foto

Libuše Koutná

  • nar. 1931
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Dvanáct měsíčků (TV film)
1990 Plivník (TV film)
1989 Kdo probudí Pindruše ...? (TV film)
Všechny krásy života (TV film)
1988 Moudrá sova (TV film)
O princi Bečkovi (TV film)
Paní Liška (TV film)
Sedm sestřiček (TV film)
1987 O princezně na klíček (TV film)
Pojď, dáme sbohem žízni (TV film)
Půl pejska (TV film)
Střecha nad hlavou (TV film)
1986 Ahoj sídliště (TV film)
Jak se mele babí hněv (TV film)
O štěstí a kráse (TV film)
Pohádka o lidské duši (TV film)
Štěstí má jméno Jonáš (TV film)
1985 Malý vodní had (TV film)
Moje zlaté holky (TV film)
O Rozárce a zakletém králi (TV film)
Pusu, pusu, pusu! (TV film)
1984 Cesta do srdce osmého trpaslíka (TV film)
Lupa je tlustý sklo (TV film)
O princezně Solimánské (TV film)
1983 Na semaforu zelená (TV film)
Princezny na trvalou (TV film)
Velká kočičí pohádka (TV film)
1982 Doktorská pohádka (TV film)
Madlenka a strašidla (TV film)
O brokátové růži a slavíku z perleti (TV film)
Pošťácká pohádka (TV film)
1981 Jak se peče štěstí (TV film)
1980 Loupežnická pohádka (TV film)
Nebojte se na Česnečce (TV film)
O Ptáku Ohniváku (TV film)
Veronika, prostě Nika (TV film)
1979 Bílá kočička (TV film)
Hastrmanská povídačka (TV film)
Jedničky má papoušek (TV film)
O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (TV film)
1978 Ježčí kůže (TV film)
Kačenka a Zlatovlásek (TV film)
Podej mi ruku a přestaň se bát (TV film)
1977 Dary hadího krále (TV film)
Florijánkovo štěstí (TV film)
Kam uhnout očima (TV film)
Okénko pro zvědavé (TV film)
Vo Brikitě (TV film)
1976 Bylo, nebylo (TV film)
Ivanka a Marijka (TV film)
O Terezce a paní Madam (TV film)
O stříbrném kamínku (TV film)
Zlaté pometlo (TV film)
1975 Hamernická povídačka (TV film)
1972 O chrabré Kordule (TV film)
1971 Krkonošské hromování (TV film)
1970 Kocour v bačkorách (TV film)
Nejsem chmýrko na bodláku (TV film)
Čert a Káča (TV film)
1967 Rozmarýnkův zlatý klíček (TV film)
Tři přadleny (TV film)
1963 Fousatá pohádka (TV film)
Pohádky pod parapletem - O dudlavém klukovi (TV film)

TV seriály

1990 Ohrožené prázdniny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1984 Příběhy včelích medvídků (TV seriál)
1982 Jojo (TV seriál)
1975 Co vyprávěl strom Kandalí (TV seriál)
1974 Znovu u Spejbla a Hurvínka (TV seriál)
1973 Míša Kulička (TV seriál)
1972 Na návštěvě u Spejbla a Hurvínka (TV seriál)
1970 O vepříku a kůzleti (TV seriál)
1967 Broučci (TV seriál)
1965 Pohádkový zeměpis (TV seriál)

TV pořady

1980 Studio Kamarád (TV pořad)
1977 Malý televizní kabaret (TV pořad)
1953 Rozmarýnek (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1963 Strašidlo, které se směje (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Škubánek u filmu (S04E06)
Tajemný host (S04E05)
Strašidla přece nejsou (S04E04)
1990 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Výlet do Afriky (S04E03)
Pexeso (S04E02)
1989 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Jak se dělá kocour (S04E01)
1987 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Jak se Škubánek přestal bát (S03E07)
Hledáme mladé talenty (S03E06)
Jak si ušetřit práci (S03E05)
1986 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Hra na čmuchanou (S03E04)
Maškarní ples (S03E03)
Démantový obojek (S03E02)
další epizody (4)
1984 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Kukačky (S02E06)
Čáry, máry v kuchyni (S02E05)
1983 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Bumerang (S02E04)
Cvičení (S02E03)
Ryby (S02E02)
další epizody (4)
1982 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Malování (S01E07)
Medaile (S01E06)
Kočičí auto (S01E05)
další epizody (7)
1975 Co vyprávěl strom Kandalí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace