Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

Psema 

všechny recenze uživatele

Ultimátní guilty pleasure, které postrádá jakoukoliv, opakuji JAKOUKOLIV myšlenku kromě vypouštění nepřirozeně velkého množství tělních tekutin, provozování nekončícího sexu a ukazování zatraceně žhavých a povolných slečen v tom nejlepším věku. Je to imbecilní a zavání to totální zhovadilostí, ale co... bijte si mě, protestujte, třeba tomu dávejte odpad, já dám smířlivou jednu hvězdu za pár slušných fórků, Davea Maula, parkour honičku s prasetem a... a spoustu dalších věcí, které jsou tak guilty, až se vážně stydím, že jsem si je na sto procent užil. P.S. Na kalbu se stejně naladěnými přáteli imho ideální. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Šestka pokračuje ve vyjetých kolejích předchozích dvou dílů, s tím rozdílem, že už se zde skoro kašle na příběh a je tak v podstatě jen slepencem zábavných scének. Na druhou stranu je fajn, že morální poselství z pětky je zde pošlapáno hned v úvodu a leckteré situace jsou dokonce originální (viz. parodie na Lovce jelenů). Je to ultranechutné, ale nenudící a zábavné rozhodně. Narozdíl od jiných teenagerovských komedií, Prcičky sice ztratily tvář, ale nikoliv vtip. 5/10 ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Povrchné aspekty teenegerského filmu ako divoké párty plné nahých žien, alkoholu tečúceho potokom a nezabudnuteľných momentov, večné trápne okamihy, ale aj sympatickí hrdinovia sú dodržané, samozrejme, pohybujeme sa v plytkých vodách, kde má ten najhlbší charakter rozmery stokrát videného milého, správneho sympaťáka, no škoda, že humoru nebolo viac, tento je zásadne len prvoplánový a na každý vtip zabúdate s ďalším glgom piva, s ktorým je tento film jednoznačne omnoho lepší. Minulá časť mala nejaký, ako tak hodnotný cieľ od začiatku, tu niečo také chýba, len táto rivalita sa snaží mať väčšie rozmery než tá minulá, no súperi nebudia ani rešpekt, ani pobavenie, ani odpor. Všetko sa deje neuveriteľne povrchne rýchlo, kde všetko, čo mohlo byť trochu vážne a trochu viesť dej, je zabité nejakým nepodareným vtipom. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Stále čekám, kdy se z série American Pie filmů konečně urodí nějaké péčko ... zatím stále nic, i když šestka k tomu měla zas o nějaký ten kousek blíž (a to jsem si myslel, že to Nahou mílí skončí). Beta House je pochopitelně již slabým odvarem, který se veze na vlně legendární originální trilogie. Teď navíc chybí i jakákoli kloudná hudba, prvek, který vždy zdobil Prcičky. První dva díly mají geniální soundtrack, trojka má Matta Nathansona, čtyřka Tala Bachmana a pětka Allister. Beta House nemá nic a to hudební prázdno je silně cítit po celou dobu filmu. Trapných situací ještě přibylo, i když je vidět, že tvůrcům docházejí nápady. Koneckonců počet otvorů v lidském těle i tělních tekutin je omezen. :) Beta House však slouží svému účelu a bezstarostně baví, pomáhá tomu i výborná postava Wesleyho - inteligenta-skrytého těžkého alkoholika, no prostě jako ze života. :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se tak o klasické gagy, které jsou na sebe vršené, a čím víc se u nich chlastá a řve, tím lépe. Jediné, v čem snímek vyniká, to je počet obnažených ňader a jejich různých tvarů. Chlap si to užije. A to je vše. Nápaditost nulová, hraje se na debilitu. Ale od "American Pie Presents" nemůžete čekat nic jiného. Vezou se na úspěšné značce a míří rovnou na video. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/07/prci-prci-prcicky-spolek-beta-2007-40.html ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • Eugene Levy (Noah Levenstein) je jediný herec, který se objevil ve všech dosavadních dílech této filmové série. (TheSantiago)

Reklama

Reklama