Reklama

Reklama

Kocour v botách

Trailer 1

Zamilovali jste se do něj ve Shrekovi... Teď máte v šíleně zábavném animovaném filmu možnost zjistit, kde si tenhle jedinečný kočičí frajer získal svou slávu a pár ohromných bot! Milovník, bojovník a psanec Kocour v botách (Antonio Banderas) se vydává na dobrodružství svých devíti životů, když spojuje své síly s Čiči tlapičkou (Salma Hayek) a Valdou Cvaldou (Zach Galifianakis) před závěrečným soubojem s nechvalně proslulými Jackem a Jillem (Billy Bob Thornton, Amy Sedaris). Tohle je skutečný příběh nejslavnější kočky, mýtu a legendy – Kocoura v botách! (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (638)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Tom Wheeler, Will Davies, Brian Lynch | Hudba: Henry Jackman | Produkcia: Latifa Ouaou, Joe M. Aguilar | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: DreamWorks Animation | Rozpočet: 130 miliónov $ | Tržby: 554,987,477 $ || Je to ROZPRÁVKA!!! ako z inej dimenzie. Žiadna samoúčelná brutalita, žiadne prepálené dospelácke pasáže. Je to veľmi blízko kúzelným kúskom, akým boli Lion King alebo Beauty and the Beast, až na to, že remeselná stránka veci od tej doby postúpila kvalitatívne ešte vyššie. Gagov a vtipov je hromada, scenár je nápaditý a svižný, a postavičky na zožratie. Mačacia dvojica naladená na flamenco choreografie je bezdebát najlepším tanečným párom vo svete animákov. Keby boli tvorci vymenili vajco za inú postavu a priopravili jeho konflikt kocúra do hlbšej roviny, mohlo to dosiahnúť aj tie najvyššie emócie. Okrem toho je to ale výborná rozprávka, ktorú by som bez váhania pustil aj svojim deťom narozdiel od drvivej väčšiny súčastných "rozprávok". 85% | HD, HU DTS | ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Naštěstí snesitelnější než poslední dva díly Shreka. Pro mladší publikum je tahle kočička asi už bohyně. Něco jako tučnáci v Madagaskaru nebo veverka v Době ledové. Tak proč ji nevěnovat celý film ? Nápad to byl dobrý a penízky se taky hrnou takže očekávám, že se teď bude točit více celovečeráku o vedlejších postavách v animovaných hitech. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako sa voláš?“ – Mňau.“ Najviac ma tu bavili krátke okamihy, v ktorých sa mačky správali ako normálne, bežné mačky, aké máte doma alebo stretnete na ulici. Našťastie je tu takých rozkošných okamihov strašne veľa a hoci ide o drobnosti, výraznou mierou zhumorňujú celý tento vizuálne pekný (bodaj by nie za 130 miliónov) film. Inak som ale nejako extra odvarený nebol, videl som to už dvakrát a má to určite veľa dobrých momentov, ale na druhej strane dialógy sú nudné, postavy nezaujímavé, scenár síce vcelku originálny (vajce, čarovné fazuľky), no zároveň neveľmi zábavný (ale je sranda, ako to pripomína Zorra z deväťdesiateho ôsmeho, v ktorom hral Banderas hlavnú rolu). A asi hodinu som si zvykal na dosť strašidelný vzhľad vajca. Nakoniec bol aj tak najlepší ten kocúr, čo stále hovoril „ouč“. WTF dňa: produkcia Guillermo del Toro. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to konečně viděl - vloni jsem u toho usnul a už jsem to nedokoukal, před týdnem jsem u toho znova usnul a zase to nedokoukal, no a tak jsem se včera naštval a konečně jsem u toho neusnul a dokoukal to :-) I když to tak na první pohled nemusí vypadat, tak mě to bavilo víc než poslední Shrekové :-) Doufám, že se kocour ještě dočká nějakýho samostatnýho filmu. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Pozor všetci chovatelia domácich mačičiek, pretože nikdy neviete kedy môže prísť vaša mačička o panenstvo, keďže svetom sa voľne premáva energický, nezastaviteľný a šarmantný kocúr v čižmách. Je ako plná debnička červených šúľkov dynamitu, v ktorej exploduje jeden šúľok za druhým, až sa vám zdá, že tento ohňostroj zábavy a dobrodružstva nikdy neskončí. Režisér Chris Miller u mňa už stál na najvyššom stupni víťazov s animovaným projektom Madagaskar, no a dnes tam stojí zase, ale o pár stupienkov nižšie. Nepochybne jeho animáky, sú veľmi dobrým prevedením ľudských vlastností a spôsobov do ríše zvierat, ktoré zábavne a dobrodružne stvárnia spomenuté skutočnosti a v ktorých stále nájdete pointu. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (14)

  • Pro Salmu Hayek (Čiči Tlapička) byl Kocour v botách prvním animovaným filmem. (D.Moore)
  • Při vzpomínce na film Zorro: Tajemná tvář (1998), v němž také ztvárnil titulní roli Antonio Banderas (Kocour v botách), si jistě vybavíte jednu vlastnost, která postavy spojuje. Oba hrdinové po sobe vždy zanechávají viditelnou insignii. V tomto případě ne "Z", ale "P" jako Puss. (Conspi)

Související novinky

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

15.03.2022

Krátce před zveřejněním prvního traileru oznámili tvůrci pokračování animáku Kocour v botách kompletní hlasové obsazení nového filmu. Snímek Puss in Boots: The Last Wish tak představí kromě… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Chystá se pátý Shrek

Chystá se pátý Shrek

16.06.2016

Když se v roce 2001 objevil zelený zlobr Shrek, byla z toho malá kreslená revoluce. V DreamWorks Animation do něj totiž nacpali popkulturní odkazy a vtipy, u kterých se místo dětí bavili hlavně… (více)

Reklama

Reklama