Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (804)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Aja - je Môj miláčik a ON TO vie. Tu ale zablúdil do mútnych vôd, z ktorých by som by som Mu tie rybičky dopriala priamo do vane ! Vadí Mi totiž ten Jeho trendový Hollyúd vizuál , ktorý Mu nesvedčí ! Obligátne , počiatočné blahblah sa dá odpustiť ( klipovitý štýl už pomenej a červenú pritom vynechám - tej je dostatok inde - v Animal shock sa toho veľa neudeje - preto škoda tej energie ). Aj preto Mi je ľúto , že práve On naletel na tému , ktorá je prečerpaná. Tú krv mal natankovať a vyliať ju v inom snímku. ALE rešpekt za odvahu premasírovať rybky do nového formátu a preliať ich do nového milénia ! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Komedie opravdu povedená - nejen chováním postav, ale i neustálými pubertálně vtipnými proslovy. ,,Ještě jeden krok, hoši, a celý týden budete močit blesky!" ,,Pěkná trubka." ,,Pěkný dudy..." ,,Zvládneš to?" ,,To si pište, netancuju u tyče pro nic za nic!" Ale děvenka to stejně nezvládla. Trochu otravné byly kecy typu - To tu všichni umřeme? Nikdo nebude umírat, jasný! Vyzněly hodně parodicky. Jinak si člověk našel různé odkazy - nejlepší byla ručička! Hezky jsem sebou trhnul a vzpomněl si na Carrie. Být to na mně, nechám sežrat všechny hlavní postavy, hlavně protivný rozmachaný parchanty - pardon, děti. Osud postav je divákovi vcelku lhostejný, k srdci žádná nepřiroste. Roztomilé byly nahaté akvabely. A pak melouny ve vzduchu, ve vodě, pod vodou, jako by se filmem mihl duch Russe Mayera. A divný barvy. Že by pocta barvotiskovým filmům 50.let? Masakr ve vodě šťavnatý stejně jako holky. Milý film. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Kozí príbeh - povesti starého Aju. "Zožrali mi penis!" Zábavná a sympatická béčkovina na jedno použitie. Chcem byť Aja a nútiť Hollywood, aby mi dával peniaze na natočenie takýchto filmov. Nie preto, aby rybičky vygrgávali silikóny a zvyšky čurákov, ani aby Chris Lloyd po rokoch opäť rozkošne maniakálne predvádzal posadnutého vedca, ale aby som si mohol vyskúšať spoluprácu s Gregom Nicotterom. "Greg, tamto potrebujem tri kilo čriev a desať litrov krvi!" Navyše tam dobre fungujú hororové momenty. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Strhující, romantické drama o kozách a rybách, které vás emocionálně ohlodá na kost. Ano, již v prvních minutách pochopíme, že kozy jsou zde symbolem jakési režisérovy nevyzrálosti a neradostných vzpomínek na dětství v pařížském předměstí, které ovšem bravurně transponoval na plátno, aniž by narušil konzistenci děje a kontinuitu tak tklivého příběhu. Na druhé straně ryby, a jejich behaviorální studie v nepřirozeném prostředí a zejména interakce s inkriminovanýma kozama, bezesporu představují v intencích Bordwelovského neoformalizmu vypořádání se autora se svou melancholickou minulostí a ve výsledku dosažení osobní vyvážené ataraxie těla a müsli. No zkrátka je to dobré jak sviňa, plné polonahých a nahých kikin, kterým jde místy vidět i ryba, okousaných mrtvol, stříkající krve a každý úchyl si to prostě musí pořádně užít. Paráda! ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Distribuční zvrhlost - jeden z nejbrutálnějších hororů posledních let uváděn do kin s dabingem. Pekelný kruh se uzavřel. Naštěstí není dabing z nejblbějších, takže nezabíjí zběsilou jízdu plnou žravých rybiček a sympatických hrdinů, kterým to myslí, což je v tomhle žánru velmi vzácné. Stejně tak je nevídaná Ajova schopnost skloubit lascivní s opravdu strašidelným. Málokterý film dokáže současně způsobit erekci i akutní zvracení. Škoda, že to nešlo do českých kin v létě - k vodě by mě nikdo ani bagrem nedostal. Jedna z nejlepších předělávek vůbec a zcela bez debat jeden z nejpovedenějších "monster" hororů dekády. Pokud pokračovaní, jedině "made in Aja"! ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Snímek startoval ve 2 470 amerických kinech s obratem $10,1 milionů. Celosvětově snímek pak nasbíral $81,5 milionů. Rozpočet přitom činil $24 milionů. (pavlikv)
  • Filmoví tvůrci museli scény na moři kvůli nepřízni počasí natočit během dvou týdnu, zbytek byl pak dotočen v ateliérech. (dan.pacino)

Reklama

Reklama