Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zábavný slasher, u kterého mi vadila jediná věc: název! Kdyby se totiž nevydával za remake parádního stejnojmenného horroru z roku 1974, neobsahoval jeden společný nápad (narušený psychopat, co se vrací na svátky domu, z kterého se stal dívčí internát), tak bych bral tenhle rozverný kousek jako ideální večerníček na páteční noc. Hold se tak nestalo, a já ho musel srovnávat s originálem. Samozřejmě už je to mainstream jako prase, takže tu vystupují pěkný kočičky, má to od začátku rychlý spád, kdy se během prvních 15 minutách zamordují čtyři postavy, "žloutenkového" vraha atd atd.. Ale na druhou stranu musim uznat, že jsem se ani na chvíli nenudil. Vraždí se tu dost, obzvláště vytrhávání očí z důlků je působivé, a má to prostě takovou hezkou vánoční atmošku. Kupodivu spokojenost. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

SPOILERy! Páčilo sa mi to po rokoch menej. Na remake prvého a jedného z najlepších slasherov vôbec je toto dosť málo, na druhú stranu, kto ma pozná vie, že Lacey Chabert, Michelle Trachtenberg a Mary Elizabeth Winstead v jednom slasheri, u mňa už z princípu na trojhviezdičkové guilty pleasure stačia. Najväčším problémom sa zdá byť, že hrajú všetky tri vedlajšie role a hlavný part dostala nezaujímavá blondína. Z dvd, mimo dvoch filmov o filme, za zmienku stojí US theatrical ending, ktorý končí napichnutím vraha na vianočný stromček, čo je teda o dosť lepšie, ako sme videli my v európskej verzii. Zaujímavejšia je aj alternatívna smrť Michelle T. Pozeral som všetky bonusy a nedočkal som sa; oni fakt nechali Winsteadku umrieť mimo záber. Pff. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sám se sobě divím ale já se neuvěřitelně bavil, příběh je sice kopie 100+1 slasher, ale to nemění nic na tom že jsem se bavil, mám pro vánoční horory slabost. Originál je sice originál a ani to není tak dobré jako Silent night deadly night, ale je to prostě zábava, navíc scény z minulosti mě fakt potěšily, takhle kdyby vypadaly moderní remaky tak jsem spokojen. Ale je to věc názoru. Jediný co mi vadilo byla smrt Winsteadový kterou mám celkem rád, škoda jí:-) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No takový běžný horor. Ale scéna kdy kluk povraždí rodinu a z matky si vykrajuje vánoční cukroví a pak to krásně pojídá neměla chybu. A nebo když ho máme ve 12 letech ojede a má sním pak dceru. Billy se po letech vrací domů ,ale tam bydlí skupina studentek a tak jednu po druhé vraždí a vydloubává jim hlavy jenže někdo mu ještě asi pomáhá.... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Trošku slabomyslné. Moc přímočaré. Příběh jede podle jedné lajny, které se drží až do samotného konce. Žádné velké zvraty a žádná velká překvapení se nekonají. Škoda. Nic nového. Postavy se chovali děsně nelogicky. Pointa je odhalena zhruba asi po půl hodině. V podstatě jsem jen čekala, kdo přežije, i když jsem sázela na jinou postavu. Ta bohužel skončila se zlomeným vazem. No, alespoň nepřišla o oči. To je vlastně to jediné, na co si budu pamatovat, vytrhané oči. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Crystal Lowe zde ztvárnila svoji první hlavní roli. (Stocki)
  • Andrea Martin, která ztvárnila postavu Barbary, se jako jediná zůčastnila i natáčení původní verze Black Christmas (1974), kde si zahrála roli Phyllis. (Stocki)
  • Amanda Seyfried si vyzkoušela hlavní roli Kelli Presley, tu nakonec ztvárnila Katie Cassidy. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama