Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Simon a Stanley jsou venkovská dvojčata žijící v horách. Simon je mentálně postižený a před mnoha lety právě jeho ruka zapříčinila smrt vlastních rodičů. A zabíjení mu zachutnalo, což na vlastní kůži okusí pětice studentů, kteří si vyrazili na prázdniny k řece. Simon s nimi rozehrává brutální krvavou partii a jednoho po druhém likviduje stále bizarnějšími nástroji. A nepřestává ani poté, co se ukáže, že jeho zvířecí chování neušlo pozornosti svědků – skupině hráčů paintballu. I je čeká strašlivá smrt, protože kdo se postaví Simonovi do cesty, nemá šanci přežít. Jediný, komu se to podaří, je mladá dívka. Ale bylo by bláhové předpokládat, že pouze ona sama může zastavit čisté zlo. Bestiálně krvavý splatterhoror natočil v lokacích kalifornského Grass Valley režisér William Dear. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Čtu obsah a koukám. Koukám, že jsme se sestrou film asi špatně pochopili. Byli jsme si jistí, že to vraždí Stanley. Že Stanley zabil svého postiženého bratra a své rodiče, protože jak říkala matka na začátku - "Stanley je zlý a krutý"...... také na konci když stojí před zrcadlem se ukazuje, že je to Stanley s rozdvojenou osobností ! Takže buď jsem hloupý a nebo distributor špatně přeložil obsah filmu. Co se týče samotného filmu, zpočátku nuda, pak začínají naháněčky v lese. Velké plus dávám za nastražené pasti! Film "Simon says" řadím mezi průměrné horrory! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná lesní vyvražďovačka. Právě humor tento snímek velmi výrazně pozvedá z odpadních vod. Nejkouzelnější bylo vyvraždění vedlejší lesní skupinky a vůbec nejkouzelnější na něm potom byl ten okamžik, kdy se setkala bota hlavního hrdiny s roztomilým pejskem. Pastičky umístěné po celém lese jsou kouzelné a připraví divákovi nejeden veselý zážitek. Hlavní vrahounek je to správné psycho a celkem baví. Snad z počátku film ovládá trošku nuda, ale to bývá u těchto filmů typické. Mě se to docela zamlouvalo. Slabší 3 *. ()

Reklama

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl od Williama Deara hodně špatný vtip a můj nechápavý výraz stále trvá, śkoda že mě nemůžete teď vidět. Prostě nedokážu pochopit, jak takový starší pán, který by měl mít aspoň špetku rozumu, může pustit do světa něco takového a ještě to pokládat za horor. Za takové filmy bych zavedl povinně nějaké fyzické tresty a pro všechny bez vyjímek co měli s touto kravinou co dočinění, včetně správce lesa kde se film natáčel. Když si otevřete můj profil a kouknete na mé ostatní hodnocení zjistíte, že odpad známky dávám jen vyjímečně a pro tento film to bude proto určitě pocta. Příběhově naprostá zapeklitost, která se ze začátku jeví jako expedice pro hledaní zlata. Na to však ani nedojde, protože všichni hlavní herci bez vyjímky maj nasráno v hlavě. Nejvtipnější na tom všem je, že nejrozumější se jeví týmový zhulenec a pak že tráva škodí zdraví. Film je naprosto bez atmosféry, přeplněný nelogickými scénkami a dialogy až jsem slzel vztekem. Bez keců odpad a já si jdu dát nějaký prášek na uklidnění... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od už klasického a ničím neprekvapivého scenára, pri Simonovej záľube vrhania krompáčov po lese mi bolo z neho a jeho brata skôr do smiechu, a nemal som ani pomyslenie na to, že sa mám báť. Horor, pri ktorom si človek pripadá, že sa díva na komédiu sa asi trochu míňa účinkom... Keď k tomu prirátam priblblú partičku mladíkov, ktorým to človek radšej odrátava, aby to mali za sebou, tak vlastne žiadne pozitíva filmu nevidím. Tak to potom bude stačiť aj jedna hviezda, nemusím sa totiž ani ja dívať dookola na to isté v žánri, ešte navyše aj slabo spracované... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Máte rádi maso? Nu, zde se dočkáte plecka, kýty, ramínka i vnitřností, vše čerstvé, odleželé, šťavnaté i propečené. Krumpáč sviští vzduchem, jeden, dva, tucet....Krumpáčomet a krumpáčový válec a ještě nějaký ten bonus navíc. A protože rozkravení mladí Američani jsou těžcí frajeři, kterým nesympatie koukají i z palců u nohou, nezbývá než se těšit na chvíli, až budou brutálně masakrováni. Typický představitel buranského horroru: pokud je milujete, tak do toho. Nic originálního a překvapivého, jen slušný masomlejn. Je to zábavné, a tak to mají mazlíčci rádi. Stačí překonat dokumentární procházku lesem a pak už jen uzavírat sázky, kdo zařve jako první... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Robyn Lively (Leanne) a Paige Sorenson sú uvedené v úvodných titulkoch, ale v záverečných už ich mená nie sú. Harold Smith (Sty) je zasa v úvodných titulkoch uvedený ako Harold 'Smitty' Smith, ale v záverečných už ako Harold Smith. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama