Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malá Stáňa (K. Pollertová) se vypravila do hájovny Kopidlanských (J. Vala, M. Hynková a T. Juřička) pro vajíčka. Tam ale nedorazila a domů se nevrátila. Je zahájeno pátrání, které však končí tragicky. Holčička je nalezena v lese zavražděná a její pes Hektor, který ji doprovázel, je postřelený. Zločin uvede do pohybu rozsáhlou pátrací akci, kterou vede kapitán Vízek (L. Munzar). Čas pracuje pro vraha, na straně kriminalistů stojí dlouholetá zkušenost a znalost místních poměrů… (Česká televize)

(více)

Recenze (73)

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Naštěstí to byla, jak se zdá, ojedinělá psychotická ataka." Televizní detektivka, ve které tentokrát vraha nedopadne komisař Rex, ale komisař Hektor. Nezbývá tedy, než dodat sbohem, Stáňo. Mimochodem, se tady kolega uživatel D.Moore podivoval, kdo je Marta Jiráčková, tak je to samozřejmě hudební skladatelka, narozená 22. 3. 1932 v Kladně a vystudovala skladbu na Pražské konzervatoři. ()

mirra66 

všechny recenze uživatele

Televizní inscenace, bohužel tato charakteristika se naplnila na 100%. Zkrátka to bylo až moc televizní, herectví některých účinkujících bylo až přespříliš kostrbaté a závěr s odhalením pachatele byla jak vystřižený z Columba. Munzara mám rád, ale tady to bylo opravdu plytké. Takže mne mrzí hodnocení, které je také plytké a kostrbaté, a to v podobě kulatých 40%. ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku se mluví o ráchání v rybníce a že venku je hrozný vedro. Všichni ovšem mají na sobě až třívrstvé oblečení, nemluvě o tom, že mrtvola byla zakrytá chrastícím říjnovým listím. Takže jsem si říkal, aha, tady bude něco špatně. Nakonec úplně špatně to všechno nebylo. Jenže jeden slušnej zvrat je na takovej příběh málo. Navíc, není to první televizní inscenace, ve který jsem viděl závěrečnou rekonstrukci takříkajíc po poirotovsku. Jenže, přátelé, dobrý detektivky o mnoha slovech a málo činech uměla jenom Agatha Christie. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Evžen Sokolovský byl opravdu bizarní tvůrce. Když zrovna netočil perly typu Chlapci a chlapi nebo Okres na severu, tak si střihnul takovouhle televizní mini-detektivku. Oficiální text distributora vypadá docela slibně, herecký obsazení taky neni nejhorší a výsledek stojí za hovno. Je to akorát samý soudruhování, dramatický chvíle vypadaj spíš komicky a hraje do toho nějaká šílená hudba. 35% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mě přišlo, že to bylo mnohem delší, než je uváděná stopáž. Asi to bylo tím, že tady není nic napínavého nebo něco zamotaného. Dokonce tu chtěli odvézt pozornost na něhoko jiného. Ale udělali to až příliš okatě, takže muselo být hned jasné, že ten to být nemůže. Námět byl dobrý a herecké obsazení taky. Škoda jen, že tomu chybělo více šťávy. Mohlo to být mnohem zajímavější. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama