Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (419)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler si i touhle komedií dokázal udržet poměrně vysoko nastavenej standart, ba možná svý předchozí kousky timhle i o chlup překonal. S Kevinem Jamesem vytvořil parádně sehranou dvojku, který to fakt šlapalo a do toho jim občas přihrál Dan Akroyd nebo Ving Rhames. Fakt jsem se u toho často řezal, třeba na začátku jak zachraňovali z baráku toho tlusťocha nebo ten přiteplenej syn byl taky hustej. Prostě hodně vtipná komedie, pokud máte rádi Sandlerovky, budete u tohodle fakt řvát.... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tento pán prišiel z penisového pardon penzijného úradu.“ Len 40% dávam nie preto, že je to drsná komédia, ale preto, že je MÁLO drsná. Mám Adama Sandlera rád, ale toto bolo skrátka nudné a takmer dvojhodinová minutáž to prizabila. Zasmial som sa len občas (odzemok s bezdomovcom, zženštilý syn, sexuálne VEĽMI JEDNOZNAČNÉ návrhy od poštára, všetko s Vingom Rhamesom... najvtipnejšia bola scéna s mydlom), čo ma mrzí, lebo som mal chuť na vulgárnu komédiu. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

V tomto případě jde h(t)umor dalece přes hranici únosnosti, přesto je pro fanouška Sandlera povinnost. Jelikož bylo dost scén k tupému nekontrolovatelnému zasmání a výběr hudby odpovídal mému vkusu, níž nepudu, ani kdyby byli oba pánové skutečně přihřátí, až by se jim za ušima kouřilo a museli by zasahovat hasiči.☺ ()

depony 

všechny recenze uživatele

Některé momenty byly vážně vtipné a i když se jednalo o prvoplánové situačky, měly něco do sebe. Každopádně, jako hromada podobného materiálu, i zde jsou zbytečné trapné scénky, při kterých je lepší přepnout na jiný kanál, a mentorující postavy, které apelují na svědomí všech ... amerických diváků. Bůh chraň Ameriku! :))) ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Komedie s poselstvím o tom, že ať už člověk souloží s kýmkoliv a čímkoliv, není to měřítko hodnoty člověka? Zní to šíleně, a když je v hlavní roli Adam Sandler, tak má člověk jisté obavy, než zapne play. Ale ono to kupodivu bylo docela koukatelné, nebylo to nijak trapné, prostě taková trochu ostřejší, ale ne tupá komedie. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Scéna ve škole, kde jeden chlapec udělá roznožku a praští druhého do rozkroku, je odkazem na film Krvavý sport (1988). (Nathaniell)

Reklama

Reklama