Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil uz neni pribehove tak stupidni jako prvni dva, ale rozhodne necekejte nejakou inteligentni zabavu. Opet se vraci kompletni chlapecka sestava z predeslych dilu, v cele s pekelne vostrym Stiffmeistrem Seanna Williama Scotta. A samozrejme nechybi ani tatik Eugene Levy se svejma stupidnima radama. Jakmile je jeden z tehle dvou hercu na platne, strhava maximalne pozornost na sebe. A i kdyz je tenhle dil asi nejromantictejsi, presto se tu najde nekolik nechutnejch scen, jejichz vrchol je "cokolada", tohle byla asi jedina scena k zbliti, jinak sem se prakticky u vsech docela nasmal. Mezi podobnejma komediema se jedna o nadprumer. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že "Svatba" je skvělé zakončení výborné série, ale jak se později ukázalo, tak mělo to nejlepší ještě přijít. "Prcičkám" automaticky dávám vysoké hodnocení, protože jsou to filmy, kde se opravdu směji. Takových filmů zase není tolik. "Svatba" je skvělým sletem různorodých gagů, které jsou dobré, lepší a ještě lepší. Tohle je film Steva Stiflera a o něj jde hlavně, i když by se vlastně vše mělo točit kolem svatby. Jakmile se ale objeví Stifler, je to neskutečná podívaná. Užíval jsem si každou vteřinu s ním a ve chvíli, kdy mluvil s pusou plnou hovna, nedokázal jsem se vůbec ovládat. Ty vtipy možná nejsou nejlepší, nejsou vždy originální, ale jsou podány výtečně. Ne, u celé série mi nejde o příběh, ale o ten pocit, který si odnáším. A ten pocit je skvělý. Výtečný. Jedinečný. Podobné pocity po filmu nemám zase tak často. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco lepšie ako dvojka, ale aj tak je to už naťahovanie, čo len potvrdzujú ďalšie zbytočné časti. Tu to ešte aspoň bolo v tradičnom zložení, kde si ešte každý mohol vychutnať pôvodné dementné postavy. Zmena scenára mohla sériu zakončiť v tom najlepšom, čo sa nestalo a je to škoda, pre mňa sa týmto dielom končia dobré prci. 65%. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hvězdičky. První polovina je vyloženě zoufalá a vyniká v ní režijní neschopnost Jesseho Dylana. Celá řada scén není ani vtipná, ani zábavně nechutná, ani nějak trapná, jen prostě vyzní do prázdna, což je právě Dylanova zásluha. Jako důkaz doporučuju srovnat taneční souboj Stiflera s nabušeným gayem s dancematchi ve Starskym nebo Zoolanderovi. To je úplně jiná liga. Naštěstí poslední půlhodina trochu narovnává dojem, protože film najednou začne mít atmosféru i jakous takous působivost. Ale to už je pozdě, navíc když u oltáře s výborným hercem Biggsem stojí taková matná Michelle. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Áno, už viem, čo je to láska. Láska, to nie je len pocit. Láska, to sú aj oholené gule.“ Fajn! Tínedžerskú sériu PRCI, PRCI, PRCIČKY nijako zvlášť neuznávam ani neurážam. Pokladám ju za priemer. Kým originál ma ešte ako-tak bavil (60%), dvojka skôr nudila (ale aj tak 60%). Trojka ma však príjemne prekvapila. Čím? Neviem. Možno aspoň náznakom o akúsi... vážnosť? Možno je to dané tým, že je posledná (a teda scenárista sa snaží zručne uzatvoriť všetky dejové línie, postavy a vzťahy medzi nimi). Najskôr ale preto, že sme si od roku 1999 s hrdinami prežili svoje a ich záverečné dospievanie a zaradenie sa do tomu odpovedajúceho života, vnímame s troškou nostalgickej dávky. Ale nebojte sa, o pojedanie psích výkalov ukrátení nebudeme. Našťastie je to stále rovnako vtipné a nechutné, ako minulé dva razy. K tomu babička, Veľkomrd Stifler, homosexuál, policajtka, zdravotná sestra, svokrovci, Stiflerova mama, „Nie je to tak, ako to vyzerá“ a Jimov otec. Jimov otec nemôže chýbať. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Eugene Levy (Jimův otec) si mohl během natáčení upravovat své repliky. Podle režisérových slov, to bylo vždy ve prospěch filmu. (Stocki)
  • Seann William Scott (Stifler) ztratil hlas během natáčení scény, kdy dělá asistenta trenéra amerického fotbalu. (Stocki)
  • Cameo: Chris Bender (jako producent se podílel na prvních třech dílech ze série Prci, prci, prcičky) ztvárnil vystrašeného chlápka na pánských toaletách. (Stocki)

Reklama

Reklama