Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Recenze (117)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda, to je to nejhorší co se může filmu stát, že prostě nudí. Modlil jsem se aby to už skončilo. Takovéhle nápady už tu jsou dávno a navíc bez zbytečného kecání, ale tady se nic nového se za celou dobu neodvíjelo a šlo jen o zbytečné kecy. Oceňuji ale práci štábu, kamera střih a různé dodatky jsou na dobré úrovni a neokrádají o zážitek, který bohužel tato romantická komedie nevyužívá. A taky dává patrné plus Elisha Cuthbert. ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem neviděl (asijské filmy moc nemusím), takže hodnotím čistě na základě amerického remaku. A vlastně to řeknu i stručně. Skvělý film! Nechápu, proč má tak nízké hodnocení. Možná jsem trochu neobjektivní, nevím, ale mně se fakt líbil. Ono většina z nás bude asi neobjektivních, protože řekněme si to narovinu - kdo se na tento film nedíval z toho důvodu, že v něm hraje Elisha Cuthbert? Tak vidíte, je nás většina :) Nicméně opravdu velmi pěkný a poutavý romantický příběh, mnoho myšlenek a citací, skvělý závěr. Myslím, že je v dnešní době více než třeba vyzdvihovat filmy s pěknou romantickou zápletkou, neboť lidské hodnoty se mění a pojem "romantika" v pravém slova smyslu se bohužel z dnešních mezilidských vztahů poněkud vytrácí. A je to škoda. Tady to je ale podle mě dost dobrý film, minimálně solidní nadprůměr ve své kategorii. Takže se nenechte odradit slabým hodnocením, vykašlete se na porovnávání s originálem a jděte do něj. Já mu s radostí dávám 5 hvězdiček. :)) ()

Reklama

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek ujasním, že jsem neviděl původní jihokorejský snímek takže nemůžu srovnávat. Avšak i tento "remake" mi něco dal... Čekal jsem pohodovou romantiku na jedno skouknutí v pohodlí domova. Bohužel se tohle nestalo. Tento film mi na začátku ukazoval své velké kvality. Takže bylo více než jasné, že se nebude jednat o nějakou tu tuctovku. Příběh si drží vysokou poutavost a také lehkou tajemnost. Pořád jsem čekal co se stane dál, jak to bude probíhat, jaká bude změna. Do poslední chvíle jsem netušil, jak to všechno dopadne a jestli to nakonec nebude mít otevřený konec. A také jsem vlastně ani nevěděl, kdy bude ta poslední chvíle. Ale nejen příběhem je živ film. Pochvalu si zaslouží i herci, v tomto případě herečka - Elisha Cuthbert. Někdo o ní tady psal: "Nejenom že je velice pěkná, ale ona umí i výborně hrát." Tohle se mi moc nezdálo, ale jen dokud jsem nezhlédl tenhle snímek. Teď před ní smekám a vzdávám ji velikou poctu. Protože její herecký výkon tvoří takovou polovinu z tohoto filmu. Další částí, která se velkou měrou podílí na tomto filmu je hudba. Průběh nekazí a naopak zcela dokresluje pozadí celého filmu. Prostě po delší době je tu pro mě romantický film, který si dám do učebnice: Jak má vypadat romantický film. ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že som pôvodný juhokórejský film nevidela a popravde ani ma to neláka. Jeho remake mi stačil úplne. A možno je to dobre, lebo nemám s čím porovnávať. Áno, film My Sassy Girl má svoje chybičky. Ale, ktorý film nemá. Napriek tomu sa mu podarilo to, čo už dávno žiadnemu inému filmu nie. Pri jeho sledovaní sa vo mne vystriedali všetky krásne pocity, čo mám pri filmoch tak rada:))...a vďaka tomu sa k tomuto filmu vždy rada vrátim:))...Navyše výber hercov v hlavných úlohách je naozaj skvelý, Elisha dokazuje, že v nej predsa len niečo je a nie je len pipka, ktorá dokáže hrať len pipky...Jesseho Bradforda som buď v žiadnom inom filme nevidela, alebo bol v nich zcela nevýrazný...tak či tak, na túto rolu je podľa mňa dokonalý...a medzi ním a Elishou to príjemne iskrí...Film My Sassy Girl nie je ničím podstatný alebo "veľký" film...Je to film, aké niekedy si myslím potrebujeme každý...pozitívny, ktorý vás na srdci príjemne zahreje a zanechá vo vás len pekné pocity... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabších 50%. Na komedii to bylo málo vtipné a na romantiku či osudovou lásku mi tam přišlo dost málo emocí a postrádalo to tu správnou atmosféru. Připadalo mi to, jako by se tvůrci nemohli rozmyslet, jestli budou točit komedii a nebo citové drama, resp. romantiku. Byla tam snaha jak o to, tak o to a ve výsledku to byl takový mišmaš. Navíc Jordan mi fakt pila krev, bych ji pod ten vlak hodil potom sám... :-). Takže nebyla to nějaká obrovská katastrofa, ale ani něco, na co by se stálo nějak extra podívat. Howgh! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy si Charlie (Jesse Bradford) čte dopis od Jordan (Elisha Cuthbert), je v dopise uvedeno, že byl do vody strčen. Charlie (Jesse Bradford) do ni však spadl ze zábradlí. (Jihočech)
  • Elisha Cuthbert, představitelka Jordan Roark, byla už podruhé zachráněna před přijíždějícím vlakem, poprvé tak tomu bylo ve filmu Byl to tichý muž (2007). (karlik4801)

Reklama

Reklama