Reklama

Reklama

Sexy párty 2

  • USA Van Wilder 2: The Rise of Taj (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Taj prichádza z Indie do Anglicka na prestížnu univerzitu, aby všetkým ukázal, čo je to pravá zábava. Vyzbrojený dobrými radami od otca, nadšením, a obrovským očakávaním, prechádza nádhernými priestormi univerzity, aby sa od krutého a arogantného Pipa dozvedel, že ho práve vylúčili z exkluzívneho bratstva Líšok a Chrtov. Na jeho veľké sklamanie sa musí namiesto nádherného starobylého zámku ubytovať v odpornej chatrči spolu s jej ďalšími štyrmi nájomníkmi. Nestráca optimizmus a svoje vylúčenie zoberie ako výzvu a založí vlastné bratstvo Kohútov a Býkov. Kohúti a Býci sa rozhodnú zúčastniť sa na univerzitnej súťaži proti Líškam a Chrtom. Ide o veľmi významnú udalosť, na ktorej každé bratstvo zbiera akademické body. Jeho misia začína... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (83)

stephano 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale me tenhle Ind je uplně mega nesympatickej. To že neumí hrát to bych mu odpustil, Orlando Bloom taky neumí a nikdo ho neprudí, ale spíš proč 35ti letej chlap hraje pubertáka... proč ho v tom filmu vůbec někdo poslouchá..... a to že mu ho chce přeblafnout modelka v letadle jenom kvuli tomu, ze má ráda chilli omáčku to uz si snad dělaj prdel. ()

Pepeto odpad!

všechny recenze uživatele

Je strašné, keď cestujete na dovolenku autobusom a pustia tak otrasný film...tento fekál je plný absurdných a trápnych scén, preplnený americkým, nezmyselným a nevkusným humorom...proste hnoj, počas ktorého nemôžte ani oslobodzujúco zaspať, hlavne keď máte presne nad sedadlom ešte i repráky a v tom bordeli neviete nájsť svoju MP3...ďalšia z vecí, pre ktoré budem na dovolenky v budúcnosti jazdiť radšej autom... ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrná, skoro až odpadní školní teen komedie. Klasický námět souboje dvou kolejí - jedné čistě zlé, druhé složené z lůzy. A k tomu se i vázající postavy - od nesympatického hlavního hrdiny, pro panoptikum přehnaných charakterů. S kvalitou American Pie (v tomto případě zejména jeho vedlejších dílů) se to rozhodně nedá srovnávat. Film nenabídl po dějové stránce nic, co by skutečně stálo za to - ústřední zápletka nezajímavá, předvídatelná a ošklivé klišé na každém kroku. Postavy dostatečně neprokreslené, humor nefungující a prostředí hnusné (mám zkrátka raději takové ty klasické a líbivé vysokoškolské kampusy, než něco připomínajícího scvrklou pevnost s klášterem v jednom). Jedna hvězda tedy hlavně za výběr ženské části obsazení - po stránce vizuální bylo rozhodně na co koukat, v tomto produkce pod záštitou National Lampoon nezklame téměř nikdy. 25% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, nesnáším prcičkovský humor a čekal jsem, že film nedokoukám a rychle mu nadělím odpad, ale Sexy párty 2 příjemně překvapila v tom smyslu, že je sice předvídatelná až běda, s impotentním humorem, místy křečovitými herci a trapnými místy, na druhé straně ale není tak vulgární a tupá, jak jsem si myslel. Existují v příslušné kategorii i horší kousky. Celkový dojem: 20 %. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Stejná ptákotina jako jednička, stejně poživatelná i bez R.R.!! Je vidět samozřejmě, že rozpočet byl mizivý, spíš nulový, se žádným záběrem si nikdo nepohrál, kdo ale chce vidět prsa, semeno, sprosté keci jedné holky:)...mimochodem moje nejvtipnější scény...a ještě jednou prsa, už žádné semeno, a ještě jednou sprosté keci jedné holky...tak bude spokojen!! Jednou větou: Bez Kala bych se na to nekoukal! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Tajovo poslední jméno Badalandabad v hindském slangu znamená "země, kde lidé mají velké penisy". (Miuri)

Reklama

Reklama