Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Dnes je 12.03.2010, svátek má Řehoř

všechny plakáty (2)

Znovu u Spejbla a Hurvínka (TV seriál)

Loutkový / Pohádka / Rodinný

galerie
diskuze
 ve filmotéce

Obsah:

Příběhy Spejbla a Hurvínka znají děti skoro na celém světě. Veselé příběhy taťuldy Spejbla, který všechno zná a umí, ale nikdy jeho počínání nekončí bez komplikací. Jeho "vzorného" synka Hurvínka, kamarádky Máničky a její bábinky - paní Kateřiny a chlupatého psa Žeryka.

Názvy jednotlivých epizod:
9. Spejbl na houbách
10. Spejbl kope studnu
11. Syslus modrobulvus
12. Zázračné zachránění
13 ... (zobrazit celý text)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele AngelAngie *****

Znovu a opět výborně!

profil / všechny komentáře uživatele berg.12 *****

Co mě na Hurvínkovi nepřestane fascinovat, je nejen to, že je to dokonalá mezigenerační záležitost, která funguje už po mnoho desetiletí, ale také že ono kouzlo a vtip nemá hranice ani v jazyce. Sám jsem zažil, že scény z Hurvínka s úsměvem citují šedesátiletý německý profesor i jeho žačka. I když jsem poznal i původního Skupova Hurvínka, ať už na deskách či ve filmech je jím pro mě především ten Kirschnerův. Ale zdá se, že i v novém obsazení se Hurvajzovi rovněž daří. Co takhle nějaké seriálové pokračování?

profil / všechny komentáře uživatele Flipper ***

11. Syslus modrobulvus: www.youtube.com/watch

profil / všechny komentáře uživatele triatlet *****

"Hajajá, hačičí." Rozcvička hodná triatleta:-)

profil / všechny komentáře uživatele Abagnale *****

100%. Nejlepší večerníček všech dob! (Tedy společně s Krkonošskými pohádkami, ty jsou taky kouzelné.) Na ty dva nemá ani Pat a Mat, a to už je co říct.

profil / všechny komentáře uživatele pfa *****

Spejbl, Hurvínek, Mánička, bábinka a Žeryk. Tak to je pojem v loutkařském světě sám o sobě! (Úplně snad ale nejlepší Hurvajs jsou Hurvínkovi staré pověsti a hlavně Hurvínkovi strašidýlka, to je ale jen audio CD, doporučuji i pro ty odrostlejší!) [1O/1O]

profil / všechny komentáře uživatele Ištván87 *****

Já mám jenom jednu nohu,.... totiž jedny nohy..... Miloš Kirschner byl výborným nástupcem Josefa Skupy a jeho příběhy Spejbla a Hurvínka patří do zlatého fondu televize.

profil / všechny komentáře uživatele pávek *****

Nejvíc mne fascinuje, jak si uměl pan Kirschner skákat do řeči.

profil / všechny komentáře uživatele asanakis *****

Hurvínek rulezzz

profil / všechny komentáře uživatele Terva *****

Žeryčku, úúúúúúúžžžž!!!!

profil / všechny komentáře uživatele Šimpy *****

"Protažená holubice, vystrčená do světnice." "A vydechneme.... A zdechneme." Geniální kultovka mého srdce.

profil / všechny komentáře uživatele pekas *****

Klasika! A pořád výborný!

profil / všechny komentáře uživatele DinoRaptor *****

Tahle série patří k těm nejvtipnějším co jsem kdy viděl co scéna to nějaký vtip. Takhle jsem se u loutkového seriálu snad ještě nikdy nebavil.Škoda že nejde dát 10.

profil / všechny komentáře uživatele Předseda *****

Dalo to asi hodně práce, nacpat Spejbly do večerníčkového formátu. Na audio nahrávkách u mne nemají konkurenci.

Hodnocení uživatelů:
kleopatra *****