Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

heyda 

všechny recenze uživatele

Film, který staví na homosexuálních a heterosexuálních vztazích zrovna není můj šálek kávy. Nicméně dalo se to přežít. Určitě býváte z filmů zvyklí na to, že buzík chodí většinou oblečenej v růžovém nebo hodně barevném výstředním oblečení, většinou šišlá nebo mluví zženštile a ke všemu kroutí zadkem. Tak tady se ničeho takového nedočkáte, což má můj velký obdiv. Navíc Brittany Murphy si zahrála jednu z posledních rolí ve svém životě, takže se hodí na její počest dát tomuto filmu šanci. Pro mě je to však obyčejný romantický průměr, který mě příliš neoslovil. 50% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Mám velmi rozporuplné pocity. Během první poloviny jsem se nudil - nic moc se nedělo a neznal jsem herce. Nebýt krásné a moc roztomilé Brittany Murphy, asi bych to vypnul. Nicméně pak přišla klíčová zápletka, která slibovala, že se přece jen pobavím. A najendou to byl jiný film, měl spád, přišlo pár vtipnách dialogů, napětí před finálním vyvrcholením se stupňovalo a dočkal jsem se zábavy, kterou jsem očekával už od začátku. Konec netřeba prozrazovat, žánr mluví sám za sebe, ačkoliv přece jen byl trochu netradiční. Věřím, že milovníci romantických komedií si přijdou na své. Já jsem rád, že jsem objevil Brittany Murphy, nevím jak v jiných snímcích, ale tady zářila. **** 70% ()

Reklama

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Strašne zlatá,vtipná a pohodová romanťárna. Presne sa hodiaca k mojej dnešnej ostanem v posteli a zožeriem celú zmrzlinu nálade. Em je úžas a Paolo je typický lámač srdcí s tými jeho krásnymi hnedými kukadlami a ešte krajšou osobnosťou :) No a na tom prdení niečo bude :D a tá báseň od Tallulah ... :D ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení v podobě netypické romantické komedie, která vtipně těží z klasických žánrových prvků a často si z nich s úsměvnou nadsázkou utahuje. Svižné a chytré dialogy, které mají daleko k jednoduché legraci pro puberťáky, humorných situací je tolik, že vlastně přechází jedna do druhé a homosexuálové vzácně vypadající jako lidé a nikoli jako karikatury své orientace, to vše okořeněno spoustou odkazů a narážek na slavné filmové romantické pecky a odsýpající ve vlnách typicky britského, suchou ironií nabitého, humoru. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Asi bych si neuměl představit tupější scénář pro romantický film. Emily má tak našlapaný život, málo času, je tvůrčí a energická, miluje bližního svého, ale nejlíp si ruzumí s homosexuály, není vůbec složitá. Má spoustu divných přátel a snaží se je učinit šťastnými tím, že jim hledá partnery a životní šance. Sama se potácí ve vztahu s ex-boyfriendem, se kterým spí, ale nechodí. Jak říkám, debilita. Je to ale tak blbé, až to zavání parodií, takže je to vlastně chvílemi i zajímavé. Asi jedinou záchranou je výkon Brittany Murphy, která svou postavou fakt žije a tu blboučkou naivní pipku hraje perfektně. Druhá půlka výrazně ztrácí tempo a i ta hodina a půl je nakonec příliš dlouhá. Za těch pár vtipů a že jsem to chytl v docela dobré náladě dávám 60%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama