foto

Libuše Koutná

  • nar. 1931
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Dvanáct měsíčků (TV film)
1990 Plivník (TV film)
1989 Kdo probudí Pindruše ...? (TV film)
Všechny krásy života (TV film)
1988 Moudrá sova (TV film)
O princi Bečkovi (TV film)
Paní Liška (TV film)
Sedm sestřiček (TV film)
1987 O princezně na klíček (TV film)
Pojď, dáme sbohem žízni (TV film)
Střecha nad hlavou (TV film)
1986 Ahoj sídliště (TV film)
Jak se mele babí hněv (TV film)
O štěstí a kráse (TV film)
Pohádka o lidské duši (TV film)
Štěstí má jméno Jonáš (TV film)
1985 Malý vodní had (TV film)
Moje zlaté holky (TV film)
O Rozárce a zakletém králi (TV film)
Pusu, pusu, pusu! (TV film)
1984 Lupa je tlustý sklo (TV film)
O princezně Solimánské (TV film)
1983 Na semaforu zelená (TV film)
Princezny na trvalou (TV film)
Velká kočičí pohádka (TV film)
1982 Doktorská pohádka (TV film)
Madlenka a strašidla (TV film)
O brokátové růži a slavíku z perleti (TV film)
1981 Jak se peče štěstí (TV film)
Pošťácká pohádka (TV film)
S mazanečkem do pekla (TV film)
1980 Loupežnická pohádka (TV film)
Nebojte se na Česnečce (TV film)
O Ptáku Ohniváku (TV film)
Veronika, prostě Nika (TV film)
1979 Bílá kočička (TV film)
Hastrmanská povídačka (TV film)
Jedničky má papoušek (TV film)
O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (TV film)
1978 Ježčí kůže (TV film)
Kačenka a Zlatovlásek (TV film)
Podej mi ruku a přestaň se bát (TV film)
1977 Dary hadího krále (TV film)
Florijánkovo štěstí (TV film)
Kam uhnout očima (TV film)
Okénko pro zvědavé (TV film)
Vo Brikitě (TV film)
1976 Bylo, nebylo (TV film)
Ivanka a Marijka (TV film)
O stříbrném kamínku (TV film)
O Terezce a paní Madam (TV film)
Zlaté pometlo (TV film)
1975 Hamernická povídačka (TV film)
1971 Krkonošské hromování (TV film)
O chrabré Kordule (TV film)
1970 Čert a Káča (TV film)
Kocour v bačkorách (TV film)
Nejsem chmýrko na bodláku (TV film)
1967 Tři přadleny (TV film)
1963 Fousatá pohádka (TV film)
Pohádky pod parapletem - O dudlavém klukovi (TV film)

TV seriály

1990 Ohrožené prázdniny (TV seriál)
1984 Příběhy včelích medvídků (TV seriál)
1982 Jojo (TV seriál)
1975 Co vyprávěl strom Kandalí (TV seriál)
1974 Znovu u Spejbla a Hurvínka (TV seriál)
1973 Míša Kulička (TV seriál)
1972 Na návštěvě u Spejbla a Hurvínka (TV seriál)
1970 O vepříku a kůzleti (TV seriál)
1967 Broučci (TV seriál)
1965 Pohádkový zeměpis (TV seriál)

TV pořady

1984 Magazín Jů Hele: Cesta do srdce osmého trpaslíka (TV pořad)
1980 Studio Kamarád (TV pořad)
1977 Malý televizní kabaret (TV pořad)
1953 Rozmarýnek (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1963 Strašidlo, které se směje (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1975 Co vyprávěl strom Kandalí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace