Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

klerik 

všechny recenze uživatele

Vykrádanie HORY MAJÚ OČI a TCM pokračuje. A nie je to zlé. Je to slušne natočené aj krvavé, aj svižné. Zjavný úbytok atmosféry, postavy, ktoré si kvôli schéme reality show nedokážete obľúbiť - ale sympaticky sa nedá uhádnuť, kto to prežije. Mne však vadilo, že sa tvorcovia stále nedokážu odpútať od svojich predobrazov a neustále čerpajú zo známych scén. Finálna "rodinná" večera mi už doslova liezla na nervy. Imho, tento film narába s témou decka podstate šikovnejšie ako TCM: The Beginning. No a je tu jeden slušne vymetený zelený mozog, ktorý v podstate aj zábavný... Rovnako ako priznanie sa ku klasike BATTLE ROYALE... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V Americe se to jen hemží nejrůznějšími reality show a tak není divu, že tenhle nešvár moderní doby někoho napadlo strčit i do hororového filmu. Nevím ovšem jestli to byl ten nejšťastnější nápad. Kouzlo jedničky pomalu vyprchalo a ani humorné pojetí to moc nezachránilo. Začátek se nese v dost nudném duchu a seznamování s pěticí soutěžících a štábem. Partička nejrůznějších individuí se rozhodla vydělat menší balík peněz a pro vítězství jsou ochotni udělat téměř cokoliv. Popravdě řečeno mě nezaujal ani jeden z nich svým osobním příběhem, ale za to Crystal Lowe svými vnadami. To že je spousta lidí schopná udělat pro slávu téměř cokoliv není nic nového a tak její strip nikoho nepřekvapí, ale potěší. Co se týká mentální rodinky kanibalů, tak ti nesahají bratrům z jedničky ani po kotníky. Jediné co mi vrtá hlavou je to, že jejich takzvaný otec si zahrál v jedničce toho pumpaře a teď tohle....Jednotlivá úmrtí měla určité klady, jako například roztomilou kreativitu a představivost tvůrců, kteří to vzali opět humorným způsobem ( např. dvojitá hetka do hlavy. V parodii se to začalo měnit až ve chvíli, kdy ten voják vzal spravedlnost do svých rukou a začal je zabíjet jednoho po druhém. Přesto všechno budu hodnotit film jako čistý průměr, protože jsem se tu a tam doopravdy zabavil. Slabší 3* ()

Reklama

Claw 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle má vypadat opravdový slasher!! Mnou dlouho opomíjený druhý díl mě naprosto posadil na prdel!! Jednička nestála za nic, ovšem tohle je jízda v podstatě od začátku do konce. Lesní slasher, který se mění v explotation až splatter. Neuvěřitelně nadupaná jízda, hektolitry krve, vnitřností, akce, zbraní, kanibalismu, úchyláren... no prostě všeho!! Kamera před ničím neuhýbá, všechno je vidět. Hnusárna dost extrémního ražení, která si samozřejmě vypůjčila jako inspiraci několik kultovek, ale i tak se v ní najde řada nových neotřelých nápadů. Nemohu jinak než dát za plný počet. Tohle jsem fakt nečekal, bavil jsem se od začátku do konce. Velké milé překvapen!! (jen pro příznivce žánru - slasher/gore/splatter/explotation) /85%/ ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Jednou řekl Dario Argento: "Když má žena krásnou tvář a tělo, zavraždění jí svědčí mnohem více, než kdyby byla škaredá". Naprostý souhlas, a v tomhle vyniká Wrong Turn 2: Dead End dokonale (například El je výborný kousek). Bohužel je to jediná složka s vykrádačkou klasických hororů bez naturalistických prvků. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

In the forest, only they can hear you scream. Pach Krve mi svého času přišel jako povedená hororová oddychovka a dvojka je v tomhle celkem podobného ražení. Parta lidí vyrazí do opuštěných lesů natáčet jakousi post-apokalyptickou reality show na způsob Survivera, jenže ty lesy zaprvé nejsou opuštěné a zadruhé v nich žije rodinka zmutovaných buranských vrahů/ kanibalů. Mínusem je v současnosti už dost otřepané téma reality show a ne až tak velká sranda jako u prvního dílu. No a jako klady vidím osobitého Henryho Rollinse (škoda že není vidět víc, jak tady tak ve filmech obecně) v roli moderátora a bývalého vojáka a to že ten film prakticky nemá hlavního hrdinu, což znamená že může umřít kdokoli. Vedle toho nesmí chybět pár povedených vraždících a kuchacích momentů. No a parta teenagerů není ani kladem ani záporem, ne že by mě štvali ale ani nebyli ničím moc zapamatovatelní. Jo a dvojka taky jedničku dost ignoruje, protože je zde nulová návaznost. Hodnotím 6-7/10. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Jak někteří z vás možná spatřili, na konci filmu Wrong Turn přežil jeden mutant. Ten samý hraje v tomto pokračování a na konci filmu ho můžete uvidět také - čili také přežil. (Dines)
  • Při poslední scéně, kdy kanibal krmí zmutivané dítě uříznutým prstem, se vlastně jedná o gumový prst. A dítě, které prstem krmí, je pohyblivá panenka. (Dines)

Reklama

Reklama