Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Diskuze

waitFORit!

waitFORit! (hodnocení, recenze)

havLord: ze sa ti klavesnica neprelomila napoly a monitor nepraskol ... ako mozes napisat s prepacenim takuto do neba-volajucu hovadinu a este ju dat ako popis filmu ... za toto by ti mali zobrat moznost vobec hodnotit hocijake filmy nieto este k nim pridatavat komenty... Vsak toto nesplna ani jednu podmienku co to ma obsah vobec splnat a este ti to PAN EDITOR schvali. Si mal radsej okopirovat daco a hodit to ako oficialny text distributora. A ze komentovat filmy mozu len "uvedomeli" ludia.
Ked sa vyspim tak sem napisem dajaky iny obsah a hoc jaky bude bude lepsi ako ten tvoj. A mozes si byt isty ze to tvoje "připoj k němu tohle upozornění." tam nebude ! LEBO TO TAM NEMA VOBEC CO HLADAT.

r0b3rt

r0b3rt (hodnocení, recenze)

Som divný? Neviem... Možno tých 5* si tento film vyslúžil preto, lebo americkú verziu som videl ako prvú, až neskôr tú korejskú. Kórejská bola samozrejme perfektne a podrobnejšie spracovaná, no na americkej sa mi páčil dynamický dej, ktorý sa nezastavoval pri jednotlivých udalostiach filmu dlho, no na konci filmu si dal záležať, pričom kórejská verzia bola na mňa asi príliš dlhá, aj keď samozrejme si vyslúži 5*. Ak by ste videli americkú verziu ako prvú, určite by ste súhlasili, že je to skvelý film (odhladnuc od kórejskej verzie)

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

tak snad podle toho plakátu už každej pozná, že elisha rozhodně není korejka

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

moje: ujmi se iniciativy a napiš vlastní a připoj k němu tohle upozornění. to se pak může smazat.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Já bych jen opakoval tu bakalářku, kterou jsem sesmolila u Domu u jezera, tak se radši zdržím. Samo o sobě to dobré imho je, že je to jenom proto, že za tím stojí geniální originál, je samozřejmě věc druhá :-)

Brandon

Brandon (hodnocení, recenze)

Hruzko pochop, je to jako když ochutnáš vybranou pochoutku, která Tvé chuťové pohárky zalije slastí a pak si dáš přepálenej hambáč z mekáče. Když nepoznáš to první, pak si "ucvrkáváš" i ze sračky.

Hruzka

Hruzka (hodnocení, recenze)

nechapu co vam tom filmu vadí? ... nechapu proc ma docela dost nizky hodnoceni........ vsichni to tady srovnavate s nakym azijskym originalem, musim se priznat - ten jsem nevidela.... takze nesrovnavam a proste musim rict ze je to hodne dobrej film ..........!

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

berg.12: Tak jsme to neuhodli, Adrian to ještě neviděl. Asi má dovolenou, jinak nevím

oli.G

oli.G (hodnocení, recenze)

"Originál som nevidel takže aj preto bude asi vysoké hodnotenie a asi si ani original nepozrem kedže tam nehrá elisha :P každopádne sa mi to páčilo." ...a prave toto je na tych remakoch najsmutnejsie :)

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

V Americe to nejde na DVD proto, že společnost produkující film prodělala na svém předchozím filmu kalhoty a další případný průšvih by již nepřestála. Nic víc.

Káronoš

Káronoš (hodnocení, recenze)

To si už amíci dělaj srandu ! Nestačí jim že z "každýho" dobrýho korejskýmo filmu dělaj remake? Yeopgijeogin geunyeo byl bezchybný a originálně vtipný snímek, umíte si představit co stím udělá Hollywoodská komerce?...Ani Elisha Cuthbert to svojí krásou nezachrání. Hollywood stiďte se. Jenom prachy a prachy!

gibbon

gibbon (hodnocení, recenze)

Zdá se, že se těšíme všichni. ;) Vypadá to na další rok ve znamení otřesných remaků - připomínám, že japonská seriálová verze Ryokiteki na Kanojo stojí taky za starou bačkoru.

kukentipla

kukentipla (hodnocení, recenze)

Ten trailer byl vážně nechutnej (kdyby dostala dveřmi od metra do palice, tak by to se mnou snad seklo). Nejspíš další ošklivý film s překrásnou Elishou. Věřím, že se mýlím.

Tommy987

Tommy987 (hodnocení, recenze)

Fu, tak otrasný trailer som nevidel už riadne dlho. Elisha je síce "cute" (môžem ju už od seriálu 24 a Girl Next Door), ale do tejto úlohy sa absolútne nehodí, to je teraz už úplne jasné. Remake Il Mare neskončil tak katastrofálne, ako som čakal (dokonca aj tá Sandra bola pomerne znesiteľná), ale toto bude hnus... :'-(

petero

petero (hodnocení, recenze)

Takže spokojný budú maximálne tí čo nevideli originál? Teda akorát som si ho stiahol, pretože ma zaujal trailer remaku, takže ho dám v najbližšej dobe...

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Ehm...trailer vskutku "navnadil". Predpokladané hodnotenie "odpad"...takže to môže prekvapiť len v dobrom. Na Kwakov originál si to podľa mňa ani nešiahne. Tiež som zvedavý čím "kultúrne nahradia" pamätnú disku v školských uniformách.

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

propadák. odsoudit film dřív, než ho uvidim není u mě častý (doteď nikdy), ale tohle už je jasný...

Brandon

Brandon (hodnocení, recenze)

novoten:Viděl jsi korejskej originál? Vypadá to na těžkou degeneraci korejské poetiky. A Cuthbertka s mikádem je hrozná...

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Ten trailer spíš vypadá na jakýsi neoficiální polotovar. Zdá se, že to přes kopírák vzali opravdu důkladně, bohužel i s korejskými specifiky uměle napasovanými na americké prostředí. Vypadá to skutečně zoufale. (vsadím se, že první hodnocení bude "odpad!" od Adriana)

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Zatím stále v pohodě. Elisha sladká, Bradford pohodář...co jste čekali? Šikmooké obsazení?

Brandon

Brandon (hodnocení, recenze)

Trailer...Jdu zvracet :-( Kdyby to alespoň dopadlo jako v případě remaku Il Mare. Ale třeba jde jen o vyloženě nepovednej trailer s výběrem těch nejstupidnějších scén.....

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

trailer je docela hroznej, podle všeho veškerý kouzlo originálu amíci "povýšej" na tuctovou romatickou komedii ..... ale pád z mola mě rozesmál :D

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

asi ji má zahrabanou pod podlahou ve sklepě a má nekvalitní tupej krumpáč

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

doufám, že až lidi, co neznaj originál, uviděj remake, tak budou aspoň trochu zvědaví a kouknou se na originál... tohle je snad jediný pozitivum

4daPeace

4daPeace (hodnocení, recenze)

Jelikoz od toho nikdo nic neceka, tak nas to muze jenom prijemne prekvapit. To jsou docela dobre sance.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

takže amíci sa rozhodly že zničia južnú koreju,to na nich rovno môžu hodiť atomovku. inak korejský originál zmenil môj názor na mňou opovrhované romantické filmy

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Pochybuju, že to alespoň vzdáleně dosahne kvalit originálu, v amerických romantických komediích obecně překvapivě postrádám jakýkoliv cit. Ale zas bych to předem neodsuzoval, úplná tragédie to taky nebude.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Ne že bych byl nějak extra velkým vyznavačem originálu, ale tohle snad fakt nemůže dopadnout dobře :o

Reklama

Reklama