Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

První český slasher mě a mým společníkům vnukl nápad. Natočit druhý český slasher! Vezme si mobilní telefon, záporákovi nasadíme masku medvídka Pú, do ruky mu dáma blikající džedájův meč, obětím dáme pod tričko kečup (ve sklenici), takže až je bude propichovat, udělá to kůl krev a bolestiví křik nahradíme pískotem mončičáků. Takže vznikne jeden z nejlepší slasherů vůbec a Čepel smrti se může (pro)bodnout! ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Je to až mrzuté kolik dabérů, seriálových herců a všemožných neherců se sešlo na jednom "plátně". Když pominu mizerné postsynchrony, které naprosto nesedí, příšernou kameru (snad z mobilu), hrozivý scénář, naprosto pomalé reakce na bodnutí a nemožné stříkance krve na herci ještě před bodnutím, zbyde mi pouze velmi smutná omáčka ničeho. Nečekala jsem o nic lepší hodnocení, než u Posledního výkřiku, ale scéna s čepicí podobně jako nudné pasáže ze života chrousta mě opravdu pobavily... Zajímavý avšak očekávaný byl také osud seriálového herce Miloslava Mejzlíka, který si četl playboy a velmi usilovně ho hledal. Nemohu říci, že jsem se nepobavila, ale pokud tu jde o kategorii horor či thriller nemáme se spolu bavit o čem jiném, než o odpadu. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Je škoda, že starý Kučera nedal synkovi víc peněz! Moci si tak dovolit zaplatit pár nafukovacích panen, jejichž zděšené "O" by dokonale vyjádřilo tu hrůzu okamžiku, kdy by do nich zakuklený Kučera před kamerou píchal maminčiným nožem na stejky, casting by byl dokonalý a dialogy oscarové! Nic naplat. Na herce už nezbylo, všechno sežral pronájem fotříkových kanclů, a tak musel chudák Tomáš naverbovat za piko pár děcek ze septimy a donutit je říkat věty, které by normálně nevypustil z huby ani retardovaný narkoman, protože by nedávaly smysl. A tak první český slašer v pizdu pašel, ale Tomášek je zajisté na sebe strašně pyšný. A rozhodně má na co, protože tak dementní zvratek by snad nevyblil ani Asylum films! Vím, že DVD smažku má už dneska doma skoro každý, ale docela by mě zajímalo, kdo šukal všechny ty trafikantky, že se to objevilo na pultech vedle opravdových filmů! ()

Sandiego odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, tenhle film nemá logiku a závěrečná pointa je úplně přitažená za vlasy. První půlka - jen snůška naprosto neinovativních a hloupých smrtí s velmi nudným záporákem, druhá - jen neustálé zkoušení dveří, přivolávání výtahů, zázračných zmrtvýchvstání. Vyděšené dívky na útěku se nepokouší ani běhat, ani se tvářit vyděšeně (dobře, jedna nějakou snahu vykazuje, a taky že vydrží dlouho netknutá). No a nakonec naprosto směšně působící čurdy známých tváří - jako by chtěl Brabec ukázat, že jezdí metrem a i mladí si pamatují jeho tvář a Morávková vystavila na odiv svůj nový luxusní model brejlí a nablýskané fáro. Alespoň Mejzlík měl v příběhu nějaké místo, když ho úplně bezdůvodně tajemná postava s maskou probodla. Nemožné se nakonec stalo skutkem - Zahradník byl pokořen ještě blbějhším a zbytečnějším pokusem o slasher, jenž nutí ke smíchu od prvních vteřin. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tento blivajz se ani z daleka nemůže řadit mezi filmy. A z důvodu "perfektnosti" by ho i měli zakázat distribuovat. Co kdyby se náhodou někdo sériového vraha chytnul a pokračoval v jeho díle ?...Ostudy už bylo víc, než dost a dostat další náhul dementičnosti bychom už asi neustáli a kolena by se nám podlomily. Hvězdu dávám pouze za "finále", na které už dlouho čekám. Zlo porazilo dobro a to já prostě nemůžu nechat bez povšimnutí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)

Reklama

Reklama