Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

MrMysterious odpad!

všechny recenze uživatele

Hannah, Hannah.... Odpustil by som ti, že si jedna z mnoha umelo vytvorených amerických hviezd slávnych vďaka svojmu roztomilému zovňajšku. Odpustil by som ti že si len bábka v rukách televízie a v hlave máš toho asi toľko ako priemerný člen Jackass. Odpustil by som ti že "tvoj" seriál má tak primitívnu ústrednú zápletku že to až nie je možné. Čo ti však neodpustím, je že vždy keď ťa vidím na obrazovke cítim sa trápne aj za teba a všetkých tých tvojich cukríkových kamarátov. Ale v takej miere že to hraničí s nutkaním spáchať samovraždu. Nie je proste možné aby sa v jednom živote stretli tak vymletí scenáristi s tak zlými ne-hercami. Čo som komu urobil že sa ma televízia snaží nakŕmiť takýmito exkrementami.... ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

To co poslední dobou produkuje DISNEY studio , se může směle označit za odpad. Seriál Hannah Montana , je odpad tak odpadovitej že větší odpad už snad může vyprodukovat jen společnost ASYLUM. Nejenom že stupidita hlavní hrdinky je donebe volající , ale i celý scénář má trhliny větší než potopily Titanik. Nechápu mentalitu lidí co tohle dokážou vyprodukovat a ještě tvrdit že je to super seriál. Disney studio , totálně pohřbilo ikonu dětské zábavy a Mickey Mouse splečně z Waltem Disnym , se musí v hrobě obracet. Navíc jsem si všiml že logo společnosti ( ikona zámku s obloukem a třpitivou hvězdou ) se oběvuje čím dál víc u akčních filmů , thrilerů , dramat a dalších filmů , které mají většinou společný jmenovatel. Hrozný scénář , mizerné herce a idotské dialogy. Kde jsou ty staré krásné pohádky typu Popelka , Lví král , 7 trpaslíků ? Hannah Montana je odpad a Disney studio začíná být taky. ()

Reklama

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Desaťročné decká by na oplátku mohli odpadom ohodnotiť napríklad How I Met Your Mother či Friends a to len preto, že sa pri tom nebavili, resp nechápali humor daného seriálu. Hannah Montana je vytvorená pre istú cieľovú skupinu a zo skúsenosti viem, že u svojej cieľovej skupiny uspel. A či sa páči mne? Áno, nemám žiadne veľké výhrady. Zápletky sú možno detsky jednoduché, ale veď presne o to ide, aby boli jednoduché. HM má to veľké plus, že sa snaží decká niečo naučiť, dať im pri každej časti určité ponaučenie, no a je tu ešte aj dostatok humoru, ktorý dokáže zaujať aj mňa, napr Billy Ray a Jason Earles majú skvelé hlášky. Kvôli akému-takému objektívnemu hodnoteniu som zatiaľ videl iba prvú sériu, ale nemám zábrany pozrieť si aj ďaľšie časti. Nech žije stereotypná spoločnosť! ()

Trifi 

všechny recenze uživatele

Málokdy jsem v komentáři osobní, vlastně to bude asi poprvé, ale musím: Je mi lidí jako Ai.ma líto, opravdu líto. No nic, k seriálu: neprve si uvědomte, že je to sitcom. Pak si uvědomte, že je cílený na mládež. Pak si uvědomte, že jeho jedinou a hlavní nápní je pobavit. No a pak si uvědomíte, že všechny ty negativní kritiky si tohle absolutně neuvědomily... Chcete vyčítat "potrhlost"? Který sitcom není??? A vadí vám potrhlost třeba u Blbý a blbější nebo Něco na té Mary je? Chcete vyčítat nereálnost? No to snad ne... Prostě Hannah Montana spňuje přesně to, co od ní normální, nezaujatý a pozitivně naladěný člověk čeká. Vtípky jsou báječné - místy geniální, písničky jedny z nejlepších co znám a otec Billy Ray Cyrus coby seriálový tatík je pomyslná třešnička. Oproti sladkobolnému a nažehlenému High School Musical se HM opravdu nemá zaco stydět. Zkrátka a dobře, i v mém věku a při mých filmových nej (kde opravdu není moc komiky...) říkám: HANNAH RULES!----- Plné hodnocení dávám i jako protiváhu těm nesmyslným odpadům... ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Asi budu riskovat ukamenování, ale ... K tomuto seriálu jsem přistupoval s obrovskou skepsí, ale co to? Ono to není strašné. Ono to není ani průměrné. Ona je to poměrně slušná sranda. Sice mě to (zatím) nedonutilo si sehnat všechny díly, ale když na to v televizi narazím, tak nepřepínám. Miley Cyrus je poměrně roztomilá, stejně jako její kámoška Emily Osment. Billy Ray Cyrus hraje obstojně a má dobré hlášky a Jason Earles jako seriálový bratr hlavní hrdinky je jednoduše cílená komediální postavička. Ze současné seriálové produkce pro mládež tento počin hodnotím hodně vysoko. Je to prostě neškodná oddychovka. P.S.: Podotýkám, že je mi 22 let a mezi mé oblíbené žánry se řadí například splatter horory či filmy od Montyho Pythona. A přesto to sleduji ;-) ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • V epizodě, v níž Robbieho Raye (Billy Ray Cyrus) bolí záda pronese hlášku "Ow, my achy, breaky back!". Hláška odkazuje na populární country píseň "Achy Breaky Heart" z roku 1990, kterou složil Billy Ray Cyrus. (Claude Speed)
  • Název epizody odkazuje na píseň „Witchy Woman“ od skupiny Eagles. (LUKICKK)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama