Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Jasně, trošku klišovité téma konfrontace outsiderů s elitou, kdy ousideři samozřejmě vyhrajou. Asi jsem měl nějakou divnou náladu, ale já se v tom filmu celkem našel. Navíc, hodnotím v rámci tohoto typu filmů vysoký naprůměr, a proto hodnocení jaké můžete vidět. Mě se to líbilo - no co, holt jsem mimoň, ale já se u toho bavil :) P.S. Ten slovenský název je ale opravdu bravurní. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Variace na Sněhurku v prostředí univerzitních bratrstev? Jak taky jinak :-) Nejsem nakloněn představě odsuzovat tento klišé postup jaksi apriori, přesto, co byste asi tak očekávali, že vás na podobné teenage komedii americké provenience bude prudit, to vás tu taky vyprudí. Chtělo to klasicky víc střízlivosti a méně vyšlapaných cest. 40% ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladé Sydney White (Amanda Bynes) se splní její sen - dostala se na vysokou školu, která studovala její matka, a tím má zajištěno členství i v prestižním studentském klubu, vedeným krásnou Rachel (Sara Paxton). Brzy zjišťuje, že klub plný hloupoučkých blondýnek, ale není nic pro ni - a naopak své přátele získává mezi partičkou odpadlíků. Svojí bezprostředností si všechny získává, a zdá se, že volba královny ročníku nebude tak jednoznačnou událostí, jako v předchozích letech ... Ehm ehm, po prvních deseti minutách jsem chtěl televizi znechuceně vypnout, a šupnout Královnu ročníku do Odpadu!. Ale pak se film začal trochu rozjíždět, a když jsem se nadnesl nad naprosto hloupoučký a předvídatelný scénář, tak jsem se chvilkama docela i bavil (vím že postiženým by se smát nemělo, ale parta outsiderů je naprosto dokonalá). Co mi ale vadilo bylo obsazení Amandy Bynes - nevím, ta holka mi sem vůbec nesedla. To už by zde byla lepší možná Mandy Moore nebo Lindsay Lohan... ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie z prostředí vysoké školy,kde běhají tupé blondýny,nagelovaní blbouni a pár dalších individuí. Ale narozdíl od blondýn,které jsou všechny tak dementní až to sere a hlavní ''krasavec'' jenom pobíhá a tupě se culí, banda bláznů z polorozpadlého baráku jsou tak neskutečné figurky až to opravdu působí vtipně. Nebýt těchto karikaturních postav tak celý film působí jako obyčejný náborový film do těch jejich přiteplených spolků. Jo a Amanda Bynes vypadá jak napuchlý meloun. 50% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka ze sice známými a stereotypními prvky -šprti, roztleskávačky, fotbalisti- , která ale není ani trapná, ani nudná. Holka správňačka to nandá namyšlený snobce, co chtít víc? Okořeněno dostatkem neotřelých gagů, spoustou hezkých a sympatických slečen, mimoňovitých mimoňů a dobrým koncem. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)
  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)

Reklama

Reklama