Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

elanius 

všechny recenze uživatele

(85/2012, DVDRip) / Pre fanúšikov podobných filmov (napr. Deliverance) sa rozhodne jedná o povinnosť. Vďaka Gary Oldmanovi nechýba očakávanie čo nám ponúkne v tomto pre neho netradičnejšom filme. Výsledok je samozrejme pozitívny. Spracovanie, budovanie atmosféry, tí zlí, všetko pekne funguje. Bez veľkých zvratov filmík pekne uplynie. Pre mňa osobne ale aj tak niečo chýbalo. Skúsim pravdepodobne ešte raz. Zatiaľ 6/10. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Velmi nadějná zápletka,atraktivní prostředí a skvostný Gary Oldman.Věčná škoda,že tvůrcům hlavně ve druhé půlce podráží nohy scénář,který se zbytečně snaží o nějaké hlubší uchopení celého schématu a to bohužel na úkor mizejícího napětí.Konec to pak zabil definitivně.Ve výsledku je to velmi slušně odsýpající řemeslo s jednou výbornou písničkou od Leonarda Cohena,s jednou trestuhodně nevyužitou holčičkou a jedním trestuhodně využitým chlapíkem.Potenciál byl větší,ale za zkoušku film i tak stojí. 70 % ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nuž, sedliaci sú sedliaci, pričom užiť si s kozou nie je jedno a to isté ako s nastajlovanou blondskou. To srdcu skrátka nerozkážeš. Samotnému snímku pomerne dosť dlhú dobu trvá kým sa rozbehne, čo je jeho najväčšia devíza. Od poslednej tretiny si človek sľubuje najmä výraznejšie hixplo vsuvky, no bohužiaľ, tie príliš priestor nedostávajú. Ako “obyčajný” film “V temnom lese” vysloveným sklamaním nie je, no od horor žánru má na míle ďaleko .. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pre všetkých tvorcov, ktorí sa zišli pri tvorbe tohto snímku bolo veľkou cťou spolupracovať s hviezdou menom G.Oldman. Na obrazovke je to vidieť a ako sebaistý Paul, na seba strháva najviac pozornosti. Príbeh nenudí, blúdenie a naháňanie sa s vesničanmi po temných lesoch je napínavé, horšie to je, keď sa jedna z hlavných postáv poberie na druhý svet (nechcem spoilerovať). Od tohto momentu cítiť ako tvorcom došiel dych a film stratil na dramatičnosti. Film stojí za pozretie a aj, keď sa prikláňam k štyrom hviezdičkám, tak iba kvôli G. Oldmanovi. Inak za tri. 70%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Oblíbený námět měšťáci kontra divní a nepřátelští burani, tentokrát z kastilského venkova sedmdesátých let. Tři hvězdy mi přišly málo, protože tohle není jen tak obyčejný oddechový thriller, je v něm i něco málo psychologizování a několik výrazných a dobrých herců. Postavy se sice chovají trochu divně (hlavně Lucy), ale vem to čert, atmosféru má tenhle film tak hustou, že by se dala krájet. Závěr s holčičkou s opičími packami a hracím strojkem je hodně působivý, Španělé opět zabodovali. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama