovana nadrzena zirafa, ktera proste a jednoduse znasilnila a tim zabila odsouzeneho popripade odsouzenou, tohle se bez veskere srandy delalo, tak by ti mamuti nemuseli byt takovy extrem :DDD ale ti mamuti tam asi fakt pouzivani nebyli, i kdyz treba Hanibal se skinheadama taky dokazal urazit velikou vzdalenost, i kdyz teda mu hned po prehcodu Alp 90% slonu chciplo.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Věru hodně děsivej film, jen co je pravda, ač pár fajn momentů by se asi našlo, ale jako celek opravdu nic moc. Za 2*...

Rohata krysa

Rohata krysa (hodnocení, recenze)

Příběh a herci nic moc a celkem nuda(celkem dost),na druhou stranu na tohle téma se moc filmů netočí a proto mě tenhle celkem zaujal,hlavně co se týče poslední části filmu,kde jsou pyramidy apod.

Palisander

Palisander (hodnocení, recenze)

Za taký náklad melodramatických hlášok by sa nemusela hanbiť ani tá najposlednejšia argentínska telenovela. Možno mamuty vyhynuli práve kvôli tomu, že to už nevládali ďalej počúvať ;-).

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

Sakikura: ano, souhlasim. Trailer je sice hezkej, ale film je celej spatne. To i Rok jedna byl na priripopisne a zemepisne veci presnejsi :-)

Sakikura

Sakikura (hodnocení, recenze)

Tohle byla asi jedna z největších blbostí, kterou jsem viděla. Šavlozubý tygr a forusrakos ( ti velcí ptáci) v dobe kamene (nebo co to vlastne bylo za dobu) :D A mamuti v egypte! XD NO z hlediska jak přírodopisného tak zeměpisného  je to naprostý odpad a nejen tím, scénář jako by napsala 5-ti letá holčička a herecké výkony jsou naprosto otřesné...jediné za což ode mě film dostane jednu hvězdičku je kvalita zvuku a grafické zpracování...palec dolů.

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Jednoduchý příběh a strašně slátané šecko dohromady.Jediné co na tom bylo snáď dobré bylo enom zpracování a hudba jinak je to strašná pitomost.Od dy byli mamuti v Egyptě :D :D

 (hodnocení, recenze)

Squash: :-D dnešni člověk žije o polovinu min než by měl :-D takže byli velmi silni a doživali se až 150 let

 (hodnocení, recenze)

film se mi líbil ale když jsme si ho pustil s dabingem :-D co dodat strašne kde nabrali ty děti???...

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

V tom bylo trochu kouzel přeci.
Zemřela a pak ji ta babka darovala na dálku svůj život.
Jinak samozřejmě je to slátanina co se týče nějaké Prehistorie ale celkem dobře natočeno, to byl Boj o oheň taky že.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

samozrejme, že môj koment k bodnutej slečinke, ktorá si veselo dupkala ďalej, sa niesol v duchu satiry, ale to samozrejme nepopiera tvoj názor, i keď sa tu podávali tak trochu neúplne a zavádzajúce informácie o spôsobe života neandertálcov... a o príčine, prečo žije človek modernejší dlhšie oproti svojim predkom, tak to už je iná obšírna téma...

Squash

Squash (hodnocení, recenze)

Zesílení?mno jako uznávám,že v jistých ohledech ano ovšem už jen to v kolika letech umírali na stáří neboli na opotřebovanost jejich těl,a to žili ve světě bez dnešních nežádoucích vlivů.....zkrátka připadá mi to jako slušná slátanina celej ten film.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

ty nevieš ako boli neandertálci neuveriteľne zosilený a odolnejší oproti človeku modernému? )

Squash

Squash (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct ale starověcí egypťané,zmasakrovaní africkými kmeny,bok po boku s téměř pravěkými lidmi a do toho se po poušti dokola prohání mamuti a šavlozubí tygři.....to mi nějak nesedí dohromady a ten závěr,kdy hrdinka znovu obživne ale všichni tak nějak zapomenou,že ikdyž znovu nabyla vědomí,tak má v zádech díru jak vrata a v těle šíp a přesto si vesele hopká dál.....mno ale jinak to nebylo zas až tak zlé.....5/10.

R4PT0R

R4PT0R (hodnocení, recenze)

Hodně lidí mi říkalo že je to skvělý film, ale já po shlědnutí cítil spíše zklamaní........

 (hodnocení, recenze)

No tohle to snad ne!!! Proč Emmerich takhle plejtvá svým talentem, to nechápu. Dvě hvězdy. A to sem mhouřil obě oči.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

jo, už jsem vychladl. Ale když se z úst vytrénovaného svalnatého zimou zoceleného lovce ozval hlásek, kdy bylo na pozadí ještě slyšet drnčet angličáka, tak jsem čuměl s otevřenou hubou.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

MartinezZ ono keď si to nájdeš, presne o tomto som písal aj ja ... ale na rozdiel od teba som sa tým nenechal "vytočiť" - také veci ťažko vedome prinútiš alebo potlačíš... takže viem pochopiť, ak to niekomu pokazí film.zážitok

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Filmy hodnotím jako celek. A neříkej mi, že ti znianý dabing u jakéhokoliv filmu/seriálu ten požitek z filmu nedokáže zkazit. Ale jo, nechal jsem se tím dabingem trochu unést, ale byl skutečně neuvěřitelný... Lovci mluvili jak páťáci, modroočko taky jak holčička... Výběr dabérů tady tak bil do očí, že by měli režiséra dabingu na hodinu vyrazt zpráce.

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

Podíval jsem se v TV i když to mám na DVD, rád bych někdy shlédnul originál ten dabing zvlástě u jednoho ( myslím že Karen) byl tragickej jinak celkem dobrý.

jirkazuza

jirkazuza (hodnocení, recenze)

Proč o tom tak sáhodlouze hovořit?Prostě asi se čekalo že to bude pohádka pro trochu větší a ona je to pohádka pro ty nejmenší - do 3 let a méně :-)

 (hodnocení, recenze)

dobré herecké obsazení ktomu dobré grafické zpracování ale je tam moc toho božstva

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

MartinezZ kvôli dabingu by si dal odpad? film nie je český..... nie je to trochu odveci? hodnotíš film z USA/Nový zéland alebo dabing? nejako si to pletieš, či?

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

V době, kdy jsem to viděl, jsem ohodnotil **. Nyní na to koukám na Nově s DABINGEM (!!!) a dal bych tomu Odpad. Ty dvě hvězdičky bych neubral kvůli hlouposti filmu, ale ten dabing, kdy dospělý chlapi mluví dvanáctiletech harant, je už moc.
Nedávno někde Haničinec dělal nějaký rozhvor (už nevím, v jakém pořadu to kde bylo) a povídal, že zlatá léta dabingu jsou už pryč. Dneska český dabing nestojí v nemálo ohledech za nic a zrovna tahle CGI konina tuhle pravdu podtrhává, tlustě a dvojitou linkou.

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

a já dám na truc 4* ..člověk se u toho nenudí,vizuálně je to moc pěkný..že v tom zdejší intoušové hledají něco jiného je už jejich blbost:)

0779

0779 (hodnocení, recenze)

Dobré pro občana, který si chce odpočinout a koukat. Jenže pokud tento občan začne přemýšlet nad časovou osou a seřadí si do ní jednotlivé údaje o mamutech, prvních stavbách člověka atd,atd. Rozbolí ho hlava, je mi ho líto. Natočí někdy někdo film, který bude alespoň trochu reálný????

Denver

Denver (hodnocení, recenze)

Terrato: Dementní je např. to, když neunesu, že se mi líbí něco co ostatním ne. A budeš se divit, ale abych mohl kritizovat film, nemusím bejt nutně filmař s tuctem vydařenejch filmů na kontě.

 (hodnocení, recenze)

MG jak smutna je demence tech lidi co to tu hodnotej... me zarazi jak nekdo neco muze hodnotit at na to necumi....99% z tech lidi stejne nikdy nic nedokazalo pritom tohle je moc pekne udelanej film

 (hodnocení, recenze)

Rolland Emmerich natočil zase dobrodružný film,pokiaľ si ho pozriete ako oddichovku fajn,ale nesmiete sa nad filmom hlboko zamyslieť,lebo nad neotrlým slušne postaveným príbehom,bohužiaľ výtazia nereálne veci ako že človek nestaval pred 10 000 rokmi pyramídy tie začaly stavať až Egypťania o hodne neskôr,ďalšia vec človek a praveký dravý vták sa nemohly stretnúť pretože tie vyhynuly skôr asi jeden a viac miliónov rokov do zadu skôr ako sa objavil v Amerike prvý človek,taktiež človek ešte nepoznal otrokárstvo čiže si nevedel zotročiť zvieratá alebo ľudí a tak ďalej a tak ďalej.Dve hviezdičky dávam že mal film veľmi slušné triky a efekty ale na to ako bol zo začiatku postavený slušný príbeh že ľudia lovily mamuty a boly ako lovci a zberači tak to skutočne bolo, ako išly do tej Afriky oslobodiť myslím zajatú princeznú a daly tam tých otrokárov a piramídy a doslovne rozvinutú civilizáciu to by som nazval Scifi vymyslené odtiaľto ma film sklamal.Myslím že aj Rolland Emerich má lepšie filmy ako napríklad Ďeň Nezávislosti rozprávka ale pobavý,na to koľko film zhltol sa dal koniec vymyslieť aj lepšie.Hawk!!!

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Klasický Emmerich v Dobrodužném filmu tak jak ho všichni známe takže žádné překvapení a dle mého ani moc velké zklamání.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

fefee všetko závisí podľa toho, čo koho všeobecne zaujíma.. ak ťa v tom filme niš nezaujalo, nič v tom nevidíš.. ja som v tom filme okrem humoru zbadal aj niečo dosť hodnotného, nezaujíma ťa to, nič nevidíš .-)

fefee

fefee (hodnocení, recenze)

Strašne slabé, a to slovo strašne je ešte strašne mierne povedané :D

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Tento film je opravdu obrovská, obrovsky promarněná šance. Zlatý Boj o oheň, zlatý, 3x zlatý!

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

absolutne skvely film historickeho obdobia ... dejiny ma bavia a tento film mi podal skvelu ukazku toho ako to kedysi aj mohlo vyzerat .. spojene s mystikou .. film za 5* sledoval som to s ceskym dabingom: no ti dvaja hlavny hrdinovia sice pocas filmu rastli az vyrastli k dospelosti no dabovany hlas im ostal niekde pri 16-tich rokoch d:)

Související novinky

Nový zákon jako superhvězdný trhák?

Nový zákon jako superhvězdný trhák?

08.02.2009

Studio MGM si řeklo, že je načase opět přitáhnout do kin věřící masy. Na rozdíl od Mela Gibsona se však nesoustředí na poslední pozemské dny Ježíše, ale na jeho zrození. Držte si klobouky, protože… (více)

Kazisvět Emmerich opět v akci

Kazisvět Emmerich opět v akci

22.02.2008

Pokud jde o jeho novinku 10 000 př. n. l. (stručně shrnuto: pravěcí lovci prohánějí mamuty kolem pyramid), nejsou komerční ani umělecká očekávání nijak vysoká, ale to ještě neznamená, že by byl… (více)

Emmerich bude mikroskopický

Emmerich bude mikroskopický

26.08.2007

Trailer na 10 000 B. C., v němž pralidé a mamuti válčí s prvními staviteli pyramid, a to v bombastickém stylu Krále Škorpiona a Apocalypta ;-), naznačuje, že Roland Emmerich je v staré dobré… (více)

Reklama

Reklama