foto

Libuše Koutná

  • nar. 24.12.1931
    Československo
  • zem. 6.11.1991 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Dvanáct měsíčků (TV film)
1990 Plivník (TV film)
Všechny krásy života (TV film)
1989 Kdo probudí Pindruše ...? (TV film)
1988 Moudrá sova (TV film)
O princi Bečkovi (TV film)
Paní Liška (TV film)
Sedm sestřiček (TV film)
1987 O princezně na klíček (TV film)
Pojď, dáme sbohem žízni (TV film)
Půl pejska (TV film)
Střecha nad hlavou (TV film)
1986 Ahoj sídliště (TV film)
Jak se mele babí hněv (TV film)
O štěstí a kráse (TV film)
Pohádka o lidské duši (TV film)
Štěstí má jméno Jonáš (TV film)
1985 Malý vodní had (TV film)
Moje zlaté holky (TV film)
O Rozárce a zakletém králi (TV film)
Pusu, pusu, pusu! (TV film)
1984 Cesta do srdce osmého trpaslíka (TV film)
Lupa je tlustý sklo (TV film)
O princezně Solimánské (TV film)
1983 Na semaforu zelená (TV film)
Princezny na trvalou (TV film)
Velká kočičí pohádka (TV film)
1982 Doktorská pohádka (TV film)
Madlenka a strašidla (TV film)
O brokátové růži a slavíku z perleti (TV film)
Pošťácká pohádka (TV film)
1981 Jak se peče štěstí (TV film)
1980 Loupežnická pohádka (TV film)
Nebojte se na Česnečce (TV film)
O Ptáku Ohniváku (TV film)
Veronika, prostě Nika (TV film)
1979 Bílá kočička (TV film)
Hastrmanská povídačka (TV film)
Jedničky má papoušek (TV film)
O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (TV film)
1978 Ježčí kůže (TV film)
Kačenka a Zlatovlásek (TV film)
Podej mi ruku a přestaň se bát (TV film)
1977 Dary hadího krále (TV film)
Florijánkovo štěstí (TV film)
Kam uhnout očima (TV film)
Vo Brikitě (TV film)
1976 Bylo, nebylo (TV film)
Ivanka a Marijka (TV film)
O Terezce a paní Madam (TV film)
O stříbrném kamínku (TV film)
Zlaté pometlo (TV film)
1975 Hamernická povídačka (TV film)
Narozeniny (TV film)
O princezně Solimánské (TV film)
1973 Zavolejte a přijeďte (TV film)
1972 O chrabré Kordule (TV film)
1971 Kocour v bačkorách (TV film)
Krkonošské hromování (TV film)
1970 Klíčová dírka pro zvědavou princeznu (TV film)
Království dne a noci (TV film)
Nejsem chmýrko na bodláku (TV film)
Čert a Káča (TV film)
1969 O chytrém Ondrovi (TV film)
1968 Lev a jeho brýle (TV film)
O princi Malíčkovi (TV film)
1967 Rozmarýnkův zlatý klíček (TV film)
Tři přadleny (TV film)
1965 Alenka v kraji za zrcadlem (TV film)
1963 Fousatá pohádka (TV film)
Pohádky pod parapletem - O dudlavém klukovi (TV film)

TV seriály

1997 Hurvínek vzduchoplavcem (TV seriál)
Hurvínek "Velké ucho" (E07)
Stěhování u Spejblů (E06)
Hurvínkův strašák (E05)
další epizody (7)
1990 Ohrožené prázdniny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1984 Příběhy včelích medvídků (TV seriál)
Zimní (S01E13)
Rohatý (S01E12)
Splašený (S01E11)
další epizody (13)
1982 Jojo (TV seriál)
1975 Co vyprávěl strom Kandalí (TV seriál)
1974 Znovu u Spejbla a Hurvínka (TV seriál)
Hurvínek hlavou rodiny (E13)
Zázračné zachránění (E12)
Syslus modrobulvus (E11)
další epizody (13)
1973 Míša Kulička (TV seriál)
Míša Kulička v zoologické zahradě (E07)
Míša Kulička na toulkách městem (E06)
Míša Kulička v opravdovém cirkuse (E05)
další epizody (7)
1972 Na návštěvě u Spejbla a Hurvínka (TV seriál)
Vysvědčení (E13)
Hurvínek zas jednou šaškuje (E12)
Spejblovi k narozeninám (E11)
další epizody (13)
1970 O vepříku a kůzleti (TV seriál)
1969 O Gulíkovi a Jepince (TV seriál)
1966 Broučci (TV seriál)
Broučkova svatba (E08)
Broučkovy námluvy (E07)
Seznámení s Verunkou (E06)
další epizody (8)
1965 Pohádkový zeměpis (TV seriál)

TV pořady

1980 Studio Kamarád (TV pořad)
1977 Malý televizní kabaret (TV pořad)
1976 Okénko pro zvědavé (TV pořad)
1953 Rozmarýnek (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 O princi Malíčkovi (TV film)

TV seriály

1994 Příběhy včelích medvídků (TV seriál)
Čarovná zahrada (S02E07)
Sluneční prasátko (S02E06)
Boty pro Kvapníka (S02E05)
další epizody (7)
1993 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Škubánek u filmu (S04E06)
Tajemný host (S04E05)
Strašidla přece nejsou (S04E04)
1990 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Výlet do Afriky (S04E03)
Pexeso (S04E02)
1989 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Jak se dělá kocour (S04E01)
1987 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Jak se Škubánek přestal bát (S03E07)
Hledáme mladé talenty (S03E06)
Jak si ušetřit práci (S03E05)
1986 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Hra na čmuchanou (S03E04)
Maškarní ples (S03E03)
Démantový obojek (S03E02)
další epizody (4)
1984 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Kukačky (S02E06)
Čáry, máry v kuchyni (S02E05)
1983 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Bumerang (S02E04)
Cvičení (S02E03)
Ryby (S02E02)
další epizody (4)
1982 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Malování (S01E07)
Medaile (S01E06)
Kočičí auto (S01E05)
další epizody (7)
1975 Co vyprávěl strom Kandalí (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1963 Strašidlo, které se směje (TV film)

Fanoušci tvůrce