Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (866)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. New Girl - Third Eye Blind [2:14] ,2. You Wanted More - Tonic [3:52] ,3. Mutt - Blink 182 [3:23] ,4. Glory - Sugar Ray [3:29] ,5. Super Down - Super Transatlantic [4:06] ,6. Find Your Way Back Home - Dishwalla [4:03] ,7. Good Morning Baby - Dan Wilson/Bic Runga [3:34] ,8. Stranger By The Day - Shades Apart [4:01] ,9. Summertime - Bachelor Number One [3:46] ,10. Vintage Queen - Goldfinger [3:03] ,11. Sway - Bic Runga [4:22] ,12. Wishen - The Loose Nuts [3:03] ,13. Man With The Hex - The Atomic Fireballs [3:01], ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nebudeme se dívat, jak nás historie odsuzuje k celibátu." Prcičky se ke mně pod peřinu vplížily v době, kdy jsem si přechod od leštění bambusu ke ztrátě panictví už ani pořádně nepamatoval a tak zkrátka neměly šanci stát se pro mě legendárními. Nicméně nějaký ten trapas mi byl zlehka povědomý a kreténa Stiflerova typu je rozhodně třeba ocenit - spojení baseballová pálka a jeho koule mi připadá odpovídající. ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Paci, paci, pacičky, táta koupil dortíčky. Jablečné. Americký pionýr mezi teenagerskými komediemi používá hrubozrnou mluvu, humor za pár šupů a trapné fekality, ale přesto se bratrům Weitzovým podařilo udržet hormony na režijní uzdě a díky soundtracku to po dálnici docela sviští. Ale já to radši vezmu oklikou:) 50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

K mému dospívání neodmyslitelně patří jedna nezapomenutelná trilogie,která mě v mnohém obohatila - Prcičky. Jednička to vše odstartovala a doteď je to pro mě právě jednička nezapomenutelná klasika. Vtípky, co hlavní parta vymýšlí jsou nestárnoucí a jednotlivé gagy stejně vtipné i dnes. A kdo by nechtěl znát někoho takového jako je Steve Stifler? Nezapomenutelný soundtrack navíc později definoval i můj hudební vkus, takže mám k sérii opravdu velmi vřelý vztah...100% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem kolem tohoto kultu jen tak bez zájmu kroužil, až mě náhlá popularita letošního Školního srazu donutila zaplnit tu malou díru ve filmovém vzdělání a první sexuální dobrodružství Stiflera&spol zmáknout na jeden zátah. A kupodivu to nebylo vůbec špatné, chvílemi dokonce i vynikající! Ono přiznejme si, že přesně takhle nějak to u středoškoláků skutečně chodí. Třeba zrovna mě samotného by sice nikdy nenapadlo používat jako sexuální pomůcku maminčin jablkový koláč, ale natáčet mojí šílleně krásnou spolužačku v mém vlastním pokoji by mi rozhodně připadalo jako super nápad. Bratři Weitzové vůbec těmi nápady opravdu nešetří a jejich Prcičky jsou dokonale odvázanou, roztomile upřímnou a jen výjimečně trapnou komedií o nelehkém dospívání, jehož útrapy zdaleka nevězí jen za zdmi školní budovy.. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • K napodobení erekce v jedné scéně štáb použil vařený párek z ranní snídaně, přilepil ho na tužku a zabalil do alobalu. Když ho položili Jasonu Biggsovi (Jim) mezi nohy, byl ještě teplý. Biggs dostal na výběr mezi středním a velkým. Vybral si velký. (Kulmon)
  • Pivo se spermatem bylo ve skutečnosti pivo s vaječnými bílky. (Kulmon)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama