Reklama

Reklama

Dirty Sexy Money

(seriál)
  • Slovensko Sexi špinavé prachy
USA, (2007–2009), 16 h 25 min (Minutáž: 42–43 min)

Hudba:

Peter Nashel

Hrají:

Peter Krause, Donald Sutherland, William Baldwin, Seth Gabel, Zoe McLellan, Blair Underwood, Will Shadley, Jill Clayburgh, Sheryl Lee, Samaire Armstrong (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Idealistický mladý právnik musí často prekročiť svoje morálne zábrany a balansovať na hranici zákona, ak chce zastupovať svojich bohatých klientov. Peter Krause ako mladý právnik Nick George musí po otcovej smrti prevziať jeho prax a postarať sa najmä o bohatú rodinu Darlingovcov, riešiť ich problémy vrátanie drogových excesov, nemanželských detí a množstva protiprávnych aktivít. Nick prevezme miesto po svojom otcovi aj preto, že chce zistiť, prečo zomrel za takých veľmi záhadných okolností. (TV JOJ)

(více)

Recenze (29)

liuk

všechny recenze uživatele

Jaký je pilot? Rozhodně zábavný, poutavý a budící zájem na pokračování - 4*. Zatímco většina soap oper odehrávající se mezi členy těch nejbohatších sociálních skupin se snaží aspoň podprahově vyvolat jakousi závist a touhu moci si taky takhle užívat, Dirty Sexy Money se vydal opravdu jinou cestou. Snad ze všech členů klíčové rodiny Darlingů udělal mocné karikatury nebo snad i úplné voly. Ale voly, které je z pohledu dobráckého právníka, který pro ně z jistého důvodu začal pracovat, opravdu zábavné sledovat. Povedlo se moc trefně hned ze začátku vystihnout povahy všech, a tak snad můžeme doufat, že se nedočkáme nějakých velkých úkroků stranou. A je vtipné sledovat, jak Kiefer Sutherland je stále podobnější a podobnější svému otci Donaldovi. ()

Acrux 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to, nebo tenhle seriál měl mít minimálně ještě třetí sérii?! Protože koncem druhé to přece nemohlo skončit, to se na mě nezlobte; taková spousta nedořešených věcí (v první řadě hlavní zápletka seriálu - Nickův otec)... Dirty sexy money je typickým příkladem, jak může seriál po skvělé první sérii (5*) jít celkem do kytek v průběhu druhé (3*). Ne, že by mě snad už pak nebavil, ale v druhé sérii bylo na můj vkus až moc Simona Eldera a málo darlingovských - jak to říct - úletů, na nichž stála série první. Ale i tak, celkově 4* :-) ()

Reklama

kisha 

všechny recenze uživatele

hned v prvním díle vám přesně nalinkujou charakter od charakteru, každej samozřejmě jinej, aby to bylo pěkně přitažlivě rozmanitý, vrazí tam zápletku milostnýho trojúhelníku, vraždy (nebo že by nehody??) a pár dalších zamotanic, pak několik známých tváří pro větší sledovanost (W. Baldwin, D.Sutherland, hezounek S. Gabel...) a aby toho nebylo málo, do druhý série přihodí na pokerovej stůj ještě diamantovou třešinku v podobě neodolatelný Lucy Liu a tradadáá, i bez nějakýho extraordinérního blafování scénáristi tuhle hru s divákem pravděpodobně vyhrajou ()

TSZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasická soap-opera, která dodržuje snad všechny prvky jenž tento typ seriálu definují. Právě vzhledem k žánru mě poměrně dost překvapila aktivní účast Donalda Sutherlanda. Nutno však přiznat že celá první řada mi utekla neuvěřitelně rychle a že rodinné peripetie ultrabohaté rodiny Darlingových jsem si vcelku oblíbil. Pokud někdo chce zabít čas když venku prší a nemá na práci nic konstruktivního, tak vřele doporučuji :-). P.S.:Pochopitelně je třeba mít napaměti, že úkolem DSM není najít lék na rakovinu, ale "jen" pobavit diváka. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mně se to nelíbilo. Přišlo mi to zmateně vyprávěné a charaktery těch postav plavaly po povrchu. Nebylo nic, co by mne zaujalo. Stát se mohlo cokoliv. Ke konci to začalo připomínat Ordinaci v Růžové zahradě. Vtipu to taky moc nepobralo. Pár situací je fajn, pohled do tohoto světa tímto způsobem ne až tak profláknutý, ale prostě mne to nedrželo, neudrželo, nudilo, a ti lidé mi byli zcela ukradení. ()

Galerie (357)

Zajímavosti (2)

  • V první verzi pilotu se objevila také Victoria Pratt, ale její postava byla později vyškrtnuta. (NinadeL)

Reklama

Reklama