Reklama

Reklama

Cestovatel

(seriál)
USA, 2007, 9 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Kevin Falls

Hrají:

Kevin McKidd, Gretchen Egolf, Moon Bloodgood, Brian Howe, Reed Diamond, Tom Everett, Lisa Sheridan, Paul Schulze, Matthew Humphreys, Jos Viramontes (více)
(další profese)

Epizody(13)

Dan má zvláštní schopnost. Může cestovat v čase a měnit tak minulost a tím udělat změny v budoucnosti. Při jedné ze svých cest narazí na svou přítelkyni, která by měla být již delší dobu nezvěstná po letecké havárii a vypadá to, že má stejnou schopnost jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to zatím připomíná Day Break, možná díky Moon Bloodgood, která hraje v obou seriálech, je mi sympatická a příjemná. I hlavní postava v podání Kevina McKidda vypadá dobře zahrána, se seriálem teprve začínám, proto je hodnocení čistě orientační. Jsem rád, že je seriál ukončen po první série, v dnešní době 4-5 dílných sérií (většinou plných vaty) je to dar z nebes, opět stejně jako např.Day Break ;-) Komentář po shlédnutí celého seriálu dopíšu. Prozatím 8/10* 26.12.08: Po 7 dílech zvyšuji hodnocení o hvězdičku, namíru sympatický seriál, který nemá hluchá místa. 28.23.08:Ohh, takže dneska jsem dal 4 díly po sobě a mám za sebou konec seriálu, který ve mně vyvolal oba pocity, jak spokojený tak nespokojený. Můžu říct, že seriál měl ke konci vysoké tempo, velice zajímavý děj a strašně rychle utíkal - v dobrém slova smyslu. Na druhou stranu by si zasloužil druhou sérii, nebo spíše první o pár dílů delší. Poslední díl neměl žádný konec a toho jsem se bál, špatně ukončení, které docela dost zkazí celkový zážitek. Dal bych i plné -maximální hodnocení, ale tímto si to u mě seriál pokazil, velká škoda ;-( 9/10* ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál. Nebyť niekoľkých logických nedostatkov ( na preplnenej ulici či v redakčnej miestnosti nikto nevšimne zmiznutie hlavného hrdinu) hodnotil by som maximom. Škoda len, že takéto originálne seriály väčšinou neprežijú prvú sériu, zatiaľ čo kriminálka Honduras produkuje už svoju jubilejnú 500tú časť... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 10/10 Hudba 10/10 Efekty 9/10/// +nejchytlavější úvodní melodie jakou znám, hodně moc charismatický Kevin McKidd, výborní ostatní herci, především pak Moon Bloodgood a Reed Diamond, skvěle vyprávěné, chválím námět a velmi inteligentní scénář bez chybiček, svět (příběh), který má ještě co vyprávět -má to jen jednu řadu a jen 13 částí, to je největší mínus tohoto seriálu/// Mám rád sci-fi. Zbožňuji cestování v čase. A tento seriál mi nabízí vše po čem toužím. Každý díl mi nabídl obrovskou dávku napětí a zajímavých zvratů či nových překvapení. Nikde nenajdete žádnou vatu, nebo tzv. hluchá místa. Nikde si scénáristé nemuseli vypomáhat berličkami aby zachránili nějakou díru v logice. Možná někdo kdo bude chtít si do něčeho rejpnout si najde něco, ale to já nejen že nechci, příjde mi že ani nemusím. Chválím tvůrce, herce, scénáristy že dokázali z tohoto námětu vytěžit tak moc. Jen je opravdu škoda, že to ukončili. Nevím proč ale vím že je to škoda./// Celkem 96%/// ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Dosť dobrý seriál o cestovaní v čase. Hlavnú zásluhu majú herci, v čele s Kevinom McKiddom. Pravda, to by nič nepomohlo, keby bol slabý scenár. Vďaka nemu mohli byť vytvorené uveriteľné charaktery, ktoré pôsobia reálne. Seriál síce stavia hlavne na dramatickú linku, ale vždy je trochu odľahčený nejakým tým dobrým vtipom. Prvé diely sa mi zdali slabšie, príliš epizodické, ale niekde v polovici sa vytvorila hlavná línia a zrazu aj dieli boli o veľa lepšie. Možno si mohli tvorci trochu pohrať s časopriestorovými zmenami, ale tak či tak, rozhodne tých 13 dielov stálo za to. ()

Dohaja 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo serialov, ktorý sa hrá s časom. Pútavý príbeh, prekvapilo ma ako tvorcovia prepojili dve z hlavných postáv Dana a Liviu. Posledné asi 3 diely stáli za to (najlepšie keď sa zo syna stala dcéra) a potom menil budúcnosť priamo v akcii a to bol ešte postrelený. Kiež by bolo takýchto seriálov viac... ()

Galerie (87)

Zajímavosti (6)

  • V epizodě vejde Dan (Kevin McKidd) do baru. Z novin zjistí, že je 8. listopadu 1994. Mladá dívka se domnívá, že by mohl být mužem, s nímž se seznámila díky internetové seznamce. Terrence Lee Zehrer sice zaregistroval domény Kiss.com a Match.com už v roce 1994, většina zdrojů ale udává, že první seznamkou na netu byl Match.com, a sice až od roku 1995. (klukluka)
  • Škola, kam chodí syn Dan Vassera (Kevin McKidd) se jmenuje Herbert Wells. Herbert George Wells, pod známější zkratkou H.G.Wells, je autorem známého vědeckofantastického románu Stroj času, který je také o muži cestujícím časem. (formelin)
  • V devátém díle můžemu u Vasserů doma vidět v televizi běžet Futuramu, kterou sleduje jejich chůva Marta. (Pumiiix)

Reklama

Reklama