Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (212)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na tento film přesně 24. 12. a čekal, co mě čeká:-) Nic, nic a nic. Nuda, šeď a bída. Až vám toto DVD nabídne bába v trafice, tak ho odmítněte. Vyšel i originál. Nemám odvahu si ho pustit. Ale asi budu muset, nebo mě ty neviděné DVD brzy zasypou:-) Zpět k filmu. Vidíme žalostný scénář. Nudný děj. Hudba nikterak líbivá. Herci přehrávají. To by stačilo. Jedna hvězda, výše nejdu. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda, vraždí se snad v každým záběru, ale pořád stejně dokola, příběh vůbec nedává smysl!! Herečky jsou maximálně nesympatický, takže jsem se těšil až všechny zhebnou!! Jednou větou: Vánoce jsou milé svátky, doma pěkně odpočíváš, na pohádky se furt díváš, kdybys ale nebyl vůl...na půdě bys nezhebnul!! ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Originál jel na vážnější notečku, to remake se s tím nemaže a místo nějakýho hlubokomyslnýho zamyšlení rozjel řádně brutální vraždičky a taky zepár těch nechuťáren (vymáčknuté a snědené oko moc originální není, "perníčky" z lidský kůže už ovšem je :-). Je to prostě taková vánoční jednohubka, kde se nehraje na nějaký vykreslování charakterů nebo proč, kdo, kdy a tak, ale za zvuků koled se tu vesele vraždí a pojídají lidi. No neberte to mezi tím nakupováním dárků a pečením cukroví ;-) ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim čim to je, ale horory + vánoce mi prostě nejdou dohromady. Co jsem zatím viděl všechno za vánoční horory, tak to jsou zatím pěkný sračky. Asi je to tím, že vánoce jsou horor samy o sobě a nějaký vražděníčko, to je jenom čajíček. Tenhle film hlavně smrděl jak interiér něčí prdele a taky tak vypadal. I Mary Elizabeth (ta, kvuli které jsem si toto dílo pustil) mě tu nudila. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Těžce průměrný slasher zachovávající všechna žánrová klišé od začátku až do konce. Takže postavy se chovají idiotsky, s telefony i počasím je tradiční problém a to vše v domě s minulostí. Co tomu dává body navíc je závěrečná dvacetiminutovka, krátká stopáž, celkem vydařený casting a relativně solidní vraždy. Jakkoliv se totho zdá na 80 minut dost, je to jen za 40%. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Mary Elizabeth Winstead po první schůzce s režisérem Morganem váhala, zda roli přijmout, jelikož právě dokončila natáčení filmu Nezvratný osud 3. Nakonec ale roli Heather přijala i díky faktu, že je fanynkou verze z roku 1974. (Stocki)
  • Crystal Lowe zde ztvárnila svoji první hlavní roli. (Stocki)
  • Kristin Cavallari odmítla roli Kelli. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama